la maistas laida
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „la maistas laida“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „la maistas laida“.
Gian Luca Demarco – apie ryšį su brangiu žmogumi ir padėką: atvykau į Lietuvą per mamos gimtadienį
Žodžio kišenėje neieškantis, TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco jau 15 metų gyvena Lietuvoje. Italas džiaugėsi, kad čia sukūrė laimingą šeimą, tačiau nepamiršta ir savo giminės, kuri nepersikraustė gyvent svetur.
Naujienų portalui tv3.lt Gian Luca Demarco atvirai prabilo apie ryšį su mama ir išmoktas pamokas.
Pašnekovas neslėpė, kad su mama nuolat bendrauja: „Kasdien susiskambiname bent po vieną kartą. Savaitgaliais gal būna sudėtingiau, nes būname su šeimomis.
Šie blynai puikiai tiks Užgavėnėms: receptą verta užsirašyti
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi gardžiausių patiekalų receptais. Artėjant Užgavėnėms, jis apsilankė Jono Basanavičiaus gimtinėje, kur kartu su laidos viešniomis gamino blynelius su šoninės ir bulvių pagardu.
Sekmadienį Gian Luca apsilankė Vilkaviškio rajone įsikūrusiame Jono Basanavičiaus gimtinės muziejuje.
Šie sumuštiniai nuo stalo dings žaibiškai: norėsis pakartoti
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La Maistas“ tęsia kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart šefas lankėsi Panevėžyje ir parodė, kaip pasigaminti sotų sumuštinį su jautiena ir burrata sūriu.
Gian Luca su laidos kūrybine komanda lankėsi Panevėžyje, kur susipažino su dviem draugais Vaidu ir Mariumi, kuriems idėja kepti sveikesnę duoną kilo susitikus ne bet kur kitur, o sporto salėje.
Idėja kepti lietuvišką duoną gimė sporto klube: šiandien draugai savo gaminiais džiugina visą Panevėžį
Atsitiktinumai mūsų gyvenimuose neretai sukuria gražiausius dalykus. Būtent taip nutiko ir Mariui bei Vaidui. Netikėtai sporto klube susipažinę ir apie mitybą pasikalbėję vyrai ne tik tapo bičiuliais, bet ir verslo partneriais, kurie šiandien džiugina šalies gyventojus rankų darbo duona tiesiai iš Panevėžio. Apie netikėtai užgimusią verslo idėją jiedu papasakos jau šį sekmadienį, TV3 laidos „La maistas“ žiūrovams.
Neatsivalgomi tradiciniai Gian Lucos makaronai su pipirais: „Labai paprastas, bet genialus receptas“
Kombucha – fermentuotas arbatos gėrimas, suradęs tūkstančius gerbėjų visame pasaulyje. Jau šį sekmadienį visas šio gėrimo paslaptis perprasti stengsis ir TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco. O žiūrovams jis atskleis ir prie šio gėrimo puikiai tinkančių tradicinių itališkų makaronų Cacio e pepe su sūriu ir pipirais receptą.
Šių sumuštinių skonis nepaliks abejingų: puikiai tiks pusryčiams
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart, apsilankęs grybų ūkyje, šefas parodė, kaip pasigaminti gardų sumuštinį su grybais ir kiaušiniu.
Brolio ir sesės Audriaus ir Aurelijos įkurtame ūkyje „Pjaunu grybą“ auginami šitake, Lion‘s mane ir Eringi grybai, pasižymintys išskirtiniu skoniu.
Gian Lucos pica, kurios negalėsite atsivalgyti: pavyks net tinginiams
Nuo ankstyvo rudens iki pat vasaros pradžios – būtent tiek gardžiausiais receptais ir savo kelionėmis po Lietuvą virtuvės šefas Gian Luca Demarco kiekvieną sekmadienį džiugino TV3 laidos „La maistas“ žiūrovus. Laidos metu žinomas kulinaras kvietė iš arčiau pažinti tiek tradicinius lietuviškus, tiek ir kitose pasaulio virtuvėse mėgstamus patiekalus, o šį sekmadienį jis žada pirmą kartą atskleisti, kaip gaminama tikra itališka pica.
