la maistas receptai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „la maistas receptai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „la maistas receptai“.
Atsibodo kepta duona? Šie sūrio kamuoliukai sužavės visus
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca parodė, kaip pasigaminti burnoje tirpstančių sūrio kamuoliukų trio – šis užkandis nepaliks abejingų.
Šįkart virtuvės šefas lankėsi Zarasuose, kur susipažino su Aurimu ir Simona, kurie iš arti parodė, kaip gaminamas lietuviškas ekologiškas aliejus.
Gian Lucos pica, kurios negalėsite atsivalgyti: pavyks net tinginiams
Nuo ankstyvo rudens iki pat vasaros pradžios – būtent tiek gardžiausiais receptais ir savo kelionėmis po Lietuvą virtuvės šefas Gian Luca Demarco kiekvieną sekmadienį džiugino TV3 laidos „La maistas“ žiūrovus. Laidos metu žinomas kulinaras kvietė iš arčiau pažinti tiek tradicinius lietuviškus, tiek ir kitose pasaulio virtuvėse mėgstamus patiekalus, o šį sekmadienį jis žada pirmą kartą atskleisti, kaip gaminama tikra itališka pica.
Tikras plovas su aviena: paragavę prašys recepto
Praėjusį sekmadienį žinomas virtuvės šefas lankėsi netoli Anykščių įsikūrusiame „Katino ūkelyje“, kuriame ūkininkas Ladas augina įspūdingą skaičių avių – šiuo metu jų yra net apie 500. Anot ūkininko, ėrienos mėsa šiandien labai populiari, tad Gian Luca tradiciniam plovui panaudojo būtent ją.
Paruošti plovą Gian Lucai padėjo geras draugas Pavelas Kolesnikas, kuris specializuojasi plovo gamyboje. Kartu jie paruošė tradicinį plovą kazane su aviena.
Senovinė kopūstienė iš raugintų kopūstų: norėsis kartoti vėl ir vėl
Žinomas virtuvės šefas Gian Luca Demarco jau pusę metų kartu su TV3 laida „La maistas“ keliauja po įvairiausius Lietuvos ūkius, o šįkart apsilankė raugintų daržovių ūkį Pilviškiuose.
Ūkyje Gian Luca ne tik ragavo įvairiausių raugintų gėrybių, bet ir pats gamino senovinę kopūstienę.
Senovinė kopūstienė
Gardiems pietums, kai norisi sočiai ir labai skaniai pavalgyti, bei sušilti žiemos dieną. Jokių įmantrybių tobulam skoniui sukurti.
Gian Luca atskleidė geriausios kopūstienės receptą: „Išgausite tokį skonį, koks įmanomas tik Lietuvoje“
Žinomas virtuvės šefas Gian Luca Demarco jau pusę metų kartu su TV3 laida „La maistas“ keliauja po įvairiausius Lietuvos ūkius, tačiau jam dar niekuomet neteko svečiuotis pas tokią jauną verslininkę. Karolinai – vos 21-eri, tačiau ji prižiūri didžiulį raugintų daržovių ūkį Pilviškiuose.
Jos ūkyje Gian Luca ne tik ragaus įvairiausių raugintų gėrybių, bet ir pats gamins senovinę kopūstienę.
Skanus ir sveikas grikių risotto su moliūgu: patiks kiekvienam
Po švenčių daugelis jaučiasi apsunkęs, todėl Naujųjų metų pradžioje duoda sau pažadą atsikratyti kelių kilogramų, valgyti sveikiau ir daugiau judėti. Tarsi išgirdęs tokius norus, šįkart TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco pakvietė ne tik netikėtai treniruotei, bet ir pasigaminti sveikesnį patiekalą, kuris, anot virtuvės šefo, taps savotišku susitikimu tarp Italijos ir Lietuvos.
Grikių mėgėjų pietums ar gardžiai vakarienei – grikių risotto su moliūgais.
Po švenčių – sveikuoliškas Gian Lucos patiekalas: įtiks kiekvienam lietuviui
Po švenčių daugelis jaučiasi apsunkęs, todėl Naujųjų metų pradžioje duoda sau pažadą atsikratyti kelių kilogramų, valgyti sveikiau ir daugiau judėti. Tarsi išgirdęs tokius norus, šįkart TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco pakvies ne tik netikėtai treniruotei, bet ir pasigaminti sveikesnį patiekalą, kuris, anot virtuvės šefo, taps savotišku susitikimu tarp Italijos ir Lietuvos.
