la maistas patarimai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „la maistas patarimai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „la maistas patarimai“.
Mėsos pyragas su virtais kiaušiniais: puikiai tiks po Velykų
TV3 laidos „La Maistas“ šefai Vylius Blauzdavičius bei Tomas Rimydis patarė, kaip panaudoti kiaušinius, kurių visuomet lieka po švenčių.
Grilio ekspertas, profesionalus virtuvės šefas Vylius Blauzdavičius šventinėje laidoje šįkart gamins mėsos pyragą su virtais, nesmulkintais kiaušiniais, o Tomas – triušio užkepėlę su kiaušinių bei ridikėlių salotomis.
Vyliaus receptas tiks tiems, kurie virtuvėje nemėgsta praleisti daug laiko.
Paprastai pagaminama užtepėlė: šeima norės pakartoti
Praėjusio sekmadienio laidoje „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ruošė gardžius patiekalus, kurie puikiai Kalėdiniam šventiniam stalui ir pradžiuginti artimuosius skania vakariene.
Laidos šefas Vylius gamino keptą virtą kumpį. Vylius pamini, kad tai vokiškas Kalėdinis patiekalas. Vylius pataria atkreipti dėmesį į glazūras – jose būtinai turėtų būti cukraus, tam, kad susiformuotų puiki luobelė.
Itin paprastas krabų lazdelių užkandis: pagaminsite per kelias minutes
Artėja gražiausios metų šventės, todėl šiuo Advento laikotarpiu valgiai be mėsos yra ypač aktualūs.
Vylius dalinosi ir patarimu, kaip gardžiai paruošti ir patiekti krabų lazdelių užkandį. Šis būdas labai nesudėtingas, o toks gardus ir puikiai tinkantis tiek vaišių stalui, tiek užkandėlei prie filmo.
Pirmiausia, keptuvėje įkaitinamas aliejus ir sudedamos išilgai į 4 dalis supjaustytos krabų lazdelės. Kepamos jos porą minučių.
3 paprastos idėjos šventiniam stalui be mėsos: greita ir skanu
Artėja gražiausios metų šventės, todėl šiuo Advento laikotarpiu valgiai iš daržovių yra ypač aktualūs. Tačiau šįkart staigmenos laukė ne tik laidos „La Maistas“ žiūrovų, bet ir pačių virtuvės šefų. Nė vienas iš jų prieš laidą nežinojo, kokia gi daržovė jiems atiteks.
„La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei ypatinga laidos viešnia, LaMaistas.lt portalo redaktorė Valerija praėjusį sekmadienį dalinosi gardžiais receptais, kurie ruošiami iš daržovių ir be mėsos.
Nepaprastas šokoladinio pyragėlio receptas: nustebins visą šeimą
TV3 laidoje „La maistas“ karaliavo šokoladas ir viskas apie jį, jo panaudojimo būdai virtuvėje. Laidos šefai Tomas ir Vylius bei viešnia Vaida pademonstravo, kaip su šokoladu pasigaminti puikius patiekalus – tai tikrai ne vien desertai!
Laidos viešnia – „Tai tau“ šokolado fabriko technologė Vaida – pasakojo savo darbo ypatybes ir daug įdomių dalykų apie šokoladą.
Bulvių kepsneliai be mėsos: labai skanu ir pigu
Paėjusį sekmadienį TV3 eteryje laidoje „La Maistas” virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Vaidotas Puidokas dalinosi gardžiomis idėjomis, kurias paruošite be mėsos, o tai ypač pravers prasidėjus Adventui.
Labai nesudėtinga, sotu ir sužavės kiekvieną šeimos narį.
Šios laidos ypatingas svečias – Vaidotas Puidokas iš „Much More“. „Much More“ aprūpina filmavimų aikštelių, įvairių renginių dalyvius gardžiu maistu.
3 gardūs troškinių receptai: „Kai norisi sočiai pavalgyti ir sušilti“
Orams toliau vėstant ir vis daugiau laiko praleidžiant namuose, norisi maisto, kuris būtų kvapnus, šiltas ir sotus. Tad TV3 laidos „La maistas“ šefai Tomas ir Vylius bei laidos viešnia Dovilė dalinasi troškinių idėjomis ir praktiškais patarimais, kad patiekalai būtų itin gardūs.