Karmėlava garsėja ne tik cepelinais: Gian Luca apsilankė viename iš ypatingiausių Lietuvos ūkių
Karmėlava jau kurį laiką garsėja ne tik cepelinais – būtent taip šio sekmadienio rytą su TV3 žiūrovais pasisveikins laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco. Šįkart virtuvės šefas visus pakvies apsilankyti šiame mieste dėl kitų priežasčių. Pasirodo, kad būtent čia yra vienintelis Lietuvoje tokio dydžio vertikalus žalumynų ūkis.
„Visa ūkio esmė – taupyti vietą, išnaudojant aukštį ir klimatą“, – trumpai savo ūkį, kuriame augina įvairiausias žoleles, pristatys jo savininkas Marius.
Gian Lucos susitikimas su šimtalapius gaminančia Dalia tapo ypatingas: „Tai – didžiausia dovana mano mamai“
Artėjančios Motinos dienos proga TV3 laida „La maistas“ bus kitokia. Kaip sako vedėjas Gian Luca Demarco, pirmąkart laidos istorijoje jis pats taps mokiniu ir bandys perprasti lietuvių pamilto gardžiojo šimtalapio paslaptis.
„Šiandien esi mano mokytoja“, – sveikindamasis su Dalia, kuri pati šio ypatingo deserto ruošimo paslapčių išmoko iš mamos, sakys Gian Luca.
Anksčiau šimtalapiai visuomet būdavo Vievyje gyvenančios Dalios mamos „arkliukas“. Deja, moteriai susirgus, to teko atsisakyti.
Gian Luca pristatė vasaros pasisėdėjimams idealiai tinkantį kepsnį: paruošite greitai, mėgausitės ilgai
Vis labiau kvepia ne tik pavasariu, bet ir artėjančia vasara, o Lietuvoje ji neatskiriama nuo pasisėdėjimų lauke, mėgaujantis ką tik paruoštu maistu ant grilio. Būtent tam šįkart pakvies ir TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco, kuris ne tik siūlys išbandyti bičiulius nudžiuginsiantį receptą, bet ir padės sužinoti visas grilio paslaptis.
Specialią įvairiausių grilių parduotuvę turintis ir šiuo verslu jau 15 metų užsiimantis Mindaugas apie juos tikrai išmano viską.
REKLAMA
REKLAMA
5 įdarytų kiaušinių receptai pagal Gian Luca: kiekvienas ras sau patinkantį
Likus savaitei iki Velykų Gian Luca keliaus į šalia Kaišiadorių esantį šeimos ūkį „Gyvas kalnas“. Čia auginamos antys, žąsys, vištos, balandžiai, avys ir ožiai, poniai... Gian Luca išbandys Lietuvos kaimo linksmybes – ieškos margučių, kovos su alkanais ožiais, bėgs kliūčių ruože su kiaušiniu šaukšte ir margins margučius tradiciniu – svogūnų lukštų – metodu. „La maistas“ laidos pabaigoje virtuvės šefas pademonstruos 5 skirtingus įdarytų kiaušinių variantus jūsų Velykų stalui.
Gian Luca buvo stipriai nustebintas: „Lietuva vien dėl to yra visiškai nuostabi“
Iš Italijos kilęs žinomas virtuvės šefas Gian Luca neslepia – nors Lietuvoje gyvena jau daugybę metų ir būtent šią šalį vadina savo namais, ji vis dar geba jį nustebinti. Būtent taip nutiks ir šį sekmadienį, kai su TV3 laida „La maistas“ Luca apsilankys ypatingą džiazo prieskonį turinčioje sūrio parduotuvėje, o vėliau savo žiūrovus pakvies pasilepinti gardžiu sūrio pyragu su kriaušėmis.
Ištikimi kulinaro gerbėjai puikiai žino – iš Italijos kilęs vyras tikrai yra neabejingas sūriui.