Senovinis mėsos pyragas pagal Gian Luca: sotus ir labai skanus
Antrąją Kalėdų dieną Gian Luca Demarco su laida „La maistas“ TV3 žiūrovus kvietė pasitikti itin aktyviai. Jis ne tik lankėsi Valdovų rūmuose ir aiškinosi, kaip atrodė didikų mityba, bet ir bandė jų valgytus patiekalus atkartoti savo virtuvėje.
Gian Luca, įkvėptas naujų žinių, nusprendė pagaminti šventinį pyragą, kuris būtų tikęs ir didikams.
Senovinis mėsos pyragas
Senovinis mėsos pyragas, kurį labai tinka tiekti ant kalėdinio šventinio stalo.
Kūčių stalui – karališkos krevetės: patiks kiekvienam
Didžiosios metų šventės artėja nenumaldomu greičiau – jau už savaitės kartu su brangiausiais savo žmonėmis jas pasitiksime sėsdami prie Kūčių vakarienės stalo. Vieni čia laikosi tradicijų, kiti – drąsiai eksperimentuoja. O štai virtuvės šefas bei TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco parodė, kaip Kūčios atrodo jo namuose, kur tarpusavyje susipina ir lietuviški, ir itališki skoniai.
Gian Lucos žmona atskleidė, ką apie virtuvės šefą žino retas: tai žavi labiausiai
Didžiosios metų šventės artėja nenumaldomu greičiau – jau už savaitės kartu su brangiausiais savo žmonėmis jas pasitiksime sėsdami prie Kūčių vakarienės stalo. Virtuvės šefo bei TV3 laidos „La maistas“ vedėjo Gian Luca Demarco žmona Eglė atskleidė, kaip pirmąsias Kūčias Lietuvoje sutiko jos vyras.
Šį sekmadienį, kitaip nei įprastai, Gian Luca nebekeliavo po Lietuvą, o pakvietė apsilankyti savo kulinarinėje studijoje.
REKLAMA
REKLAMA
Gaivus spanguolių gėrimas: puikiai tiks ant Kūčių stalo
Didžiosios metų šventės artėja nenumaldomu greičiau – jau už savaitės kartu su brangiausiais savo žmonėmis jas pasitiksime sėsdami prie Kūčių vakarienės stalo. Vieni čia laikosi tradicijų, kiti – drąsiai eksperimentuoja. O štai virtuvės šefas bei TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco ant Kūčių stalo pasidėti ir gaivaus gėrimo stiklinę.
Gėrimas ant šventinio stalo gali būti paruošiamas vos per akimirką, o puikiai atgaivins ir tiks prie visų patiekalų.
Kūčių stalas pagal Gian Lucą: silkė, kuri patiks net vaikams ir tradicinis itališkas kremas
Didžiosios metų šventės artėja nenumaldomu greičiau – jau už savaitės kartu su brangiausiais savo žmonėmis jas pasitiksime sėsdami prie Kūčių vakarienės stalo. Vieni čia laikosi tradicijų, kiti – drąsiai eksperimentuoja. O štai virtuvės šefas bei TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco parodys, kaip Kūčios atrodo jo namuose, kur tarpusavyje susipina ir lietuviški, ir itališki skoniai.
Išdavė, kokia dovana labiausiai pradžiugins smaližius: ją pagaminti galite patys
Artėjančios Kalėdos jaučiamos visur – ne išimtis ir TV3 laida „La maistas“. Sekmadienį virtuvės šefas Gian Luca Demarco keliavo į daugiausiai riešutų Lietuvoje užauginantį ūkį. Šį apsilankymą vainikavo virtuvės šefo patarimai, kaip paruošti valgomas dovanas savo artimiesiems.
„Dzūkijos riešute“ dirba visa šeima – mama Auksė paskirsto darbus, tėtis Darius rūpinasi technika, o jų sūnus Joringis vairuoja priekabą ir atlieka visą pervežimo darbą.
Greitai paruošiama silkė su lazdyno riešutais: paruošti nesudėtinga, o taip skanu
Artėjančios Kalėdos jaučiamos visur – ne išimtis ir TV3 laida „La maistas“. Laidos vedėjas Gian Luca Demarco siūlo išbandyti naujus receptus, kurie papuoš ir atgaivins jūsų šventinį stalą.
