naminiai saldainiai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „naminiai saldainiai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „naminiai saldainiai“.
Receptas. Maži naminiai saldainiukai
Saldainiai puikiai tiks neštis į šventę ar nustebinti draugus.
INGREDIENTAI: 150 gramų sezamo sėklų 100 gramų saulėgrąžų 100 gramų kokosų drožlių 80 gramų džiovintų ananasų 80 gramų razinų 80 gramų baltojo šokolado 80 gramų pieniško šokolado Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Gaminsime dviejų rūšių saldainius. Sumaišykite dubenyje sezamo sėklas, saulėgrąžas, ananasus, razinas.
Receptas. Popsiukai
INGREDIENTAI: 200 gramų sviesto 200 gramų cukraus pudros 200 gramų kvietinių miltų 4 vienetai kiaušinių 200 gramų šokoladas (juodasis) 50 gramų sviesto Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 30 PARUOŠIMO BŪDAS: Sviestą išsukti su cukraus pudra. Po vieną imaišyti kiaušinius. Suberti miltus ir gerai išmaišyti. Kepti popsiukų keptuvėje 5 - 6 min. Šokoladą ištirpinti garų vonelėje. Į popsiukus ismeigti iešmelius ir aplieti šokoladu.
Receptas. Saldi fantazija
INGREDIENTAI: 1 vienetas šokoladas 0.5 stiklinės slyvų ((aplieti brendžiu)) 0.5 stiklinės graikinių riešutų Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Nuplautas džiovintas slyvas užpilti brendžiu (palaikyti bent apie valandą laiko). Į kiekvieną slyvą dėti po graikinį riešutą ir šaukštelių pagalba pamerkti paruoštas slyvas į tirpintą šokoladą. kiek nuvarvinus, perdėti į lėkštę, išklotą folija. Saldainius palaikyti šaldytuve, kol gražiai sustings.
Receptas. Saldainiai "Saldi fantazija"
INGREDIENTAI: 200 gramų graikinių riešutų 150 gramų šokoladas 3 valgomieji šaukštai medaus (skystas) 2 valgomieji šaukštai brendžio Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Rankomis stambesniais gabaliukais sutrupinkite riešutus ir išmaišykite juos su brendžiu bei medumi. Tada šaukštelio pagalba formuokite saldainukus, padėkite juos ant folijos ar kepimo popieriaus ir apliekite tirpintu šokoladu.
Savaitgalio pietums – greitai paruošiami jautienos kepsneliai ir burnoje tirpstantys naminiai saldainiai
Pačioje nuotaikingiausioje kulinarinėje laidoje „Gardu Gardu“ kaip įprastai šeštadienio ryte ir vėl žiūrovus linksmins ir stebins šefai Gian Luca Demarko ir Ali Gadžijevas.
Šį kartą Gian Luca pasiūlys itin greitai pagaminamą patiekalą – jautienos nugarinės kepsnelius su gorgonzolos sūriu ir porto vynu bei lengvomis kaliaropės salotomis. Sūrio ir vyno padažo aromatas fantastiškai praturtina patiekalą. Tiek nedaug ingredientų ir laiko, o rezultatas – stebinančiai gardus.