Dovilė, portalo lamaistas.lt redaktorė, sako mėgstanti ir gaminti, ir fotografuoti maistą, bet suktis ilgai virtuvėje jai nepatinka. Taigi, ji pasidalino genialiai paprasto patiekalo receptu.
„La maistas“ laidoje – kulinarinės kelionės: kviečia atrasti naujus skonius
Ne vienas sako, kad bene labiausiai karantino metu ilgisi kelionių. Taigi, šį kartą TV3 laida „La maistas“ pakvies į tikras kulinarines keliones. Laidos šefai Tomas ir Vylius bei svečias Marius gamins tailandietiškus, meksikietiškus ir itališkus patiekalus.
Laidos svečias – Marius – tinklaraščio maistokeliones.lt autorius, sako, kad labai mėgsta keliauti ir gaminti, jis turi didelę silpnybę kokybiškam ir egzotiškam maistui. Taigi, jis nukels mus į Aziją.
Pasakė, kaip paruošti skanią sriubą: tereikia žinoti dvi taisykles
Orams vis labiau vėstant, valgyti norisi sočiau. Darganotą dieną puikiai sušildys ir sotumo suteiks sriubos. TV3 laidos „La maistas“ šefai ir viešnia Natalija pristatė keletą visai skirtingų, bet labai gardžių sriubų receptų.
Laidos viešnia Natalija Kurganovė, MagicMint.lt tinklaraščio autorė, „La maistas“ žiūrovams pademonstravo, kaip pasiruošti miso sriubą su krevetėmis.
Virdami sriubą atsiminkite tai: bus dar skanesnė ir aromatingesnė
Orams vis labiau vėstant, valgyti norisi sočiau. Darganotą dieną puikiai sušildys ir sotumo suteiks sriubos. TV3 laidos „La maistas“ šefai ir viešnia Natalija pristatys keletą visai skirtingų, bet labai gardžių sriubų receptų.
Laidos viešnia Natalija Kurganovė, MagicMint.lt tinklaraščio autorė, „La maistas“ žiūrovams pademonstruos, kaip pasiruošti miso sriubą su krevetėmis.
REKLAMA
REKLAMA
Šios sriubos sušildys ilgais rudens vakarais: sužavės kiekvieną
Orams vis labiau vėstant, valgyti norisi sočiau. Darganotą dieną puikiai sušildys ir sotumo suteiks sriubos. TV3 laidos „La maistas“ šefai ir viešnia Natalija pristatys keletą visai skirtingų, bet labai gardžių sriubų receptų.
Laidos viešnia Natalija Kurganovė, MagicMint.lt tinklaraščio autorė, „La maistas“ žiūrovams pademonstruos, kaip pasiruošti miso sriubą su krevetėmis.
„Šią sriubą mes labai mėgstame ir dažnai gaminame.
Parodė, kaip lengvai pasigaminti karamelės padažą: puikiai tiks obuolių pyragams gardinti
Jau netrukus švęsime „Pyragų dieną“. Taigi šį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ šefai ir svečiai dalinsis skaniausių pyragų receptais. Kviečiame žiūrėti ir semtis idėjų!
Šį kartą „La maistas“ kūrybinė komanda lankėsi Širvintų rajone, Musninkų miestelyje, kuriame lietuvė Kristina su vyru prancūzu Vincentu įkūrė jaukią kavinukę „Cafe Muse“. Čia kasryt Vincentas kepa prancūziškus kruasanus bei pyragus. Specialiai „Pyragų dienai“ jis pagamino prancūzišką šokoladinį pyragą.
Skanūs ir nesudėtingi pyragų receptai: rasite savo mėgstamiausią
Jau netrukus švęsime „Pyragų dieną“. Taigi šį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ šefai ir svečiai dalinsis skaniausių pyragų receptais. Kviečiame žiūrėti ir semtis idėjų!
Šį kartą „La maistas“ kūrybinė komanda lankysis Širvintų rajone, Musninkų miestelyje, kuriame lietuvė Kristina su vyru prancūzu Vincentu įkūrė jaukią kavinukę „Cafe Muse“. Čia kasryt Vincentas kepa prancūziškus kruasanus bei pyragus. Specialiai „Pyragų dienai“ jis pagamins prancūzišką šokoladinį pyragą.
