Krevetės be kevalo

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Krevetės be kevalo“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Krevetės be kevalo“.

Receptas. Fitneso salotos

INGREDIENTAI: 5 vienetai salotų (lapai) 200 gramų vyšninių pomidorų šiek tiek paprikų (geltona) 0.5 vieneto svogūnų (raudoni) 200 gramų krevečių be kevalo (virtos) 2 valgomieji šaukštai citrinų (sultys) 2 vienetai aliejaus (alyvuogių) šiek tiek druskos Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Išvirti krevetes, papriką ir svogūną supjaustyti juostelėmis, pomidoriukus perpjauti pusiau.
2022-03-03

Receptas. Pomidorų salotos su krevetėmis

INGREDIENTAI: 2 česnakų 2 vienetai pomidorų pastos 50 gramų majonezo 250 gramų krevečių be kevalo šiek tiek žalumynų PARUOŠIMO BŪDAS: Šaldytas krevetes pašildyti. Pomidorus supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su krevetėmis. Į majonezą įspausti česnakus ir sudėti į salotas, išmaišyti. Salotas papuošti žalumynais, krevetėmis.
2022-03-02

Receptas. Kiniški Naujųjų Metų koldūnai

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 12 vienetų svogūnų (susmulkinti) 400 gramų kiaulės faršo 600 gramų kvietinių miltų 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas) 400 mililitrų vandens 25 gramai krevečių be kevalo (džiovintos) šiek tiek druskos 3 valgomieji šaukštai aliejaus (riešutų) 900 gramų kininių kopūstų (smulkintas) 3 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus PARUOŠIMO BŪDAS: Tešlą reikėtų gaminti iš 600 gramų baltųjų miltų...
2022-03-01

Receptas. Makaronai su krevetėmis

INGREDIENTAI: 1 vienetas citrinų 4 česnakų 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos) 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 1/4 stiklinės baltojo vyno 450 gramų makaronų (virti) 450 gramų krevečių be kevalo 1 valgomasis šaukštas sviesto 1/3 arbatinio šaukštelio čili pipirų PARUOŠIMO BŪDAS: Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Pridėkite raudonųjų čili pipirų, susmulkintą česnaką ir pakepinkite apie 1 minutę.
2022-03-01

Receptas. Krevetės aluje

INGREDIENTAI: 1 vienetas agurkų (rauginti) 2 vienetai citrinų 3 česnakų 300 gramų alaus 500 gramų krevečių be kevalo 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (maltas) PARUOŠIMO BŪDAS: Krevetes užpilti alumi. Česnakus supjaustyti gabalėliais, agurkus - smulkiais kubeliais. Iš vienos citrinos išspausti sultis. Į krevetes sudėti česnakus, agurkus, čili, supilti citrinos sultis ir pavirti 5-10 min. Krevetes atvėsinti.
2022-03-01

Receptas. Krepšeliai

INGREDIENTAI: 1 vienetas avokadų 50 gramų jūros kopūstų šiek tiek majonezo šiek tiek krevečių be kevalo (marinuotos) šiek tiek tešlos (krepšeliai kepti) PARUOŠIMO BŪDAS: Sutriname avokadą, išmirkytus jūros kopūstus, viską sumaišome su majonezu ir sudedame į krepšelius. Papuošiame krevetėmis.
2022-03-01

Receptas. Bulviniai zrazai

INGREDIENTAI: 500 gramų bulvių 2 skiltelės česnakų 20 gramų krapų 1 vienetas kiaušinių 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų šiek tiek džiūvesėlių 200 gramų krevečių be kevalo (virtos) šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus 1 vienetas sūris (su krapais ir raugintais agurkais) PARUOŠIMO BŪDAS: Nuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sutrinti. Sutrynus palikti atvėsti. Česnakus išspausti, krapus susmulkinti.
2022-02-28

Receptas. Krevečių salotos su ryžiais ir ananasais

INGREDIENTAI: 1 vienetas ananasų (konservuoti, skardinė) šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 0.5 vieneto kukurūzų (konservuoti, skardinė) 1 sauja petražolių 100 gramų ryžių (virti) 1 vienetas svogūnų (raudonieji) 2 vienetai kiaušinių (kietai virit) 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 500 gramų krevečių be kevalo (šaldytos) šiek tiek druskos 50 gramų sviesto PARUOŠIMO BŪDAS: Krevetes nuploviau, sudėjau į keptuvę, išgarinau vandenį ir ...
2022-02-28