Labai skanus šoninės suktinis: puikiai tiks šventiniam stalui
Žinomas virtuvės šefas Gian Luca Demarco praėjusį sekmadienį TV3 žiūrovus pakvietė kiek kitokiai „La maistas“ laidai. Jis ne tik aplankė nuo karo siaubo pabėgusius ir mūsų šalyje prisiglaudusius ukrainiečius, bet kartu su savo bičiuliu, Lietuvoje gyvenančiu ukrainiečiu režisieriumi Aleksu Matvejevu, ruošėsi pagaminti jiems maisto.
Kartu jie gamino ir šoninės suktinį.
Atskleidė, kaip ilgiau išlaikyti duoną šviežią: išbandykite patys
Sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ virtuvės šefas Gian Luca Demarco ne tik džiaugėsi malonia pažintimi su malūnininku Pranciškumi ir jo anūke, bet žiūrovams pagaliau parodė ir tai, kaip nuo pačių mažiausių žingsnelių pagaminti pastą. O taip pat laidos žiūrovai sužinojo ir tai, kodėl italai taip nemėgsta, kai šis patiekalas yra vadinamas makaronais…
Po Lietuvą keliaujantis virtuvės šefas šį kartą svečiavosi Kauno rajone – prieš 30 metų čia įsikūrė Pranciškaus malūnas.
Naminė pasta pagal Gian Luca: pamėgsite nuo pirmo kąsnio
Praėjusį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ virtuvės šefas Gian Luca Demarco ne tik džiaugėsi malonia pažintimi su malūnininku Pranciškumi ir jo anūke, bet žiūrovams pagaliau parodė ir tai, kaip nuo pačių mažiausių žingsnelių pagaminti pastą. O taip pat laidos žiūrovai sužinojo ir tai, kodėl italai taip nemėgsta, kai šis patiekalas yra vadinamas makaronais…
Naminę pastą paruošti nėra sudėtinga, o ragauti labai skanu. Puikus padažas pagardina kiekvieną kąsnelį.
Kavos ekspertas atskleidė, kur laikyti kavą: nustebsite sužinoję
Daugelis galėtų pagalvoti, kad italai apie kavą žino viską, tačiau TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco skuba patikinti – anaiptol. Praėjusios savaitės laidoje virtuvės šefas lankėsi pas savo draugą Emanuelį, kuris jam atskledė visas paslaptis, gaubiančias daugelio itin pamėgtą gėrimą.
Emanuelis pasakojo, kad kava susižavėjo dar vaikystėje, kai matydavo, kokia ramybė aplankydavo namus, kai tėvai imdavo ruošti šį gėrimą.
Tradicinis Gian Lucos šeimos tiramisu: norėsite kartoti vėl ir vėl
Gian Lucą praėjusio sekmadienio laidoje pagmino ypatingą desertą. „Jei pagalvotumėte apie Italiją, tikriausiai į galvą pirmiausiai šautų trys dalykai: pasta, pica ir tiramisu. O pagrindinis tiramisu ingredientas ir yra kava“, – taip sekmadienio rytą savo gaminamą desertą pristatė virtuvės šefas.
Tradicinis šeimos tiramisu – pavyksta labai skanus, puikus pasirinkimas, kai norisi deserto, o ypač patiks mėgstantiems kavą.
Be šio patiekalo lietuviai žiemos neįsivaizduoja: Gian Luca pateikė „beprotišką“ jo versiją
Žiema pajūryje neįsivaizduojama be stintų – tuo jau šio sekmadienio TV3 laidoje „La maistas“ įsitikins ir virtuvės šefas Gian Luca Demarco, kuris neslėps, kad negali atsispirti nei lietuviškoms tradicijoms, nei pačioms stintoms. O apie ypatingą stintų kvapą ir kaip jas paruošti taip, kad atsivalgyti būtų neįmanoma, žiūrovai sužinos jau šio sekmadienio laidoje.
Norėdamas perprasti stintų ruošimo paslaptis, Gian Luca apsilankys pajūryje.