Greitai paruošiama silkė su riešutais – puikus skonių derinys. Paruošti nesudėtinga, nereikia daug laiko, bet tokia skani, puikiai atrodo ir labai tinka ne tik kasdieniam stalui, bet ir šventėms.
Šventiniam stalui – nealkoholinis „Mojito“ kokteilis: paruošite akimirksniu
Artėjančios Kalėdos jaučiamos visur – ne išimtis ir TV3 laida „La maistas“. Laidos vedėjas Gian Luca Demarco siūlo išbandyti naujus receptus, kurie papuoš ir atgaivins jūsų šventinį stalą.
Tikra atgaiva – nealkoholinis „Mojito“ kokteilis. Akimirksniu paruošiamas, sužavės visus mėgstančius mėtą ir citriną.
Nealkoholinis „Mojito“ kokteilis
Jums reikės:
1 l „Meadow Makers“ toniko; citrinos; šviežių mėtos lapelių; 1 v. š. cukraus.
Vakarienei be mėsos – ravioliai su šamu: nustebins skoniu
Italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco TV3 laidos „La maistas“ žiūrovus ragina išbandyti ypatingus raviolius, kokių jie dar nebus ragavę – su šamu ir pistacijų padažu.
Naminius raviolius paruošti nėra taip sudėtinga, kaip gali atrodyti, o sužavės kiekvieną prisėdusį prie stalo. Labai gardūs, sotūs, patiks ir mažiesiems valgytojams.
Gian Luca atskleidė ypatingą itališką tradiciją: toks išbandymas laukė kiekvienos marčios
Iki Kūčių lieka vis mažiau laiko, tad puikus metas pradėti galvoti, ką patieksime šeimai ant šventinio stalo. Italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco TV3 laidos „La maistas“ žiūrovus pakvietė į ypatingą ūkį ir parodė, keletą receptų, kurie puikiai tiks artėjančioms šventėms.
Šįkart Gian Lucai toli važiuoti neprireikė – jis lankėsi Vilniuje įsikūrusiame „Žuvies paštas“ ūkyje.
Šventinį stalą paįvairinkite šiuo gėrimu: taps šeimos mėgstamiausiu
Artėjant šventėms vis dažniau galvojame, ką patieksime ant šventinio stalo, tačiau ne taip dažnai susimąstome ir apie gėrimus, kuriais nustebinsime artimuosius. TV3 televizijos laidos „La maistas“ virtuvės šefas Gian Luca Demarco siūlo išbandyti ypatingo skonio gėrimą.
Gardus gėrimas, kuriuo puikiai tinka atsigaivinti žiemos vakarą ar tiekti švenčių metu. Akimirksniu paruošiamas, o sužavės kiekvieną.
Pistacijų mėgėjams – neatsivalgomi Gian Lucos ravioliai su šamu
Vis sparčiau artėjant didžiosioms metų šventėms, kurios Lietuvoje neatskiriamos nuo žuvies, italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco TV3 laidos „La maistas“ žiūrovus pakvies į ypatingą ūkį. Ne ką mažiau gomurį džiuginantis bus ir jo ruoštas patiekalas, kuris į namus padės įsileisti ir šiek tiek itališko prieskonio.
Šįkart Gian Lucai toli važiuoti neprireiks – „Žuvies paštas“ įsikūręs Vilniuje.
Kai nesinori mėsos: karpiu įdarytos paprikos
Italas virtuvės šefas Gian Luca Demarco neslepia – tapęs kulinarinės TV3 laidos „La maistas“ vedėju, jis nuolatos stengiasi tobulėti ir nustebinti ne tik žiūrovus, bet ir pats save. Neretai virtuvės šefą įkvepia jo laidos herojai, o šįkart, apsilankęs restorane „Karpynė“, jis nudžiugino visus žuvies mylėtojus.
Apsilankius tokioje karpiu garsėjančioje vietoje, būtų nuodėmė nepagaminti kažko su šia žuvimi, tad sekmadienio laidoje Gian Luca būtent to ir imėsi.
Gian Lucos tortilijos nepaliks abejingų: krevetes pakeitė kone identiško skonio ingredientu
Italas virtuvės šefas Gian Luca Demarco neslepia – tapęs kulinarinės TV3 laidos „La maistas“ vedėju, jis nuolatos stengiasi tobulėti ir nustebinti ne tik žiūrovus, bet ir pats save. Neretai virtuvės šefą įkvepia jo laidos herojai, o šįkart, apsilankęs restorane „Karpynė“, jis nudžiugins visus žuvies mylėtojus.