Receptas. Salotos "Užtrunka sekundę"

INGREDIENTAI: 1 vienetas apelsinų 2 vienetai avokadų 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (padažui) 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai) 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (Dijon, padažui) 100 gramų krevečių be kevalo šiek tiek druskos (padažui) 3 valgomieji šaukštai aliejaus (padažui) PARUOŠIMO BŪDAS: Įpilkite į keptuvę šlakelį aliejaus ir pakepinkite krevetes 1-2 minutes ant didelio kaitrumo ugnies.
2022-02-27

Receptas. Makaronai su parūkytos lašišos ir krevečių padažu

INGREDIENTAI: 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų 1 vienetas svogūnų 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų 50 gramų lašišų (filė, rūkyta) 250 gramų makaronų 200 mililitrų grietinėlės (13% riebumo) 1 sauja krevečių be kevalo (tigrinės) šiek tiek druskos 1 sauja svogūnų laiškų (pjaustytų) šiek tiek krapų Paruošimo laikas: Apie 5 min.
2022-02-27
REKLAMA
REKLAMA

Receptas. Krevetės su bazilikais ir sojos pupelėmis

INGREDIENTAI: 0.5 stiklinės bazilikų (smulkintas) 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (kukurūzų) 3 stiklinės pupelių (sojos) 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno (ryžių) 1 valgomasis šaukštas sojos padažo 500 gramų krevečių be kevalo šiek tiek druskos 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis) 1/4 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti) PARUOŠIMO BŪDAS: Sumaišykite su ryžių vynu sojos padažą, baltuosius pipirus ir kukurūzų krakmolą.
2022-02-27

Receptas. Krevečių užkanda

INGREDIENTAI: 1 sauja alyvuogių 1 vienetas apelsinų 0.5 vieneto kriaušių (nedidelė) 100 gramų krevečių be kevalo PARUOŠIMO BŪDAS: Kriaušę supjaustykite nedideliais gabaliukais. Verkite ant medinių pagaliukų gabaliuką kriaušės, krevetę ir alyvuogę. Šiuos vėrinukus susmeikite į apelsiną.
2022-02-25

Receptas. Tailandietiška sriuba

INGREDIENTAI: 4 česnakų šiek tiek kalendrų 0.5 vieneto paprikų 50 gramų pievagrybių 13 vienetų krevečių be kevalo (virtos) 1 litras sultinio (vištienos) 0.5 vieneto čili pipirų šiek tiek citrinžolių 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (tarkuota) 3 valgomieji šaukštai padažo (žuvies) PARUOŠIMO BŪDAS: Įkaitinti sultinį ir į jį sudėti grybus, citrinžolę, kapotus česnakus, čili, žuvies padažą ir laimo žievelę. Užvirinti.
2022-02-24

Receptas. „Avokadų valtelės“

INGREDIENTAI: 3 vienetai avokadų 200 gramų krevečių be kevalo 6 vienetai vyšninių pomidorų šiek tiek alyvuogių aliejaus šiek tiek druskos šiek tiek žaliųjų citrinų sulčių (arba citrinų) Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Avokadus perpjauti per pusę, išimti kauliukus ir šaukštu išskobti minkštimą. Minkštimą supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrinų sultimis ir išmaišyti.
2022-02-23

Receptas. Krevečių salotos su obuoliais

INGREDIENTAI: 100 gramų agurkų (marinuoti) 12 vienetų alyvuogių 1 vienetas obuolių 20 gramų petražolių 40 gramų salotų 1 arbatinis šaukštelis garstyčių 1 vienetas svogūnų (raudonasis) 150 gramų majonezo 150 gramų pievagrybių 200 gramų krevečių be kevalo (konservuotos) 1 valgomasis šaukštas aliejaus šiek tiek prieskonių Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Pievagrybius patroškinti keptuvėje su aliejumi apie 7 min.
2022-02-23

Receptas. Salotos su krevetėmis

INGREDIENTAI: 340 gramų kukurūzų (konservuoti) 3 vienetai pomidorų pastos 1 sauja salotų 150 gramų krevečių be kevalo (virtos) šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai aliejaus 300 gramų kumpio (rūkytas) PARUOŠIMO BŪDAS: Kumpį supjaustome juostelėmis, pomidorus - skiltelėmis. Salotų lapus suplėšome. Į dubenį sudedame salotas, kumpį, pomidorus, krevetes, kukurūzus. Apibarstome prieskoniais, apšlakstome aliejumi ir citrinos sultimis. Išmaišome.
2022-02-23