Gian Luca išpildė seną savo svajonę: per tiek metų Lietuvoje dar niekuomet nėra to daręs
Daugiau nei 13 metų Lietuvoje gyvenantis italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco jau seniai perprato daugybę įvairiausių tik lietuviams būdingų savybių, tradicijų ir pomėgių. Tačiau kai kas iki pat šios dienos vis dar liko nebandyta. Šio sekmadienio TV3 laida „La maistas“ jos vedėjui taps ypatinga, mat šis pagaliau patirs tai, ką visuomet norėjo išbandyti – poledinę žvejybą.
Gian Luca apsilankė išskirtiniame ūkyje: ūkininkas atskleidė, kodėl nusprendė auginti avis
Praėjusį sekmadienį žinomas virtuvės šefas lankėsi netoli Anykščių įsikūrusiame „Katino ūkelyje“, kuriame ūkininkas Ladas augina įspūdingą skaičių avių – šiuo metu jų yra net apie 500. Anot ūkininko, ėrienos mėsa šiandien labai populiari, tad Gian Luca tradiciniam plovui panaudojo būtent ją.
Gian Luca pasiteiravo, kodėl Ladas pasirinko auginti avis, ūkininkas nuoširdžiai atsako, kad šį pasirinkimą lėmė tai, kad jis bijo karvių.
Tikras plovas su aviena: paragavę prašys recepto
Praėjusį sekmadienį žinomas virtuvės šefas lankėsi netoli Anykščių įsikūrusiame „Katino ūkelyje“, kuriame ūkininkas Ladas augina įspūdingą skaičių avių – šiuo metu jų yra net apie 500. Anot ūkininko, ėrienos mėsa šiandien labai populiari, tad Gian Luca tradiciniam plovui panaudojo būtent ją.
Paruošti plovą Gian Lucai padėjo geras draugas Pavelas Kolesnikas, kuris specializuojasi plovo gamyboje. Kartu jie paruošė tradicinį plovą kazane su aviena.
Tobulo plovo paslaptis: kaip išsirinkti tinkamus ryžius ir panaudoti saldžius ingredientus?
Plovas – patiekalas, kuriam daugelis negali atsispirti, tačiau retas kuris moka jį paruošti nepriekaištingai. Šio sekmadienio TV3 laidoje „La maistas“, po apsilankymo avių ūkyje, virtuvės šefas Gian Luca Demarco nuspręs atskleisti visas šį patiekalą ir jo ruošą gaubiančias paslaptis.
Ūkyje apsilankęs Gian Luca liko be žado: nustebino keli dalykai
Žinomas virtuvės šefas Gian Luca Demarco jau pusę metų kartu su TV3 laida „La maistas“ keliauja po įvairiausius Lietuvos ūkius, tačiau jam dar niekuomet neteko svečiuotis pas tokią jauną verslininkę. Karolinai – vos 21-eri, kuri prižiūri didžiulį raugintų daržovių ūkį Pilviškiuose.
Jos ūkyje Gian Luca ne tik ragavo įvairiausių raugintų gėrybių, bet ir pats gamino senovinę kopūstienę.
Juokaudamas Gian Luca Karoliną vadino raugintų produktų karaliene.
Senovinė kopūstienė iš raugintų kopūstų: norėsis kartoti vėl ir vėl
Žinomas virtuvės šefas Gian Luca Demarco jau pusę metų kartu su TV3 laida „La maistas“ keliauja po įvairiausius Lietuvos ūkius, o šįkart apsilankė raugintų daržovių ūkį Pilviškiuose.
Ūkyje Gian Luca ne tik ragavo įvairiausių raugintų gėrybių, bet ir pats gamino senovinę kopūstienę.
Senovinė kopūstienė
Gardiems pietums, kai norisi sočiai ir labai skaniai pavalgyti, bei sušilti žiemos dieną. Jokių įmantrybių tobulam skoniui sukurti.
Gian Luca atskleidė geriausios kopūstienės receptą: „Išgausite tokį skonį, koks įmanomas tik Lietuvoje“
Žinomas virtuvės šefas Gian Luca Demarco jau pusę metų kartu su TV3 laida „La maistas“ keliauja po įvairiausius Lietuvos ūkius, tačiau jam dar niekuomet neteko svečiuotis pas tokią jauną verslininkę. Karolinai – vos 21-eri, tačiau ji prižiūri didžiulį raugintų daržovių ūkį Pilviškiuose.
