laida gardu gardu
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „laida gardu gardu“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „laida gardu gardu“.
Virtuvės šefas aprodė savo puoselėjamą sodybą: „Čia buvo miškas ir džiunglės“
TV3 kulinarinės laidos „Gardu Gardu“ vedėjas, virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis aprodė netoli Vilniaus tarp miškų su šeima puoselėjamą sodybą. Pasak kulinaro, apleista pamiškė buvo tvarkoma keletą metų, kol čia buvo galima mėgautis pieva ir aplinkos vaizdais.
Patarimais, kaip dar būtų galima patobulinti aplinką G. Endriukaitį laidoje „Svajonių sodai“ konsultavo želdynų dizainerė, dailininkė Eurika Urbonavičiūtė.
Tokio gardaus sumuštinio dar nebūsite ragavę: dėkos visa šeima
TV3 laidos „Gardu Gardu“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis pasidalijo išskirtinio sumuštinio receptu. Anot Gedimino, tie, kurie yra matę filmą „Šefas ant ratų“, tikrai bus matę tokį sumuštinį, o jis yra ypatingas todėl, nes jam specialiai yra ruošiama sultinga ir burnoje tirpstanti kiaulienos mentė. Tad nors šio sumuštinio gaminimo procesas kiek užtruks, rezultatas bus pasakiškas ir nė kiek nenuvils.
Laidoje „Gardu gardu“ – naujiena: nuo šiol tai, ką gamins virtuvės šefas, nulems žiūrovas
Naujajame TV3 sezone „Skirtingai nuostabūs“ žiūrovus nuo pat ankstyvo šeštadienio ryto ir vėl džiugins laida „Gardu gardu“. Nuo šiol pagrindinis laidos vedėjo vairas perduodamas profesionaliam virtuvės šefui Gediminui Endriukaičiui, o jam talkins kolegė Daiva Matukevičienė. Ši bendraus ir užmegs ryšį su laidos žiūrovais socialiniuose tinkluose, perduos Gediminui jų norus bei pageidavimus. Tad šio sezono išskirtinumas – galimybė daryti įtaką tam, ką Gediminas ruoš laidos metu.
Tokios gardžios pomidorinės sriubos dar nebūsite ragavę: puikiai tiks pietums ar vakarienei
Laidoje „Gardu Gardu“ netrūksta burnoje tirpstančių ir išskirtinių patiekalų receptų. Šįkart laidoje apsilankė „Gardu Gardu“ šefų klubo narė Dovilė ir parodė, kaip pasigaminti išskirtinio skonio pomidorinę sriubą su kokosų pienu. Kaip sakė viena laidos vedėjų Daiva, šios pomidorinės receptas yra labai įdomus, o ją pasigaminti puikiai tiks tiek rudens pietums ar vakarienei.
Pomidorinei sriubai su kokosų pienu jums reikės:
1. 5 vnt.
Savaitgalio pietums: kiaulienos išpjova imbiero ir medaus padaže bei karamelės pyragaičiai
Šmaikštieji virtuvės virtuozai Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas vėl kviečia pasisemti skanių idėjų. O kas gali būti geriau, nei greitai pagaminamas skanus maistas. Šį kartą Gian Luca leis patinginiauti ir parodys ne daugiau pusvalandžio reikalaujantį patiekalą su egzotišku prieskoniu.
O desertui – klasikiniai skoniai. Ali pasiūlys nuostabų pyragaičių receptą. Jį tikrai verta išsisaugoti, kadangi dominuos vieni mėgstamiausių skonių – tai karamelė ir šokoladas.
Išskirtinis blynelių receptas: nustebinsite ne tik skoniu, bet ir originalumu
Šeštadienį „Gardu Gardu“ vedėjai kvietė švęsti Užgavėnes. Nors šiais metais ir neturime, ką vyti iš kiemo, tačiau tikrai galime švęsti vis dažniau mus džiuginančios saulės sugrįžimą.
Linksmai nusiteikę laidos vedėjai pabandė įsikūnyti į vienus pagrindinių Užgavėnių simbolių: Gian Luca – lašininį ir Ali – kanapinį. O pagal vaidmenis – ir patiekalai.