Atskleidė, kaip pagaminti moliūgų tyrę: paprasčiau ir nebūna
Praėjusį sekmadienį TV3 eteryje „La Maistas“ mūsų talentingieji šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia, „Sezoninė virtuvė“ tinklaraščio ir daugelio kulinarinių knygų autorė, Renata Ničajienė dalinosi puikiais patarimais ir gardžiomis idėjomis, ką paruošti iš moliūgų.
Laidos šefas Vylius pataria išbandyti sotų bulvių ir moliūgų apkepą su dešrelėmis.
Antrasis laidos šefas Tomas gamino moliūgų pyragėlius su jautienos kapotiniu ir garstyčių padažu.
Parodė, kaip išvirti tobulą kiaušinį be lukšto: viskas paprasčiau nei galvojote
Praėjusį sekmadienį TV3 laida „La maistas“ svečiavosi pusryčių restorane „Kavos era“. Restorano šefė Živilė ir Tomas Rimydis bei Vylius Blauzdavčius pasidalino nuostabiais receptais, kuriuos galėsite pasigaminti savaitgalio pusryčiams, kai niekur nereikia skubėti ir galima ramiai pasimėgauti gardumynais kartu su visa šeima. Tad, žiūrėkite ir semkitės idėjų!
Grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamino virtų bulvių blynelius su sūriu ir kukurūzais.
Skrebutis su avokadu, humusu ir kiaušiniais pagal Živilę: puikiai tiks savaitgalio pusryčiams
Šiandien TV3 laida „La maistas“ svečiavosi pusryčių restorane „Kavos era“. Restorano šefė Živilė ir Tomas Rimydis bei Vylius Blauzdavčius pasidalins nuostabiais receptais, kuriuos galėsite pasigaminti savaitgalio pusryčiams, kai niekur nereikia skubėti ir galima ramiai pasimėgauti gardumynais kartu su visa šeima.
Grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamins virtų bulvių blynelius su sūriu ir kukurūzais.
„Šitie blynai labai sotus, taigi tikrai tiktų ir pietums.
Skanios idėjos vėlyviesiems savaitgalio pusryčiams: mėgausitės nuo pirmo kąsnio
Šį sekmadienį TV3 laida „La maistas“ svečiuosis pusryčių restorane „Kavos era“. Restorano šefė Živilė ir Tomas Rimydis bei Vylius Blauzdavčius pasidalins nuostabiais receptais, kuriuos galėsite pasigaminti savaitgalio pusryčiams, kai niekur nereikia skubėti ir galima ramiai pasimėgauti gardumynais kartu su visa šeima. Tad, žiūrėkite ir semkitės idėjų!
Grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamins virtų bulvių blynelius su sūriu ir kukurūzais.
Ekspertas sugriovė mitus apie mėsą: jos plauti tikrai nereikia
Sekmadienį TV3 televizijos laidoje „La maistas“ svečiavosi mėsos ekspertas Deividas Saldukas. Vyras laidos metu dalinosi patarimais, kaip pasirinkti mėsą, tinkamiausią pasigaminti jautienos karpačio, o naujienų portalui tv3.lt jis atskleidė, kaip tinkamai laikyti mėsą namuose ir atsakė į amžiną klausimą – ar mėsą reikia nuplauti?
Deividas Saldukas yra mėsos ekspertas-profesionalas.
Pasakė, kaip teisingai atšildyti mėsą: nedarykite vienos klaidos
Praėjusio sekmadienį laidos „La maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ne tik ruošė skanius patiekalus iš mėsos, bet ir pažėrė daugybę patarimų – kaip išsirinkti gerą mėsą, kaip paruošti ir t.t.
Šioje laidoje prie profesionalių virtuvės šefų prisidėjo ir mėsos ekspertas Deividas Saldukas. Deividas sako, kad didžiausia jo aistra – rodyti žmonėms, kaip paprastai ir skaniai pasigaminti patiekalą iš mėsos.
