Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Nu koki šuda jus rasot? Batonas, duona, ir kiti produktai, cukraus kalnai o jie čia matai abiski arseno pedsaka rado, turbut pora tonu ir nieko kito nevalgant tu ryžiu suest reiktu kad sau pakenkt
Jei tiek vandens pripilti, tai išvirsi ryžių klijus, o ne košę
Virkite kaip mu
Tai kiek metų vireme o tik dabar paaiškėjo kad ryšiuose yra arseno tai baisu vaikuciams kūdikiams iš ryžių gaminame maistą tai kas mūsų laukia ateitį gyvename nežinioje
Kazkoks nonsonsas ! Nuodai verdamam puode?! Kur dar?
Šiais laikais viskas yra nuodai
Čia nieko naujo, gal tik šiuolaikinė karta nežino, kad perlinės kruopas, ryžius eikia mirkyti per naktį. Išmirkę ryžiai greičiau išverda, todėl 1:5 vandens nereikia, užtenka mažiau.
Brangieji, visi žemės produktai turi sunkiųjų metalų. Ką mes suverčiame į žemę, tą vėliau ir su valgome.
Tai qeriau iš vis jų ne virti ir nevalgyti. O lietuviškus javus kiek purske chemikalais,valgom miltus, kruopas
Didesnių nesąmonių negirdejau. Santykis ryžių ir vandens 1:5 :))))
REKLAMA
REKLAMA
1 ryžių virimo klaidą daro milijonai žmonių: rizikuoja net savo sveikata