Gian Luca gamino labai sočią, aromatingą, traškia plutele karką. Tai yra nuostabus ir nesudėtingai pagaminamas patiekalas.
Paprasta, skanu ir greita: įstabaus skonio pyragas per mažiau nei pusvalandį
Kaip ir kiekvieną šeštadienio rytą TV3 televizijos žiūrovus linksmino kulinarinė laida „Gardu Gardu“, kurioje nuotaikingieji virtuvės šefai Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas stebino savo receptais. Tačiau ne ką blogesniu receptu žiūrovus nustebino ir Daiva, kuri parodė, kaip pasigaminti įstabaus skonio baltojo šokolado putėsius su damų piršteliais.
Sotus ir lengvas daržovių pyragas: skonis nepaliks abejingų
Šį šeštadienį TV3 laidoje „Gardu Gardu“ karaliaus pyragai. Joje bus galima ne tiks pasikrauti geros nuotaikos visam savaitgaliui, bet ir pasisemti idėjų artėjančiai meilės dienai.
Šefas Gian Luca gamins lengvą, tačiau sotų daržovių pyragą, kuriam ypatingą skonį suteiks vieni skaniausių ir visus metus randami portobelo grybai. O kad stebintų ne tik nuostabus skonis, bet ir vaizdas, vedėjai parodys, kaip galima pinti tešlą.
O Ali sūrio pyragas su pasifloromis pakvips romantika.
Bus ne tik gardu, bet ir apsisaugosite nuo ligų: šios sriubos norėsite dar ir dar
TV3 laidoje „Gardu Gardu“ charizmatiškasis Gian Luca gamino tai, ko įprastai negamina, tačiau labai mėgsta valgyti – sumuštinį. Tačiau tai tikrai nebuvo įprastas ir nuobodus sumuštinis, o įmantrus, gausus nuostabių skonių itališkas Panini su vištiena. Tuo metu profesionalus konditeris Ali tradiciškai kvietė prisijungti prie linksmosios dalies ir pasigaminti avietinį tortą su pistacijų kremu.
Stulbinančiai gardu ir paprasta: pasigaminę šį desertą tikrai nesigailėsite
Šeštadienį ryte žiūrovus ir vėl linksmino šefai Gian Luca Demarko ir Ali Gadžijevas. Gian Luca pasidalijo jautienos nugarinės kepsnelių su gorgonzolos sūriu ir porto vynu bei lengvomis kaliaropės salotomis receptu, o Ali kvietė pačius žiūrovus pasigaminti naminius saldainius. O štai Daiva žiūrovams paruošė labai lengvą vieno kasnio šokoladinių pyragaičių receptą su vaniliniu maskarponės kremu. Pastarojo deserto receptą pateikiame jums šiame straipsnyje.
REKLAMA
REKLAMA
Savaitgalio pietums – greitai paruošiami jautienos kepsneliai ir burnoje tirpstantys naminiai saldainiai
Pačioje nuotaikingiausioje kulinarinėje laidoje „Gardu Gardu“ kaip įprastai šeštadienio ryte ir vėl žiūrovus linksmins ir stebins šefai Gian Luca Demarko ir Ali Gadžijevas.
Šį kartą Gian Luca pasiūlys itin greitai pagaminamą patiekalą – jautienos nugarinės kepsnelius su gorgonzolos sūriu ir porto vynu bei lengvomis kaliaropės salotomis. Sūrio ir vyno padažo aromatas fantastiškai praturtina patiekalą. Tiek nedaug ingredientų ir laiko, o rezultatas – stebinančiai gardus.
Sotu, paprasta ir greita: pasakiško skonio patiekalas vos per 20 minučių
Pirmoje šių metų „Gardu Gardu“ laidoje nuotaikingasis šefas Gian Luca gamino šaltais žiemos vakarais sušildysiančią azijietišką sriubą, o profesionalus konditeris Ali Gadžijevas pagamino fantastišką desertą su karamelizuotomis slyvomis ir naminiais bananiniais ledais. Lyg to būtų negana, laidoje žiūrovams buvo pristatytas ir pasakiško skonio greitas, sotus ir paprastas orkaitėje keptos dorados su polenta receptas, kurį pasigaminti jums tereikės 20 minučių.