Receptas. Kiaušiniai su krevečių įdaru

INGREDIENTAI: 1 vienetas agurkų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) šiek tiek petražolių 6 vienetai kiaušinių 1 valgomasis šaukštas majonezo 120 gramų krevečių be kevalo šiek tiek druskos šiek tiek ikrų (raudonieji) 1 arbatinis šaukštelis kečupo PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir kiekvieną jų perpjaukite per pusę. Krevetes 3 min. pavirkite karštame pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir gerai susmulkinkite.
2022-02-23

Receptas. Sūdytų lašišų ritinėliai su krevetėmis, putpelių kiaušiniais ir raudonaisiais ikrais

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų 10 gramų garstyčių (aštrios, delikatesinės) 70 gramų lašišų (filė be odos) 20 gramų majonezo 30 gramų krevečių be kevalo 3 vienetai putpelių kiaušinių šiek tiek druskos 10 gramų ikrų (raudonieji) Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Įtrinkite lašišos filė druska, pipirais ir tegu pastovi maždaug 6 valandas. Krevetes atšildykite ir užpilkite citrinų sultimis.
2022-02-22

Receptas. „Perlas“

INGREDIENTAI: 2 vienetai kiaušinių 2 valgomieji šaukštai majonezo 100 gramų krevečių be kevalo 5 vienetai putpelių kiaušinių (papuošimui) šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus 50 gramų ikrų (raudonieji) 5 vienetai bandelių PARUOŠIMO BŪDAS: Kiekvienos bandelės viršų įpjauti, bet ne iki galo. Gaunasi kaip atidaryta kriauklė. Apatinę bandelės dalį išskaptuoti, kad tilptų įdaras. Bandelių minkštimą pakepinti keptuvėje, kol gražiai pagels.
2022-02-22

Receptas. Traškūs laiveliai

INGREDIENTAI: 200 gramų krevečių be kevalo 1 vienetas pomidorų pastos 150 gramų sūris šiek tiek majonezo šiek tiek traškučiai šiek tiek žalumynų Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Krevetes išvirti, sūrį sutarkuoti, supjaustyti kubeliais pomidorą, dėti majonezo, berti druskos, pipirų ir išmaišyti. Masę dėti ant traškučių, o viršų papuošti baziliko lapeliais, krapais ar petražolių šakelėmis.
2022-02-22

Receptas. Avokadų salotos

INGREDIENTAI: 1 vienetas avokadų 0.5 vieneto citrinų 1 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek krevečių be kevalo šiek tiek druskos 70 gramų grietinės PARUOŠIMO BŪDAS: Avokadą nulupi, pašalini kaulą. Avokadą su rupia tarka sutarkuoji, išspaudi citriną, įdedi grietinę, susmulkini česnaką, pasūdai, papipirini ir pridedi virtų mažų krevečių.
2022-02-22

Receptas. Rukolos salotos su krevetėmis

INGREDIENTAI: 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus (padažui) 1 valgomasis šaukštas graikinių riešutų (padažui) 1/3 saujos krapų (padažui) 1 vienetas paprikų (žalioji) 12 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai) 0.5 vieneto svogūnų (raudonasis) 40 mililitrų saulėgrąžų aliejaus (padažui) 1 valgomasis šaukštas vandens (padažui) 12 vienetų krevečių be kevalo (šaldytos, virtos, tigrinės) 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (padažui) 10 gramų sviesto (padažui...
2022-02-21

Receptas. Pikantiškos krevečių salotos

INGREDIENTAI: 20 vienetų alyvuogių (juodosios, be kauliukų) 2 vienetai pomidorų pastos 3 vienetai kiaušinių 3 valgomieji šaukštai majonezo (arba pikantiškas padažas) 200 gramų krevečių be kevalo 1 vienetas pekino kopūstų PARUOŠIMO BŪDAS: Daržoves supjaustyti, kiaušinius kietai išvirti ir pjaustyti išilgai griežinėliais. Sluoksniuoti paeiliui pekino kopūstą, pomidorus, kiaušinius, krevetes, ant viršaus išdėlioti alyvuoges.
2022-02-21