Pasakė, kaip iškepti tobulą jautienos didkepsnį: bus itin sultingas
Šį sekmadienį laidos „La maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ne tik ruoš skanius patiekalus iš mėsos, bet ir pažers daugybę patarimų – kaip išsirinkti gerą mėsą, kaip paruošti ir t.t.
Grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamins jautienos didkepsnį (steiką) su karamelizuotomis morkytėmis.
„Svarbiausia, prieš kepant bet kokią mėsą, ją išėmus iš šaldytuvo palaikyti kambario temperatūroje bent valandą. Jei labai labai norisi valgyt – pakišti po šiltu vandeniu. Ne karštu! Šiltu.
Mėsos ekspertas patarė, kaip paruošti karpačio: ši mėsa tiks labiausiai
„La maistas“ bemaž visą mėnesį ruošė patiekalus iš sodo ir daržo gėrybių, tad šį kartą kviesime skanauti mėsos. Laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ne tik ruoš skanius patiekalus iš mėsos, bet ir pažers daugybę patarimų – kaip išsirinkti gerą mėsą, kaip paruošti ir t.t.
Grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamins jautienos didkepsnį (steiką) su karamelizuotomis morkytėmis.
Parodė, kaip pagaminti balzaminį grybų padažą: idealiai tiks salotoms
Praėjusio sekmadienio TV3 laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius svečiavosi „Sofos Ūkininkų“ sodyboje ir su šeiminke Egle ruošė ypatingai gardžius patiekalus iš grybų.
Laidos viešnia Eglė pamini, kad šių metų grybų kiekis maloniai nustebino, nes jų augo labai daug ir tokiose vietose, kur net nesitikėtum jų atrasti. Tad tai puiki galimybė išbandyti įvairiausius, gardžiausius patiekalus su grybais.
Lengvai paruošiamos traškios baklažanų lazdelės: puikiai tiks užkandžiui
Praėjusio sekmadienio TV3 televizijos laidos „La maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius lankėsi „Sofos ūkininkų“ ūkyje. Laidos šefai bei ypatingo ūkio savininkai dalinosi gardžiomis, nesudėtingai paruošiamų patiekalų iš daržovių idėjomis ir patarimais.
Ūkininkai augina ne tik paprastas daržoves, bet ir spalvotus burokėlius, pankolius, arbūzus bei turi daug pomidorų rūšių.
Saldžiarūgštis obuolių padažas: tobulai tiks prie paukštienos
Populiariosios TV3 laidos „La maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos vedėjas Mindaugas Rainys lankėsi išskirtinėje sodyboje su šimtamečiu sodu, iš kurio derliaus gamino skaniausius patiekalus: patarškos krūtinėlę su obuoliais, degintą sūrio pyragą su kriaušėmis ir kitus gardumynus. Semkitės kulinarinių idėjų su „La maistu“!
Sodyba, kurioje įsikūrę šeimininkai Vida ir Simas Šatkauskai, skaičiuoja visą šimtą metų – ji įkurta 1900-aisiais.
Grilyje keptas sūrio sumuštinis su kriaušėmis ir obuoliais: tokio dar neteko ragauti
Populiariosios TV3 laidos „La maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos vedėjas Mindaugas Rainys šį kartą lankysis išskirtinėje sodyboje su šimtamečiu sodu, iš kurio derliaus gamins skaniausius patiekalus: patarškos krūtinėlę su obuoliais, degintą sūrio pyragą su kriaušėmis ir kitus gardumynus. Semkitės kulinarinių idėjų su „La maistu“!
Sodyba, kurioje įsikūrę šeimininkai Vida ir Simas Šatkauskai, skaičiuoja visą šimtą metų – ji įkurta 1900-aisiais.
Raugdami daržoves atkreipkite dėmesį į tai: gausis dar skanesnės
Populiarios TV3 laidos „La maistas“ šefas Tomas Rimydis džiaugiasi aktyviai prabėgusia vasara ir intensyviai ruošiasi naujam televizijos sezonui. Jis žada žiūrovams daug įdomių receptų ir kulinarinių naujovių, viena jų – fermentacija. Tomas parodys, kaip rauginti įvairias rudens gėrybes ir kokius patiekalus iš jų pasigaminti. Apie visa tai jau šį sekmadienį 9.30 val.
