Pica tapo populiari dėl savo paprastumo, universalumo, galimybės nuolat keisti ingredientus ar padažus. Tai lemia, kad pica šiandien yra mėgstama ir valgoma visur: užkandinėse, namuose, kavinėse, picerijose ar net aukščiausio lygio restoranuose visame pasaulyje.
Tačiau didžiausias ginčas iškyla tada, kai kalba pakrypsta apie ingredientus. Ar ananasai, vaisius, kuriame daug saldumo, turi teisę atsidurti ant picos? Šio klausimo šalininkai tiki, kad ananasai, susimaišę su sūriais ingredientais, suteikia gaivų ir netikėtą skonio derinį. Tuo tarpu tradicinių picų gerbėjai šią idėją atmeta – pica, pagal juos, turėtų būti sūri, pikantiška, o ne saldi. Italai, kurie garsėja savo picų tradicijomis, šiuo klausimu dažnai laikosi griežtos pozicijos: tik klasikiniai ingredientai turi vietą ant tikros picos.
Nors tradicinė itališka pica dažniausiai kepama malkinėje krosnyje, tačiau šiandien siūloma šaldytų picų pasiūla leidžia kiekvienam iš mūsų mėgautis skaniausiomis picomis tiesiog namuose.
Kruopščiai atrinkti vartotojų pamėgti skoniai, itališko stiliaus ploni traškūs padai, gausūs ir aukščiausios kokybės ingredientai – visa tai apie „Food Luck“ picas.
Gurmanai šias picas jau spėjo įvertinti – „Food Luck“ prekinio ženklo „Ham & Salami Pizza“ šiais metais nugalėjo kaip pati geriausia 2023 m. naujiena „Frozen food“ kategorijų grupėje Lietuvoje!
Tai – ne tik labai skanūs, bet ir paprastai bei greitai paruošiami produktai, kuriuos vis labiau pamėgsta vartotojai ne tik Lietuvoje, bet ir kaimyninėse Baltijos šalyse.
Plačiau apie „Food Luck“ picas galite susipažinti čia – https://foodluck.eu/.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!