Jos ūkyje Gian Luca ne tik ragaus įvairiausių raugintų gėrybių, bet ir pats gamins senovinę kopūstienę.
Gian Luca žmona į Italiją siųsdavosi 2 produktus: be jų lietuvaitė neištvertų
Po švenčių daugelis jaučiasi apsunkęs, todėl Naujųjų metų pradžioje duoda sau pažadą atsikratyti kelių kilogramų, valgyti sveikiau ir daugiau judėti. Tarsi išgirdęs tokius norus, šįkart TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco pakvietė ne tik netikėtai treniruotei, bet ir pasigaminti sveikesnį patiekalą, kuris, anot virtuvės šefo, taps savotišku susitikimu tarp Italijos ir Lietuvos.
Skanus ir sveikas grikių risotto su moliūgu: patiks kiekvienam
Po švenčių daugelis jaučiasi apsunkęs, todėl Naujųjų metų pradžioje duoda sau pažadą atsikratyti kelių kilogramų, valgyti sveikiau ir daugiau judėti. Tarsi išgirdęs tokius norus, šįkart TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco pakvietė ne tik netikėtai treniruotei, bet ir pasigaminti sveikesnį patiekalą, kuris, anot virtuvės šefo, taps savotišku susitikimu tarp Italijos ir Lietuvos.
Grikių mėgėjų pietums ar gardžiai vakarienei – grikių risotto su moliūgais.
Po švenčių – sveikuoliškas Gian Lucos patiekalas: įtiks kiekvienam lietuviui
Po švenčių daugelis jaučiasi apsunkęs, todėl Naujųjų metų pradžioje duoda sau pažadą atsikratyti kelių kilogramų, valgyti sveikiau ir daugiau judėti. Tarsi išgirdęs tokius norus, šįkart TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco pakvies ne tik netikėtai treniruotei, bet ir pasigaminti sveikesnį patiekalą, kuris, anot virtuvės šefo, taps savotišku susitikimu tarp Italijos ir Lietuvos.
Ledinio vandens išbandymas Gian Lucai: sužavėtas nebuvo
Antrąją Kalėdų dieną Gian Luca Demarco su laida „La maistas“ TV3 žiūrovus kvietė pasitikti itin aktyviai. Jis ne tik lankėsi Valdovų rūmuose ir aiškinosi, kaip atrodė didikų mityba, bet ir su Mindaugu Rainiu, virtuvės šefas pasiryžo įlįsti į ledinį Vilnelės vandenį.
Anot virtuvės šefo, Valdovų rūmai – viena gražiausių vietų Lietuvoje. Čia jis gilino žinias apie Lietuvos istoriją bei bandė išsiaiškinti, ką praeityje valgydavo Lietuvos didikai.
Senovinis mėsos pyragas pagal Gian Luca: sotus ir labai skanus
Antrąją Kalėdų dieną Gian Luca Demarco su laida „La maistas“ TV3 žiūrovus kvietė pasitikti itin aktyviai. Jis ne tik lankėsi Valdovų rūmuose ir aiškinosi, kaip atrodė didikų mityba, bet ir bandė jų valgytus patiekalus atkartoti savo virtuvėje.
Gian Luca, įkvėptas naujų žinių, nusprendė pagaminti šventinį pyragą, kuris būtų tikęs ir didikams.
Senovinis mėsos pyragas
Senovinis mėsos pyragas, kurį labai tinka tiekti ant kalėdinio šventinio stalo.
Kūčių stalui – karališkos krevetės: patiks kiekvienam
Didžiosios metų šventės artėja nenumaldomu greičiau – jau už savaitės kartu su brangiausiais savo žmonėmis jas pasitiksime sėsdami prie Kūčių vakarienės stalo. Vieni čia laikosi tradicijų, kiti – drąsiai eksperimentuoja. O štai virtuvės šefas bei TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco parodė, kaip Kūčios atrodo jo namuose, kur tarpusavyje susipina ir lietuviški, ir itališki skoniai.