Raseinių žuvininkystės ūkis garsėja savo karpiais ir žvejybos pramogomis.
Kitokia kepta duona su sūriu: šeima prašys pakartoti
Viso pasaulio pamilta itališka virtuvė neatsiejama nuo aukščiausios kokybės sūrio, o tikras jo mylėtojas, virtuvės šefas Gian Luca Demarco, apie sūrį tikriausiai galėtų kalbėti valandų valandas. Šį sekmadienį su TV3 laida „La maistas“ virtuvės šefas aplankė tikrą sūrių rojų.
Virtuvės šefas keliavo į Ukmergę, kur lankėsi „Rokiškio sūrio“ gamykloje ir susitiko su savo drauge Aldona, dirbančia technologe.
Gian Luca parodė, kaip atpažinti kokybišką mocarelą: viską atskleidžia viena savybė
Viso pasaulio pamilta itališka virtuvė neatsiejama nuo aukščiausios kokybės sūrio, o tikras jo mylėtojas, virtuvės šefas Gian Luca Demarco, apie sūrį tikriausiai galėtų kalbėti valandų valandas. Šį sekmadienį su TV3 laida „La maistas“ virtuvės šefas aplankė tikrą sūrių rojų.
Virtuvės šefas keliavo į Ukmergę, kur lankėsi „Rokiškio sūrio“ gamykloje ir susitiko su savo drauge Aldona, dirbančia technologe.
Sūrio mylėtojams – ypatingas Gian Lucos užkandis: paragavę reikalaus recepto
Viso pasaulio pamilta itališka virtuvė neatsiejama nuo aukščiausios kokybės sūrio, o tikras jo mylėtojas, virtuvės šefas Gian Luca Demarco, apie sūrį tikriausiai galėtų kalbėti valandų valandas. Tačiau vieta, kurioje sūriai gimsta, šio sekmadienio TV3 laidoje „La maistas“ naujų dalykų išmokys ir jį patį.
Kupinas naujų įspūdžių jis pagamins idealiai draugų pasibuvimui tiksiantį užkandį. Gian Luca neabejoja – jis netrukus užkariaus visų sūrio mylėtojų širdis.
Atskleidė dažną klaidą gaminant su medumi: nekartokite jos
TV3 laidoje „La maistas“ šį kartą virtuvės šefas Gian Luca Demarco gamino patiekalus su lietuvišku medumi.
Gian Luca lankėsi Anykščiuose, trijų giminaičių – Ugnės, Indrės ir Dovilės – valdomame „Bitelės ūkyje“, virtuvės šefas parodė, kaip pagaminti seną ir be galo saldų itališką pyragą, kuriame – vos vienas šaukštas cukraus.
Laidoje išties darbščios kaip bitutės merginos Gian Lucai atskleidė daugybę savo darbo niuansų.
Burnoje tirpstantys moliūginiai keksiukai: patiks visai šeimai
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco TV3 laidos „La maistas“ žiūrovus nustebino apsilankęs Adelės ir Vytauto deksterių ūkyje, kuris visai netikėtai tapo ir moliūgų ūkiu.
Vytautas ir Adelė pradėjo auginti deksterius, kai moteris sulaukė pensijinio amžiaus. Vėliau sužinoję, kad deksteriai mėgsta moliūgus, pasisodino ir jų.
„Švelniai tariant, moliūgų užaugo gal 50 kartų daugiau, negu tiems galvijams reikia“, – kaip deksterių ūkis virto moliūgų ūkiu, pasakojo Adelė.
Silkės pyragas su troškintomis daržovėmis: puikiai tiks šventiniam stalui
Sotus, nesudėtingai paruošiamas silkės pyragas. Puikus būdas panaudoti turimas daržoves.
Jums reikės:
400 gramų sviestinio moliūgo; 300 gramų sluoksniuotos tešlos; 240 mililitrų vandens; 190 gramų silkės (naudojome „ZIGMAS“ be aliejaus); 1 morka; 1 svogūnas; 1 salieras; 1 kiaušinis; petražolių; pagal poreikį alyvuogių aliejaus; druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
Silkės pyragas su troškintomis daržovėmis
Smulkiais gabaliukais supjaustome morką, svogūną ir salierą.
Šį patiekalą pamėgo net karališkoji šeima: galite pasigaminti ir savo namuose
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco lankėsi putpelių ūkyje ir parodė, kaip gardžiai iškepti įdarytas putpeles.