Rimydis pasidalino daržovių fermentavimo paslaptimis: štai, ką turite žinoti
Populiarios TV3 laidos „La maistas“ šefas Tomas Rimydis džiaugiasi aktyviai prabėgusia vasara ir intensyviai ruošiasi naujam televizijos sezonui. Jis žada žiūrovams daug įdomių receptų ir kulinarinių naujovių, viena jų – fermentacija. Tomas parodys, kaip rauginti įvairias rudens gėrybes ir kokius patiekalus iš jų pasigaminti. Apie visa tai jau šį sekmadienį 9.30 val.
Naminis limonadas pagal Vylių: gaivus ir natūraliai saldus
Per trumpiausią metų naktį tradiciškai kūrenant laužą, galima ne tik prie jo smagiai pavakaroti, bet ir šį tą skanaus pasigaminti. TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstravo, kaip išsikepti paeliją, kebabą ir kitus gardumynus Joninėms. Skaniai pavakarieniavus gal ir paparčio žiedo paieškos bus sėkmingesnės.
Lašišą kepkite šiuo būdu: paprasta pagaminti ir labai skanu
Per trumpiausią metų naktį tradiciškai kūrenant laužą, galima ne tik prie jo smagiai pavakaroti, bet ir šį tą skanaus pasigaminti. TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstravo, kaip išsikepti paeliją, kebabą ir kitus gardumynus Joninėms. Skaniai pavakarieniavus gal ir paparčio žiedo paieškos bus sėkmingesnės.
Vasariškas tinginys su braškėmis: gaivu ir labai skanu
TV3 laida „La Maistas“ sveikina visus su vasara ir Tėvo dienos proga ruošė ypatingas vaišes. Laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pažėrė patarimų, kaip išsikepti tobulą mėsainį, arbūzą griliuje ir pasigaminti kitų skanumynų.
Greitas ir paprastas vasariškas desertas: apsilaižysite pirštelius
Kas gali būti geriau už iškylą gamtoje? Tik iškyla su puikiu maistu! Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius suruošė pilnus krepšius netradicinių užkandžių ir patiekalų, kurie pasibuvimą gamtoje pavers tikra gurmaniška švente.
Parodė, kaip pasūdyti lašišą namuose: štai, ką reikia žinoti
Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“, nuostabiais žiedais nusėtoje lauko virtuvėje šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstravo kaip išsivirti tobulą žuvienę – kokią žuvį ir prieskonius jai naudoti, kaip išsikepti gardžiausius žuvies kotletukus bei papasakojo, kaip marinuoti ar sūdyti žuvį.
Tomas ypač mėgsta ant laužo virtą žuvienę. „Laužas – vienas iš pagrindinių geros žuvienės prieskonių.
Atskleidė puikaus saldžiarūgščio marinato receptą: tiks ir mėsai, ir žuviai
Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“, nuostabiais žiedais nusėtoje lauko virtuvėje šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstruos kaip išsivirti tobulą žuvienę – kokią žuvį ir prieskonius jai naudoti, kaip išsikepti gardžiausius žuvies kotletukus bei papasakos, kaip marinuoti ar sūdyti žuvį.
Tomas ypač mėgsta ant laužo virtą žuvienę. „Laužas – vienas iš pagrindinių geros žuvienės prieskonių.
Parodė, kaip paprastai paruošti naminius padažus: idealiai tiks prie šašlykų
Daugelis esame valgę kiaulienos ar vištienos šašlykus. O antienos? O marinuotus burokėlių sultyse? Jei ne, žiūrėkite TV3 laidą „La Maistas“, kurioje šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstravo ne vieną naują šašlykų variaciją ir pažerėrė daugybę patarimų apie marinatus, malkas bei kitas kepimo subtilybes, kad jūsų šašlykai būtų tobuli!
Istorinės virtuvės žinovas, profesionalus šefas Tomas Rimydis sprandinės šašlyką siūlo marinuoti burokėlių sulčių su svogūnais ir česnak...