Gaivus spanguolių gėrimas: puikiai tiks ant Kūčių stalo
Didžiosios metų šventės artėja nenumaldomu greičiau – jau už savaitės kartu su brangiausiais savo žmonėmis jas pasitiksime sėsdami prie Kūčių vakarienės stalo. Vieni čia laikosi tradicijų, kiti – drąsiai eksperimentuoja. O štai virtuvės šefas bei TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco ant Kūčių stalo pasidėti ir gaivaus gėrimo stiklinę.
Gėrimas ant šventinio stalo gali būti paruošiamas vos per akimirką, o puikiai atgaivins ir tiks prie visų patiekalų.
Kūčių stalas pagal Gian Lucą: silkė, kuri patiks net vaikams ir tradicinis itališkas kremas
Didžiosios metų šventės artėja nenumaldomu greičiau – jau už savaitės kartu su brangiausiais savo žmonėmis jas pasitiksime sėsdami prie Kūčių vakarienės stalo. Vieni čia laikosi tradicijų, kiti – drąsiai eksperimentuoja. O štai virtuvės šefas bei TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco parodys, kaip Kūčios atrodo jo namuose, kur tarpusavyje susipina ir lietuviški, ir itališki skoniai.
Išdavė, kokia dovana labiausiai pradžiugins smaližius: ją pagaminti galite patys
Artėjančios Kalėdos jaučiamos visur – ne išimtis ir TV3 laida „La maistas“. Sekmadienį virtuvės šefas Gian Luca Demarco keliavo į daugiausiai riešutų Lietuvoje užauginantį ūkį. Šį apsilankymą vainikavo virtuvės šefo patarimai, kaip paruošti valgomas dovanas savo artimiesiems.
„Dzūkijos riešute“ dirba visa šeima – mama Auksė paskirsto darbus, tėtis Darius rūpinasi technika, o jų sūnus Joringis vairuoja priekabą ir atlieka visą pervežimo darbą.
Naminis šokoladinis riešutų kremas: skanesnis nei pirktas parduotuvėje
Artėjančios Kalėdos jaučiamos visur – ne išimtis ir TV3 laida „La maistas“. Laidos vedėjas Gian Luca Demarco siūlo namuose pasigaminti naminį šokoladinį riešutų kremą.
Smaližių svajonė – saldus, labai skanus šokoladinis riešutų kremas. Labai tinka dovanoti šventėms, tiekti ant šventinio stalo ar tiesiog pasimėgauti šaukšteliu kremo prie kavos ar arbatos puodelio.
Greitai paruošiama silkė su lazdyno riešutais: paruošti nesudėtinga, o taip skanu
Artėjančios Kalėdos jaučiamos visur – ne išimtis ir TV3 laida „La maistas“. Laidos vedėjas Gian Luca Demarco siūlo išbandyti naujus receptus, kurie papuoš ir atgaivins jūsų šventinį stalą.
Greitai paruošiama silkė su riešutais – puikus skonių derinys. Paruošti nesudėtinga, nereikia daug laiko, bet tokia skani, puikiai atrodo ir labai tinka ne tik kasdieniam stalui, bet ir šventėms.
Šventiniam stalui – nealkoholinis „Mojito“ kokteilis: paruošite akimirksniu
Artėjančios Kalėdos jaučiamos visur – ne išimtis ir TV3 laida „La maistas“. Laidos vedėjas Gian Luca Demarco siūlo išbandyti naujus receptus, kurie papuoš ir atgaivins jūsų šventinį stalą.
Tikra atgaiva – nealkoholinis „Mojito“ kokteilis. Akimirksniu paruošiamas, sužavės visus mėgstančius mėtą ir citriną.
Nealkoholinis „Mojito“ kokteilis
Jums reikės:
1 l „Meadow Makers“ toniko; citrinos; šviežių mėtos lapelių; 1 v. š. cukraus.
Vakarienei be mėsos – ravioliai su šamu: nustebins skoniu
Italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco TV3 laidos „La maistas“ žiūrovus ragina išbandyti ypatingus raviolius, kokių jie dar nebus ragavę – su šamu ir pistacijų padažu.