Gian Luca atskleidė retai kam žinomą faktą – putpeles anksčiau ypatingai pamėgę buvo karališkosios šeimos nariai.
Pirmajam sekmadienio patiekalui Gian Luca ruošė įdarytas putpeles. Kadangi putpelių mėsa – itin švelni, norėdamas suteikti joms riebumo, virtuvės šefas putpeles pirmiausiai apvyniojo šonine.
Gian Luca parodė patiekalą, kurį mėgo karališkos šeimos nariai: dabar gali puošti kiekvieno stalą
Sekmadienio rytą virtuvės šefas Gian Luca Demarco apsilankys vaikų pamiltų putpelių kiaušinių ūkyje ir laidos „La maistas“ žiūrovams parodys, kaip pasigaminti du ypatingus patiekalus. Vieną – karališką, kitą – itališką. Jiems jis panaudos putpelių kiaušinius, o šio ūkio savininkė Daiva atskleis negirdėtų detalių, kurias būtinai norėsite pritaikyti ir savo virtuvėje.
Tiesa, nei Daiva, nei jos tėvai apie tokį ūkį tada, kai 1996 metais gavo 20 padovanotų putpelių, tikrai nesvajojo.
Atskleidė geriausią jautienos rostbifo receptą: nesudėtinga, bet labai sotu
Italų virtuvės šefas bei TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco keliaudamas po įvairiausius Lietuvos ūkius nuolatos susiduria su iššūkiais, kurie dažniausiai jį pasitinka už virtuvės ribų.
Greitas užkandis su silke: paprasta, bet labai skanu
Akimirksniu paruošiamas silkės užkandis su avinžirniais – puikus skonis sužavės kiekvieną. Puikiai tinka greitiems pietums, momentui, kai norisi greitai ir nesudėtingai, bet labai skaniai ar pavaišinti svečius.
Šį receptą siūlo išbandyti laidos „La maistas“ šefas Gian Luca Demarco.
Silkės užkandis su avinžirniais
Jums reikės:
1 pakuotės „Zigmas“ silkės; 1 indelio virtų avinžirnių; čiabatos; alyvuogių aliejaus; čiobrelio; druskos; pipirų
Išimame silkę iš pakuotės.
Gardi lazanija be mėsos: sužavės kiekvieną
Pagalvojus apie itališką virtuvę, dažnas iš mūsų ima svajoti apie ypatingo skonio picas, makaronus ar lazaniją, o po Lietuvos ūkius su TV3 laida „La maistas“ keliaujantis Gian Luca Demarco šiuos patiekalus ir vėl atskleis naujomis spalvomis.
Ruoškite karpį kitaip: nesudėtinga ir labai skanu
Laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco kiekvieną sekmadienį TV3 žiūrovams įrodo, kad jis neabejingas lietuviškai virtuvei. Savo receptais jis geba supinti Lietuvą su Italija, tačiau iki šiol ne viskas, ką mūsų tautiečiai dievina, jam yra taip lengvai perprantama…
Kiekvieną sekmadienį žinomas vyras lankosi vis kitame Lietuvos ūkyje, kuriame ir pats patiria naujų kartų.
100 pomidorų padažas pagal Gian Luca Demarco: paprasčiau nebūna
„La Maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco praėjusį savaitgalį lankėsi Genutės ūkyje, kur gamino 100 pomidorų padažą.
„Genutė yra toks žmogus, kuris yra sumanus nuo pradžios. Galima sakyti, kad kai aš pradėjau kulinarinę kelionę Lietuvoje, ji buvo pirmoji mano aplankyta ūkininkė“, – pasakoja Gian Luca.
Genutės ūkis įsikūręs Ukmergės rajone, kur augina uogas, daržoves ir vaisius. Daugiausia jos ūkyje – uogų ir vaisių, iš kurių gamina įvairiausias tyres, padažus ar saldainius.
Atskleidė vasaros hitu tapusio šašlyko receptą: sėkmė – garantuota
Profesionalūs virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius ir Tomas Rimydis jau ne kartą nustebino TV3 žiūrovus savo originaliais receptais ir įmantriais jų pavadinimais, tačiau prabilę apie patiekalus, kuriuos laiko vasaros hitais, jie renkasi daugelio lietuvių žinomus ir pamėgtus variantus. Šįkart „La maistas“ laidoje žinomi vyrai gamins tai, be ko neįsivaizduoja savo vasaros.