Marinuodami šašlykus dedate druskos? Pasakė, kodėl geriau taip nedaryti
Daugelis esame valgę kiaulienos ar vištienos šašlykus. O antienos? O marinuotus burokėlių sultyse? Jei ne, žiūrėkite TV3 laidą „La Maistas“, kurioje šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstruos ne vieną naują šašlykų variaciją ir pažers daugybę patarimų apie marinatus, malkas bei kitas kepimo subtilybes, kad jūsų šašlykai būtų tobuli!
Istorinės virtuvės žinovas, profesionalus šefas Tomas Rimydis keps antienos krūtinėlės ir sprandinės šašlykus.
Įvardijo dažniausią šašlykų kepimo klaidą: nedarykite jos
Daugelis esame valgę kiaulienos ar vištienos šašlykus. O antienos? O marinuotus burokėlių sultyse? Jei ne, žiūrėkite TV3 laidą „La Maistas“, kurioje šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pademonstruos ne vieną naują šašlykų variaciją ir pažers daugybę patarimų apie marinatus, malkas bei kitas kepimo subtilybes, kad jūsų šašlykai būtų tobuli!
Istorinės virtuvės žinovas, profesionalus šefas Tomas Rimydis keps antienos krūtinėlės ir sprandinės šašlykus.
Grilyje rūkytų braškių kokteilis: nustebins visus svečius
TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius keliasi į lauką ir kviečia pasigaminti kvapnius pavasariškus grilio patiekalus. TV laidos žiūrovų dėmesiui – ne tik grilio gardumynai, kuriuos nesudėtinga patiems pasigaminti, bet ir daugybė naudingų patarimų apie tai, kokias malkas rinktis griliui, kaip ilgiau išlaikyti šviežius smidrus, kaip rūkyti daržoves, ar, kaip išsivytinti mėsą namų sąlygomis.
Grilyje keptos dūmo skonio daržovės: idealiai tiks prie šašlykų
TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius keliasi į lauką ir kviečia pasigaminti kvapnius pavasariškus grilio patiekalus. TV laidos žiūrovų dėmesiui – ne tik grilio gardumynai, kuriuos nesudėtinga patiems pasigaminti, bet ir daugybė naudingų patarimų apie tai, kokias malkas rinktis griliui, kaip ilgiau išlaikyti šviežius smidrus, kaip rūkyti daržoves, ar, kaip išsivytinti mėsą namų sąlygomis.
Planuojate kepti šašlykus? Pasakė, kokios malkos tinkamiausios
TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius keliasi į lauką ir kviečia pasigaminti kvapnius pavasariškus grilio patiekalus. TV laidos žiūrovų dėmesiui – ne tik grilio gardumynai, kuriuos nesudėtinga patiems pasigaminti, bet ir daugybė naudingų patarimų apie tai, kokias malkas rinktis griliui, kaip ilgiau išlaikyti šviežius smidrus, kaip rūkyti daržoves, ar, kaip išsivytinti mėsą namų sąlygomis.
Pavasariški grilio patiekalai ir naudingi patarimai
TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius keliasi į lauką ir kviečia pasigaminti kvapnius pavasariškus grilio patiekalus. TV laidos žiūrovų dėmesiui – ne tik grilio gardumynai, kuriuos nesudėtinga patiems pasigaminti, bet ir daugybė naudingų patarimų apie tai, kokias malkas rinktis griliui, kaip ilgiau išlaikyti šviežius smidrus, kaip rūkyti daržoves, ar, kaip išsivytinti mėsą namų sąlygomis.
Silkės ir marinuotų agurkėlių užtepėlė: labai greita ir gardu
Pavasariui įsibėgėjant ir gerėjant orui, TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kviečia išeiti į kiemą ir ten pasigaminti gardžių patiekalų. Jie pademonstravo, kad grilio patiekalai puikiai tinka pavaišinti mūsų mylimas mamas.
Nuolatinis laidos šefas, grilio virtuozas Vylius Blauzdavičius gamino savo labai mėgiamą jautienos befstrogeną ant laužo su bulvių koše ir silkės su marinuotais agurkėliais užtepėlę.
Lengvai paruošiamos vištienos „bombos“ su bulvytėmis: norėsis pasigaminti dar kartą
Pavasariui įsibėgėjant ir gerėjant orui, TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kviečia išeiti į kiemą ir ten pasigaminti gardžių patiekalų. Jie pademonstravo, kad grilio patiekalai puikiai tinka pavaišinti mūsų mylimas mamas.