Naminius raviolius paruošti nėra taip sudėtinga, kaip gali atrodyti, o sužavės kiekvieną prisėdusį prie stalo. Labai gardūs, sotūs, patiks ir mažiesiems valgytojams.
Gian Luca atskleidė ypatingą itališką tradiciją: toks išbandymas laukė kiekvienos marčios
Iki Kūčių lieka vis mažiau laiko, tad puikus metas pradėti galvoti, ką patieksime šeimai ant šventinio stalo. Italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco TV3 laidos „La maistas“ žiūrovus pakvietė į ypatingą ūkį ir parodė, keletą receptų, kurie puikiai tiks artėjančioms šventėms.
Šįkart Gian Lucai toli važiuoti neprireikė – jis lankėsi Vilniuje įsikūrusiame „Žuvies paštas“ ūkyje.
Šventinį stalą paįvairinkite šiuo gėrimu: taps šeimos mėgstamiausiu
Artėjant šventėms vis dažniau galvojame, ką patieksime ant šventinio stalo, tačiau ne taip dažnai susimąstome ir apie gėrimus, kuriais nustebinsime artimuosius. TV3 televizijos laidos „La maistas“ virtuvės šefas Gian Luca Demarco siūlo išbandyti ypatingo skonio gėrimą.
Gardus gėrimas, kuriuo puikiai tinka atsigaivinti žiemos vakarą ar tiekti švenčių metu. Akimirksniu paruošiamas, o sužavės kiekvieną.
Pistacijų mėgėjams – neatsivalgomi Gian Lucos ravioliai su šamu
Vis sparčiau artėjant didžiosioms metų šventėms, kurios Lietuvoje neatskiriamos nuo žuvies, italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco TV3 laidos „La maistas“ žiūrovus pakvies į ypatingą ūkį. Ne ką mažiau gomurį džiuginantis bus ir jo ruoštas patiekalas, kuris į namus padės įsileisti ir šiek tiek itališko prieskonio.
Šįkart Gian Lucai toli važiuoti neprireiks – „Žuvies paštas“ įsikūręs Vilniuje.
Gian Luca metė iššūkį restorano vadovei: pabaiga nustebino ir jį patį
Italas virtuvės šefas Gian Luca Demarco neslepia – tapęs kulinarinės TV3 laidos „La maistas“ vedėju, jis nuolatos stengiasi tobulėti ir nustebinti ne tik žiūrovus, bet ir pats save. Neretai virtuvės šefą įkvepia jo laidos herojai, o šįkart, apsilankęs restorane „Karpynė“, jis nudžiugino visus žuvies mylėtojus.
Raseinių žuvininkystės ūkis garsėja savo karpiais ir žvejybos pramogomis.
Kai nesinori mėsos: karpiu įdarytos paprikos
Italas virtuvės šefas Gian Luca Demarco neslepia – tapęs kulinarinės TV3 laidos „La maistas“ vedėju, jis nuolatos stengiasi tobulėti ir nustebinti ne tik žiūrovus, bet ir pats save. Neretai virtuvės šefą įkvepia jo laidos herojai, o šįkart, apsilankęs restorane „Karpynė“, jis nudžiugino visus žuvies mylėtojus.
Apsilankius tokioje karpiu garsėjančioje vietoje, būtų nuodėmė nepagaminti kažko su šia žuvimi, tad sekmadienio laidoje Gian Luca būtent to ir imėsi.
Gian Lucos tortilijos nepaliks abejingų: krevetes pakeitė kone identiško skonio ingredientu
Italas virtuvės šefas Gian Luca Demarco neslepia – tapęs kulinarinės TV3 laidos „La maistas“ vedėju, jis nuolatos stengiasi tobulėti ir nustebinti ne tik žiūrovus, bet ir pats save. Neretai virtuvės šefą įkvepia jo laidos herojai, o šįkart, apsilankęs restorane „Karpynė“, jis nudžiugins visus žuvies mylėtojus.
Raseinių žuvininkystės ūkis garsėja savo karpiais ir žvejybos pramogomis.