Pasakė, kaip pagaminti tobulą žuvienę: daug vargti nereiks
Tikra lietuviška vasara neatsiejama ir nuo gardžiai paruoštos, ką tik iškeptos žuvies. Tuo darkart įsitikino profesionalūs TV3 laidos „La maistas“ virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius ir Tomas Rimydis, kurie kartu su Mindaugu Rainiu lankėsi kaimo turizmo sodyboje „Karpynė“.
Šio sekmadienio laidoje grilio ekspertas Vylius pripažino, kad apie savo patiekalą nemažai galvojo – vyras pats sau metė iššūkį ir bandė paruošti karpį su tortilijomis ir daržovėmis.
Gaivus ir vasariškas padažas iš rabarbarų: puikiai tiks prie mėsos
Kiekvieną sekmadienį žiūrovus neeiliniais receptais stebinantys profesionalūs TV3 laidos „La Maistas“ virtuvės šefai šįkart nusprendė priimti Mindaugo Rainio iššūkį ir paruošti savo patiekalus su rabarbarais – juk dabar pats jų sezonas!
Tomas Rimydis rabarbarus panaudojo gamindamas jautienos žandų salotas, o Vylius Blauzdavičius iš minėto ingrediento gamino padažą, idealiai tinkantį prie jautienos nugarinės kepsnio.
Nustebinkite savo svečius: netikėtas ingredientas, kuris į jūsų virtuvę atneš vasarą
Kiekvieną sekmadienį žiūrovus neeiliniais receptais stebinantys profesionalūs TV3 laidos „La Maistas“ virtuvės šefai šįkart nusprendė priimti Mindaugo Rainio iššūkį ir paruošti savo patiekalus su rabarbarais – juk dabar pats jų sezonas!
Tomas Rimydis rabarbarus panaudos gamindamas jautienos žandų salotas, o Vylius Blauzdavičius iš minėto ingrediento gamins padažą, idealiai tinkantį prie jautienos nugarinės kepsnio.
Išbandykite šiuos iešmelių receptus: apsilaižysite pirštelius
Net jei pavasaris orais ir nelepino, jau netrukus sulauksime vasaros, kai vis daugiau laiko norėsis būti lauke. Profesionalus TV3 laidos „La Maistas“ virtuvės šefas Tomas Rimydis sekmadienio rytą siūlė leistis į eksperimentų kupiną kelionę ir susipažinti su dar neatrastais skoniais ir kvapais.
Šį kartą istorinės virtuvės žinovas Tomas gamino originalų patiekalą – šaltą rūgštynių sriubą su rūkytos vištienos šlaunelių mėsa.
Mėsainių gerbėjams – originali idėja: receptas be bandelės pranoks visus lūkesčius
Nors dabar restoranuose galima rasti pačių įvairiausių mėsainių, tikriausiai būtų sunku pranokti tuos, kurie yra ruošiami namuose. Gaminant šį vakarėliams idealiai tinkantį patiekalą, galima į valias improvizuoti, išbandyti vis kitokius ingredientus ir papildomus pagardus.
Vylius ragina išbandyti griliaus asorti: kuo pasigardžiuoti atras tikrai kiekvienas
Pagaliau ir vėl kiek atšilus orams, pavasaris kviečia į žaliuojančią gamtą ir grilio sezono atidarymą, kurį skelbia ir TV3 laidos „La Maistas“ profesionalūs virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius bei Tomas Rimydis. Kaip ir kiekvieną sekmadienio rytą, garsūs vyrai paruošė patiekalų, kurie tikrai įtiks visų skoniams.
Jautienos troškinys su ryžiais: pagaminti neužtruks, o skonis puikus
Šį sekmadienį Motinos dienos proga profesionalūs virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius ir Tomas Rimydis TV3 laidoje „La maistas“ kvietė stebinti mamas ir paruošti joms išskirtinius patiekalus, kurie sužavės.
Ruošdamasis vienai gražiausių pavasario švenčių, grilio ekspertas, virtuvės šefas V. Blauzdavičius, nusprendė paeksperimentuoti ir pagaminti brandintos jautienos troškinį su ryžiais ir degintomis daržovėmis.