Receptas. Kinkanai su krevetėmis ant iešmelių

INGREDIENTAI: šiek tiek cukraus 1 vienetas česnakų (skiltelė) šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 10 vienetų obuolių (džiovintos skiltelės) 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 10 vienetų krevečių be kevalo (karališkosios) šiek tiek druskos 1 vienetas žaliųjų citrinų 12 vienetų kinkanų PARUOŠIMO BŪDAS: Sausoje keptuvėje sudėkite kinkanus, apibarstykite cukrumi ir apskrudinkite. Po to įpilkite šiek tiek vandens ir 5 min. pavirkite keptuvėje.
2022-02-21

Receptas. Pomidorai su krevetėmis

INGREDIENTAI: 2 česnakų 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos) 3 vienetai pomidorų pastos 1.5 valgomojo šaukšto majonezo 300 gramų krevečių be kevalo 1.5 valgomojo šaukšto brendžio PARUOŠIMO BŪDAS: Krevetes sumaišyti su majonezu, brendžiu, išspaustu česnaku ir petražolėmis. Nupjauti pomidorų viršūnėles ir išskobti pomidorų vidų. Į pomidorus sudėti krevečių įdarą ir patiekti.
2022-02-20

Receptas. Šparagai su krevetėmis

INGREDIENTAI: 1 valgomasis šaukštas cukraus 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų 100 gramų krevečių be kevalo šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai sviesto 1 stiklinė grietinės 600 gramų šparagų PARUOŠIMO BŪDAS: Šparagai nuplaunami ir išverdami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami šparagų nuoviru. Supilama grietinė, suberiama druska, cukrus, viskas gerai išmaišoma. Sudedamos krevetės ir šparagai į padažą ir užverdama.
2022-02-19

Receptas. Greitos užtepelės

INGREDIENTAI: 1 vienetas avokadų 1 vienetas paprikų (aitrioji) 50 gramų majonezo 150 mililitrų grietinėlės 150 gramų krevečių be kevalo (virtos) šiek tiek druskos 1 vienetas kiaulienos širdžių 12 vienetų duonos (balta, riekės) PARUOŠIMO BŪDAS: Duoną paskrudinti. Krevetes susmulkinti smulkintuvu kartu su grietinėle. Avokadą susmulkinti su aitriąja paprika. Kiaulių širdį išvirti ir susmulkinti su su majonezu. Viską pagardinti druska.
2022-02-19

Receptas. Krevečių tortas

INGREDIENTAI: šiek tiek krapų (švieži) šiek tiek petražolių (šviežios) 1 vienetas salierų (stiebas) 0.5 vieneto svogūnų (smulkintas) 1 valgomasis šaukštas majonezo (švelnus) 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo 300 gramų krevečių be kevalo šiek tiek aliejaus (formai ištepti) 1 vienetas želatinos (pakelis) 250 gramų sūris (Philadelpia) PARUOŠIMO BŪDAS: Visus produktus susmulkiname tarkavimo aparatu, turi nesijausti gabaliukų.
2022-02-19

Receptas. Menkės filė ant garų su kuskusu

INGREDIENTAI: šiek tiek bazilikų šiek tiek imbierų (maltas) šiek tiek juodųjų pipirų (citrininiai) šiek tiek krapų šiek tiek petražolių 4 vienetai pomidorų pastos (vyšiniai) 1 vienetas menkių (filė) 50 gramų majonezo 100 gramų pomidorų padažo 50 gramų grietinėlės 4 vienetai krevečių be kevalo šiek tiek prieskonių 1 vienetas cukinijos 1 vienetas kuskuso (pakelis) PARUOŠIMO BŪDAS: Menkę atšildžiau kambario temperatūroje, d...
2022-02-19

Receptas. Makaronai su vištiena ir krevetėmis

INGREDIENTAI: 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 vienetas paprikų 300 gramų vištos filė 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo 400 gramų makaronų 150 gramų grietinėlės 300 gramų krevečių be kevalo (virtos) šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai sviesto 1 valgomasis šaukštas grietinės šiek tiek prieskonių (vištienai arba aštrūs) PARUOŠIMO BŪDAS: Išverdame pasūdytame vandenyje mak...
2022-02-19

Receptas. Makaronų užkepėlė su daržovėmis

INGREDIENTAI: 3 česnakų 3 vienetai paprikų šiek tiek petražolių (ir kt. žalumynai: špinatai, bazilikas) 3 vienetai pomidorų pastos 200 gramų makaronų ("kaspinėliai") 300 gramų krevečių be kevalo 150 gramų pieno ("Džiugo") 1 vienetas cukinijos 1 vienetas lydyto sūrio 2 valgomieji šaukštai adžikos PARUOŠIMO BŪDAS: Makaronus išvirti.
2022-02-18

