sushi lounge
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „sushi lounge“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „sushi lounge“.
Renginyje pasirodžiusi Mia prakalbo apie mitybos taisyklę: griežtai laikausi
Pačioje sostinės širdyje, buvusio Dominikonų vienuolyno patalpose, atsidarė nauja, stilinga vieta jaukiems šeimos ir draugų susibūrimams.
Artėjančių švenčių proga naujojo sušių restorano įkūrėja ir vadovė Daiva Breivė sukvietė bičiulius ir šalies garsenybes „įžiebti“ unikalią, 24 karatų auksu dekoruotą ir specialiai šiam vakarui iš sušių ritinėlių sukurtą eglutę.
Juodeika per Kūčias nepaiso tradicijų: atskleidė, kodėl ragauja tik vieną patiekalą
Žinomi Kauno žmonės jau nebesulaukia švenčių – vieno renginio metu nusprendė papasakoti apie savo šventines tradicijas – kai kurios jų išties stebina.
Kūčiukai, kalėdaičiai, silkė, burokėlių salotos, balta mišrainė, spanguolių kisielius, kokorai, virtiniai su grybais, blynai su obuoliais, spurgos su džiovintais baravykais, aguonų pienas ir netgi sušiai – tai patiekalai, be kurių daugelis lietuvių nebeįsivaizduoja savo Šv. Kūčių vakaro vaišių stalo, rašoma pranešime spaudai.
Sunku atsispirti: garsenybės mėgavosi itin brangiu patiekalu
Kviestiniams svečiams surengtoje egzotiškų sušių degustacijoje netrūko emocijų – žinomi žmonės su įkvėpimu ir energija dalinosi įspūdžiais apie tai, kur bei kada yra tekę skanauti neįprastų patiekalų, rašoma pranešime spaudai. „Ingredientai ir sušių forma turi daugybę variantų, bet pagrindiniai, naudojami beveik visuose sušiuose, yra ryžiai, žalia žuvis ar jūros gėrybės, daržovės.
Po 2 metų pertraukos Ivanova parodė naują mylimąjį
„To tikrai neišmokau iš savo močiutės ar mamos – teko pasitobulinti prižiūrint profesionalams!“ – su šypsena sakė „Sushi Lounge“ atidaryme Kaune apsilankiusi švenčių planuotoja Inga Budrienė. Ragaudama meistrų paruoštus sušius ji apgailestavo neturinti tiek žinių, kad įmantriausius gardumynus pasigamintų pati. „Bet... šį tą tikrai žinau. Esu išmokusi kelių ypatingų receptų, kuriuos atgaivinu per didžiausias metų šventes.