Virtuvės šefo idėja nepamirštamai Motinos dienai: receptas, kuris nustebins net ir išrankiausias mamas
Šį sekmadienį minėsime Motinos dieną, tad profesionalūs virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius ir Tomas Rimydis TV3 laidoje „La maistas“ kvies nustebinti mamas ir paruošti įsimintiną šventišką stalą – ne tik aromatingus, bet ir be galo gardžius patiekalus.
Žinomi vyrai įsitikinę – mamos tikrai liks sužavėtos.
Išbandykite šias picas: skonis nepaliks abejingų
Šiais laikais picai atsispirti gali nedaugelis, o vis labiau įsibėgėjant šiltiems orams, šis patiekalas tampa tiesiog nepakeičiamu draugų būryje. Ir nors dabar galima paragauti pačių įvairiausių picų, TV3 laidos „La maistas“ virtuvės šefas Tomas Rimydis sugebės nustebinti net ir didžiausius gurmanus.
T. Rimydis garsėja originaliais sprendimais virtuvėje, tačiau tai, kam jis ryžosi šįkart, nustebino net ir laidos vedėją Mindaugą Rainį.
Paštetą pasigaminkite namuose: atskleidė paprasčiausią būdą
Šį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kvietė pavasarį įsileisti ne tik į savo širdis, bet ir į lėkštes. Tomas nustebino ypatingo skonio svogūnų laiškų duonele bei kvapniu paštetu, o Vylius – spalvingomis salotomis, kurios puikiai tiks visiems, kurie prieš vasarą susirūpino savo mityba.
Istorinės virtuvės žinovas Tomas pasakojo, kad pavasarį vis daugiau bičiulių jo teiraujasi, kaip pagaminti tobulą paštetą.
Vaflainių receptas ypač patiks vaikams: prašys pakartoti
Šį sekmadienį bus švenčiamas Atvelykis, kai visas dėmesys yra skiriamas vaikams. Šia proga TV3 laidos „La Maistas“ virtuvės šefai kartu su Mindaugu Rainiu gamins patiekalus, skirtus mažiesiems, tačiau tai, kas gims jų virtuvėje, patenkins kiekvieno skonį.
Parodė, kaip kiaušinio lukštą nulupti be jokio vargo: išbandykite patys
Velykiniai receptai gali būti ne tik labai originalūs, bet ir tokie, kuriuose nėra taip dažnai su lietuviškomis šventėmis siejamo majonezo – būtent tai įrodė TV3 laidos „La Maistas“ šefai Vylius Blauzdavičius bei Tomas Rimydis. Apetitą keliantys jų patiekalai papuoš stalą, o gudrūs patarimai padės panaudoti kiaušinius, kurių visuomet lieka po švenčių.
Gardus aviečių pyragas su šokoladu: nereikės net kepti
Netrukus atkeliaus Velykos – gražiausia pavasario šventė, tad jai ruoštis galima pradėti jau dabar. Profesionalūs virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius ir Tomas Rimydis TV3 laidoje „La Maistas“ siūlė įdomius, išskirtinius, sočius ir desertinius patiekalus šventiniam stalui.
TV3 laidoje „La Maistas“ žymus virtuvės šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamino keptą kukurūzinį viščiuką su karamelizuotais burokėliais bei aštriomis morkomis.
Labai lengvai paruošiami įdaryti kiaušiniai: viens, du ir baigta
Šv. Velykos jau čia pat ir vis didesniu galvos skausmu tampa klausimas, ką padėti ant šventinio stalo. TV3 televizijos laidos „La maistas“ šefas Vylius siūlo paprastą sprendimą, kuris puikiai tiks Velykiniams pietums, o jam reikės vos 3 ingredientų.
Akimirksniu paruošiama užkandėlė. Prireiks vos 3 ingredientų, o nuo stalo dings labai greitai. Ji itin patiks jūrų gėrybių gerbėjams.
Vylius pamini, kad labai tiktų kiaušinių įdarą pagardinti aštresniu, rūgštesniu padažu.
Šventiški patiekalai Velykų stalui – ir sočiai, ir skaniai
Netrukus atkeliaus Velykos – gražiausia pavasario šventė, tad jai ruoštis galima pradėti jau dabar. Profesionalūs virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius ir Tomas Rimydis TV3 laidoje „La Maistas“ siūlys įdomius, išskirtinius, sočius ir desertinius patiekalus šventiniam stalui.
TV3 laidoje „La Maistas“ žymus virtuvės šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamins keptą kukurūzinį viščiuką su karamelizuotais burokėliais bei aštriomis morkomis.