mėsos pyragas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „mėsos pyragas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „mėsos pyragas“.
Išsikepkite šį mažiau nei 4 eurus kainuojantį mėsos pyragą: gardžiai valgysite visą savaitgalį
Kada paskutinį kartą kepėte pyragą? Jei atsakymas – seniai, pats metas šį savaitgalį savo artimuosius palepinti šiuo ypatingu gardumynu. Jei saldūs kepiniai jau pabodo, išbandykite sotų, greitą ir be galo skanų mėsos pyragą. Jį paruošti lengviau ir pigiau padės ypatingos visose prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvėse tik šį šeštadienį taikomos nuolaidos mėsai, svogūnams ir sviestui.
Receptas. Kalakutienos pyragas su bruknėmis Kalėdoms
INGREDIENTAI: 1 vienetas tešlos (sluoksniuota bemielė) 1 vienetas paukštienos (kalakutiena ar vištiena ) 5 vienetai morkų 2 saujos bruknių ( (galima naudoti spanguoles)) 100 gramų sūris (fermentinis) 100 gramų pomidorų pastos ((tyrė)) 4 skiltelės česnakų 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis pipirai 30 mililitrų alyvuogių aliejaus 1 pakelis sultinio (sultingai vištienai su baziliku ir raudonėliu) šiek tiek bruknių ((tyrė)) Paruošimo laik...
Receptas. Pusrytinis pyragas su daržovėmis
INGREDIENTAI: 3 lapai tešlos (sluoksniuota) 3 vienetai kiaušinių 50 gramų sūris (parmezano) 50 mililitrų grietinėlės 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta) 6 vienetai pievagrybių 2 valgomieji šaukštai grietinės Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Sluoksniuotą tešlą tiesti į kepimo indą suformuojant aukštesnius kraštus, kad įdaras neišbėgtų.
Receptas. Mielinės tešlos vyniotinis
INGREDIENTAI: Tešlai: 450 gramų kvietinių miltų 230 mililitrų vandens 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos) 1 valgomasis šaukštas cukraus 0.5 arbatinio šaukštelio druskos 50 mililitrų aliejaus Įdarui: 500 gramų mesos (malta) 1 pundelis žalumynų 200 gramų sūris Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 5 PARUOŠIMO BŪDAS: Mielės sumaišykite su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkykite tešlą.
Receptas. Skanioji kumpio tarta
INGREDIENTAI: 1 pakelis tešlos (MANTINGA mielinė) 200 gramų kumpio (rūkytas) 180 gramų grybų šiek tiek raudonėlių 200 mililitrų grietinės (liesa) 3 vienetai kiaušinių 150 gramų sūris (fermentinis ar/ir mocarela) 0.5 vieneto paprikų šiek tiek krapų šiek tiek alyvuogių aliejaus Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Tešlą iškočiokite ir palikite šiltoje vietoje apie 30 min.
Receptas. Uždara pica
INGREDIENTAI: Tešlai: 125 mililitrai vandens 2 stiklinės miltai 2 arbatiniai šaukšteliai mielių 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus Įdarui: 200 gramų mesos (malta) 2 vienetai pomidorų pastos ((be odelės)) 2 vienetai agurkų (marinuoti) šiek tiek salotų šiek tiek sūris šiek tiek majonezo šiek tiek druskos Aptepimui: šiek tiek kiaušinių Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Receptas. Piemenų pyragas
INGREDIENTAI: 5 vienetai bulvių 2 vienetai svogūnų 1 vienetas paprikų 1 vienetas morkų 250 gramų jautienos (malta) 150 mililitrų grietinėlės 1 skardinė pomidorų pastos šiek tiek druskos šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 5 PARUOŠIMO BŪDAS: Bulves išvirti druskingame vandenyje. Svogūnus, papriką ir tarkuotas morkas pakepinti aliejuje, sudėti faršą ir patroškinti su pomidorų pasta.
Receptas. Pyragas su faršu
INGREDIENTAI: 500 gramų kiaulės faršo 1 stiklinė kvietinių miltų 3 vienetai kiaušinių 0.5 stiklinės grietinės 0.5 stiklinės majonezo 1 skiltelė česnakų šiek tiek druskos šiek tiek juodųjų pipirų Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Sumaišyti tešlą iš kiaušinių, majonezo, grietinės ir miltų. Turi gautis poskystė tešla.
Šie pyragai įtiks kiekvienam – skoniai paliks be žado
„Šaltuoju sezonu reikia valgyti kuo daugiau šokolado!“ – pataria konditerijos profesionalas Ali. Ir šiam šūkiui įgyvendinti puikiai tiks nuostabusis austriškas šokoladinis pyragas Sacher. Jis yra ne tik skanus, bet turi ir įdomią istoriją, kaip niekam nežinomas šešiolikmetis Francas Zaheris sukūrė neįprastą desertą, tapusį pasaulio kulinarinio paveldo dalimi. Tikrai verta pasigaminti namuose.