laikyti

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „laikyti“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „laikyti“.

Atskleidė, kur geriausia laikyti sviestą: išliks daug skanesnis

Lydytas „ghi“ sviestas yra kepimo riebalų rūšis, plačiai naudojama Indijos virtuvėje. Pastaraisiais metais šio sviesto populiarumas išaugo ir kitose pasaulio šalyse. „Ghi“ gaminamas kaitinant sviestą, atskiriant vandenį ir pieno medžiagas bei taip paliekant grynus, nuskaidrintus sviesto riebalus, pasižyminčius sodriu skoniu. Gydytoja dietologė dr. Edita Gavelienė teigia, kad nors šį sviestą reikia vartoti saikingai, vis dėlto jis gali tapti vienu iš vitaminų A, E ir K2 šaltinių.
2023-09-15

Kas trečias lietuvis duoną laiko šaldytuve

UAB „Fazer Lietuva“, kepanti „Gardėsio“ ženklu pažymėtus duonos gaminius, atliko tyrimą, kuris atskleidė Lietuvos gyventojų duonos laikymo įpročius. Daugumą jų duonos gaminius laiko duoninėje (47 proc.), net 32 proc. respondentų – šaldytuve, į virtuvės stalčių ar spintelę duoną deda 18 proc., o ant stalo ar lentynos – vos 3 proc. tyrime dalyvavusių lietuvių. Pasak VMVT Maisto skyriaus vyriausiosios specialistės Vidos Jarošienės, šaldytuvas nėra tinkamiausia vieta duonai laikyti.
2014-05-23

Meilė ar įprotis?

Kuomet mes įsimylime, mus užplūsta neįprasta euforija ir būdami šalia savo aistros objekto mes būname neįtikėtinai susijaudinę. Mes tampame aktyvūs, judrūs, romantiški ir demonstruojame geriausias savo savybes. Tačiau laikas bėga, santykiai tampa stabilūs, o džiaugsmingą jaudulį pakeičia ramybė. Labai daug porų didžiąją laiko dalį leidžia namie ir mažai kur išeina.
2012-02-15
Į viršų