Nuolatinis laidos šefas, grilio virtuozas Vylius Blauzdavičius gamino savo labai mėgiamą jautienos befstrogeną ant laužo su bulvių koše ir silkės su marinuotais agurkėliais užtepėlę.
Parodė, kaip pagamintų puikų mielinį pyragą: mamos bus maloniai nustebintos
Pavasariui įsibėgėjant ir gerėjant orui, TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kviečia išeiti į kiemą ir ten pasigaminti gardžių patiekalų. Jie pademonstruos, kad grilio patiekalai puikiai tinka pavaišinti mūsų mylimas mamas Motinos dienos proga. Laidos šefai taip pat prisipažins, kokias išdaigas yra iškrėtę ir jas nuslėpę nuo savo mamų.
Parodė, kaip pagaminti tobulai traškias daržoves: puikiai tiks prie šašlykų
Šventinėje „La Maistas“ laidoje šeimininkavo trys vyrai – nuolatiniai laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos vedėjas Mindaugas Rainys. Vyrų kredo – greitai paruošiami patiekalai iš to, kas yra šaldytuve.
Istorinės virtuvės žinovas profesionalus šefas Tomas Rimydis laidoje gamino patiekalus, kuriems puikiai tinka nesuvalgyti likučiai.
Paprastas ir skanus šašlykų marinatas: bus minkšti ir sultingi
Šventinėje „La Maistas“ laidoje šeimininkauja trys vyrai – nuolatiniai laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos vedėjas Mindaugas Rainys. Vyrų kredo – greitai paruošiami patiekalai iš to, kas yra šaldytuve.
Istorinės virtuvės žinovas profesionalus šefas Tomas Rimydis laidoje gamins patiekalus, kuriems puikiai tiks nesuvalgyti likučiai.
Taip dažyti kiaušiniai spindės auksu: prireiks tik vieno produkto
Artėja spalvingiausios metų šventės – Šv. Velykos, taigi TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Ieva Pikžirnytė ne tik gamino įvairiausius patiekalus šventiniam stalui, bet ir pademonstravo, kaip marginti kiaušinius natūraliais dažais.
Laidos viešnia gastro gidė, kavos ir maisto ekspertė Ieva gamino geltoną kaip saulė varškės keksą su aguonomis ir avietėmis. Saulės geltonumą keksui suteikė ciberžolė.
Paprasta silkių užkandėlė: greita ir labai gardi idėja šventiniam stalui
Artėja spalvingiausios metų šventės – Šv. Velykos, taigi TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Ieva Pikžirnytė ne tik gamino įvairiausius patiekalus šventiniam stalui, bet ir pademonstravo, kaip marginti kiaušinius natūraliais dažais.
Laidos viešnia gastro gidė, kavos ir maisto ekspertė Ieva apie maistą ir prieskonius Ieva žino tikrai labai daug.
„Ciberžolę sumaišius su juodaisiais pipirais jos pasisavinimas žymiai pagerėja.
Parodė, kaip pagaminti padažus koldūnams: tokių dar neragavote
Praėjusio sekmadienio TV3 laida „La Maistas“ ko gero, labiausiai patiko vaikams – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Karolina gamino įvairiausius koldūnus ir virtinukus.
Paprasti sumuštinukai su silke: taps šeimos mylimiausiais
Įprasčiausias mums karvės ar ožkos pienas, bei iš jų gaminami produktai – varškė, sūris, bet yra ir daugybė kitokių pieno produktų alternatyvų. Taigi, praėjusio sekmadienio TV3 laidoje „La Maistas“, šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Gintautė Kuraitė pademonstravo, ką gardaus pasigaminti iš pieno produktų, bei kuo juos galima pakeisti.
Greitai paruošiami grikių kepsneliai: šeima bus patenkinta
Desertas iš kruopų, blyneliai iš kruopų, kepta košė – šio savaitgalio TV3 laidoje „La Maistas“, šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Eglė Juzumienė pasidalins receptais ir patarimais, kuriais vadovaudamiesi pasigaminsite įdomių, gardžių, netikėtų patiekalų iš įvairių kruopų.