Pasakiško skonio kalėdinių keksiukų receptas: pasigaminę tikrai nesigailėsite
Kalėdos jau visai ne už kalnų, todėl TV3 televizijos laidos „Gardu gardu“ komanda pasidalijo labai paprastu ir be galo gardžiu kalėdinių keksiukų receptu. Jį pasigaminsite vos per 40 minučių, o nuostabiu keksiukų skoniu apstulbinsite visą giminę.
JUMS REIKĖS:
250 g kambario temperatūros sviesto
250 g rudo cukraus
1 g druskos
250 g kambario temperatūros kiaušinių masės (arba 3 kiaušinių)
250 g miltų
4 g kepimo miltelių
50 g juodo šokolado
1 valg.
Gardžios Kalėdomis kvepiančios „Pavlovos“ receptas – pirštus apsilaižys visi namiškiai
Televizijos laidos „Gardu Gardu“ vedėjai Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas pagamino nuostabius Kalėdų patiekalus. Tai buvo vieni populiariausių jų receptų, tačiau pritaikyti didžiausiai metų šventei.
Visada stebinantis Ali ir šį kartą pasiūlė nuostabų skonių derinį. Kaip sako pats konditerijos meistras, tai buvo Kalėdomis kvepianti Pavlova, kuri puikiai papuoš šventinį stalą, o rankos pačios tiesis pagriebti gabalėlį.
Virtuvės profesionalai parodė kaip pasigaminti tradicinį itališką „Tiramisu“
Pirmąjį spalio šeštadienį laidos vedėjai pagaliau išpildys žiūrovų pageidavimą ir apsikeitę rolėmis, anot Ali, išeis iš komforto zonos bei pademonstruos savo sugebėjimus vienas kito „virtuvėje“. Ali šį kartą pagamins pagrindinį laidos patiekalą pagal savo sukurtą ir šeimos pamėgtą receptą. Receptas gimė tada, kai jis norėjo greitai ir sveikai pamaitinti savo sūnų, grįžusį iš darželio, ir liko nustebęs, kad sūnus su pasigardžiavimu viską suvalgė.
„Gardu Gardu“ receptai: gaivus juodojo šokolado desertas ir ryžių apkepas
Paskutinį balandžio šeštadienį pakviesime žiūrėti paskutinę šio sezono „Gardu Gardu“ laidą. Nors visos laidos metu nostalgijos pagauti vedėjai dažnai apie tai užsimins, tačiau nestokos humoro ir geros nuotaikos. Ali pašmaikštaus, kad viso sezono metu jie turėjo praturtinti žiūrovų žodyną ne tik puikiais receptais, bet ir Gian Lucos lietuvių kalbos naujadarais.
Receptas, kurį būtina išbandyti: puikiai dera duona ir kalmarai
Šeštadienio rytą su linksmai nusiteikusiais charizmatiškaisiais virtuvės virtuozais Ali Gadžijevu ir Gian Luca Demarco galėsite pasigaminti vasariškų, Viduržemio jūros dvasia alsuojančių patiekalų. Laidoje „Gardu Gardu“ profesionalus kulinarijos šefas Gian Luca pagamins juoda duona įdarytus kalmarus, kurių receptas jam gimė tada, kai reikėjo pagaminti pietus iš to, kas yra apytuščiame šaldytuve.
Itališkos virtuvės pamokėlė: keturių grūdų sriuba ir desertas nepaliks abejingų
Kaip ir kiekvieną šeštadienį TV3 televizija vėl pakvies žiūrėti, anot Ali Gadžijevo, nuotaikingiausią maisto gaminimo laidą – „Gardu Gardu“, ir, kartu su charizmatiškaisiais virtuvės virtuozais pasigaminti nesudėtingų, bet įspūdingų patiekalų. Šį kartą Gian Luca vėl pagamins tradicinį itališką patiekalą „Zuppa ai cereali“ – tirštą keturių grūdų sriubą su daržovėmis.