Kitoks tinginio receptas: labai gardus, o paruošti nesunku
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco tęsia savo keliones po Lietuvą, o paragavęs tradicinių mūsų patiekalų, drąsiai rodo ir itališkas jų versijas. Šįkart jis lankėsi Raseiniuose, „Šeimos kepykloje“ ir parodė, kaip įprastą lietuvišką tinginį paversti itališku desertu.
„Šeimos kepyklą“ Raseiniuose įkūrė Edmundas ir Genovaitė Laurynai prieš 36 metus, o dabar joje sukasi anūkės. Viena pusė namo čia skirta gyvenimui, o kita – nedidelei kepyklėlei.
Gian Luca pamėgino iškepti šakotį: patarė, kur panaudoti jo likučius
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco tęsia savo keliones po Lietuvą, o paragavęs tradicinių mūsų patiekalų, drąsiai rodo ir itališkas jų versijas. Šįkart jis lankėsi Raseiniuose, „Šeimos kepykloje“ ir parodė, kaip įprastą lietuvišką tinginį paversti itališku desertu.
„Šeimos kepyklą“ Raseiniuose įkūrė Edmundas ir Genovaitė Laurynai prieš 36 metus, o dabar joje sukasi anūkės. Viena pusė namo čia skirta gyvenimui, o kita – nedidelei kepyklėlei.
Gian Luca atskleidė, kaip paruošti itališką tinginį: reikalingas tik vienas papildomas ingredientas
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco tęsia savo keliones po Lietuvą, o paragavęs tradicinių mūsų patiekalų, drąsiai rodo ir itališkas jų versijas. Šįkart jis TV3 laidos „La maistas“ žiūrovus nustebins ypatingu tinginiu, kurį papildys šakočio gabaliukais.
Tokį desertą paruošti jį įkvėps kelionė į Raseinius. Čia virtuvės šefas lankysis „Šeimos kepykloje“, įkurtoje Edmundo ir Genovaitės Laurynų prieš 36 metus. Dabar viena pusė namo čia skirta gyvenimui, o kita – nedidelei kepyklėlei.
Kitokia kepta duona su sūriu: šeima prašys pakartoti
Viso pasaulio pamilta itališka virtuvė neatsiejama nuo aukščiausios kokybės sūrio, o tikras jo mylėtojas, virtuvės šefas Gian Luca Demarco, apie sūrį tikriausiai galėtų kalbėti valandų valandas. Šį sekmadienį su TV3 laida „La maistas“ virtuvės šefas aplankė tikrą sūrių rojų.
Virtuvės šefas keliavo į Ukmergę, kur lankėsi „Rokiškio sūrio“ gamykloje ir susitiko su savo drauge Aldona, dirbančia technologe.
Gian Luca parodė, kaip atpažinti kokybišką mocarelą: viską atskleidžia viena savybė
Viso pasaulio pamilta itališka virtuvė neatsiejama nuo aukščiausios kokybės sūrio, o tikras jo mylėtojas, virtuvės šefas Gian Luca Demarco, apie sūrį tikriausiai galėtų kalbėti valandų valandas. Šį sekmadienį su TV3 laida „La maistas“ virtuvės šefas aplankė tikrą sūrių rojų.
Virtuvės šefas keliavo į Ukmergę, kur lankėsi „Rokiškio sūrio“ gamykloje ir susitiko su savo drauge Aldona, dirbančia technologe.
Sūrio mylėtojams – ypatingas Gian Lucos užkandis: paragavę reikalaus recepto
Viso pasaulio pamilta itališka virtuvė neatsiejama nuo aukščiausios kokybės sūrio, o tikras jo mylėtojas, virtuvės šefas Gian Luca Demarco, apie sūrį tikriausiai galėtų kalbėti valandų valandas. Tačiau vieta, kurioje sūriai gimsta, šio sekmadienio TV3 laidoje „La maistas“ naujų dalykų išmokys ir jį patį.
Kupinas naujų įspūdžių jis pagamins idealiai draugų pasibuvimui tiksiantį užkandį. Gian Luca neabejoja – jis netrukus užkariaus visų sūrio mylėtojų širdis.