„Gardu Gardu“ laidos idėja šventinei vakarienei – makaronai su baklažanais
Diplomuotas kulinarijos šefas Gian Luca Demarco šį šeštadienį laidos „Gardu Gardu“ žiūrovus vėl pradžiugins itališkos virtuvės klasika: gamins jautienos faršu įdarytus „Cannelloni“ makaronus su baklažanais. Ali išgirdęs labai apsidžiaugs ir prisipažins, kad tiesiog dievina baklažanus. Tuo metu Gian Luca perspės, kad šis patiekalas pareikalaus daugiau pastangų ir pasibuvimo prie viryklės, todėl pasiūlys jį įtraukti į šventinių patiekalų sąrašą.
Šventiniam savaitgaliui – kakaviniai „Ali bučiniai“
Šventinį savaitgalį reikia švęsti ir smagiai praleisti laiką, tad šeštadienio rytas pats tinkamiausias metas pažiūrėti, pasak Ali Gadžijevo, nuotaikingiausią kulinarijos ir konditerijos laidą „Gardu Gardu“ bei pasisemti gardžių idėjų šventiniams pietums. Šį šeštadienio rytą Gian Luca pratęs žiūrovų supažindinimą su klasikiniais, gilią istoriją turinčiais itališkais patiekalais.
Itališkos duonos receptas nepaliks abejingų: liksite sužavėti ne tik skoniu
Dvi laidas iš eilės pasisvečiavę pas Gian Lucą kulinarijos studijoje, šį šeštadienį laidos GARDU GARDU vedėjai sugrįš į įprastą studijos virtuvę ir pradžiugins ištikimus žiūrovus ypatingai savaitgaliui tinkančiais patiekalais. Temperamentingasis kulinarijos šefas pagamins ilgą istoriją turinčią populiariąją itališką duoną fokačiją su trijų rūšių pagardais.
Kulinarijos meistrų patarimai: kuo pakeisti druską ir pipirus?
Šį šeštadienį televizijos žiūrovus laida „Gardu Gardu“ vėl pakvies pas šefą Gian Lucą Demarco į svečius. Nors aplinka netradicinė, tačiau laidą vedėjai pradės tradiciškai – nuo kavos puodelio. Žiūrovai netruks pastebėti, kad nuo pirmų laidos sekundžių nedings šypsena nuo vedėjų lūpų, ir ta pakili bei pozityvi nuotaika su šmaikščiais „pasikandžiojimais“ išliks iki pat laidos pabaigos. Linksmus juokelius ir virtuvės kuriozus jau galima būtų taip pat įtraukti į laidos tradicijų sąrašą.
Sicilietiški ryžių kroketai ir sveikuoliški sausainiai – šaltam žiemos savaitgaliui
Atėjus tikrajai žiemai mes pagaliau galime džiaugtis sniegu, šėlti jame ir, žinoma, daugiau laiko praleisti virtuvėje bei išbandyti visokių naujovių. Ypatingai savaitgaliais. TV3 laidos „Gardu Gardu“ vedėjas, desertų karalius Ali sako, kad šeštadienis – tai tokia diena, kai gali valgyti, valgyti ir... valgyti! Šį šeštadienį kulinarijos šefas Gian Luca pasiūlys pasigaminti dar ne visiems lietuviams žinomą patiekalą – arančinus arba kitaip – ryžių kroketus.
Įdaryta paprika itališkai: su permazano sūriu ir alyvuogių aliejumi
Šventinį Trijų Karalių šeštadienį „Gardu Gardu“ laidos virtuvėje Gian Luca pasidalins šios šventės šventimo tradicijomis Italijoje, o Ali apgailestaus, kad Lietuvoje tokių tradicijų nėra. Šmaikštusis kulinarijos šefas papasakos, kad Italijoje per Tris Karalius ateina Kalėdų senio žmona ir geriems vaikams palieka kojinę, prikimštą įvairiausių gardėsių, o blogiems vaikams – kojinę, prikimštą anglių.