Receptas. Farširuotos kriaušės

INGREDIENTAI: šiek tiek krapų 4 vienetai kriaušių 4 vienetai kiaušinių (virti) 100 gramų majonezo 300 gramų krevečių be kevalo (virtos) 30 mililitrų konjako 2 valgomieji šaukštai kečupo PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaušinius smulkiai supjaustyti. Smulkintus kiaušinius sumaišyti su krevetėmis, krapais ir majonezu, sumaišytu su kečupu ir konjaku. Kriaušes perpjauti per pusę, išskobti vidų ir įdaryti paruoštu įdaru.
2022-02-18

Receptas. Salotos su krevetėmis ir kumpiu

INGREDIENTAI: 300 gramų konservuotų kukurūzų 300 gramų kumpio 15 vienetų vyšninių pomidorų 150 gramų krevečių be kevalo (virtos ar marinuotos) 100 gramų salotų šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Supjaustome kumpį, salotas, pomidorus ir sumaišome su krevetėmis, kukurūzais, prieskoniais ir aliejumi.
2022-02-17

Receptas. Tailandietiška sriuba su krevetėmis

INGREDIENTAI: 100 gramų alyvuogių 1 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų 250 gramų krevečių be kevalo šiek tiek druskos 1 valgomasis šaukštas aliejaus 400 mililitrų sultinio (žuvies) 1 vienetas čili pipirų (ankštis) 1 valgomasis šaukštas kokosų (drožlės) 2 valgomieji šaukštai kario PARUOŠIMO BŪDAS: Česnaką sukapoti, užpilti aliejumi, sudėti krevetes ir troškinti ant silpnos ugnies 10 min.
2022-02-17

Receptas. Salotos "Dvaro vaišės"

INGREDIENTAI: 1 vienetas agurkų šiek tiek krapų 50 gramų kukurūzų šiek tiek petražolių šiek tiek majonezo 50 gramų krevečių be kevalo 100 gramų kalmarų 70 gramų sūris PARUOŠIMO BŪDAS: Kalmarus išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirtus, atvėsintus kalmarus ir agurkus supjaustyti šiaudeliais. Sūrį sutarkuoti, žalumynus sukapoti. Visus ingredientus sudėti sluoksniais, užpilti citrinos sultimis ir majonezu. Salotas papuošti kalmarų žiedais.
2022-02-17

Receptas. Salotos su krevetėmis

INGREDIENTAI: šiek tiek pomidorų pastos (2-3) 4 vienetai batono (riekės) šiek tiek majonezo 500 gramų krevečių be kevalo šiek tiek pieno (tinka ir pelėsinis) PARUOŠIMO BŪDAS: Paskrudinti batono riekeles, jas supjaustyti kvadratėliais, įdėti krevetes, supjaustyti pomidorą nedideliais griežinėliais, supjaustyti sūrį kvadratėliais, įdėti majonezą ir viską išmaišyti.
2022-02-17

Receptas. Įdarytų pievagrybių užkanda

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek svogūnų (žalieji laiškai) šiek tiek pievagrybių (dideli) 100 gramų krevečių be kevalo šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus 40 gramų sviesto 1 valgomasis šaukštas grietinės (25%) 1 valgomasis šaukštas ikrų (raudonieji) 1 valgomasis šaukštas sūris (tarkuotas) PARUOŠIMO BŪDAS: Grybus nuplauti, išimti kotelius. Labai smulkiai supjaustyti grybų kotelius, žaliuosius svogūnėlius ir krevetes.
2022-02-17

Receptas. Gausios jūros gėrybių salotos

INGREDIENTAI: 0.5 stiklinės kukurūzų 5 vienetai kiaušinių (kietai virti) 200 gramų lašišų (sūdyta) 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus 5 valgomieji šaukštai majonezo 250 gramų krevečių be kevalo 500 gramų kalmarų šiek tiek ikrų (raudonieji) šiek tiek žalumynų 4 vienetai kininių kopūstų (lapai) 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo PARUOŠIMO BŪDAS: Kalmarai išvalomi, užverdami pasūdytame vandenyje ir paverdami dar apie 1 minutę.
2022-02-16

Receptas. Braškių salotos su krevetėmis

INGREDIENTAI: 1 vienetas avokadų šiek tiek bazilikų 2 vienetai citrinų šiek tiek cukraus šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 3 valgomieji šaukštai acto (aviečių) 1 stiklinė jogurto (natūralus) 8 vienetai krevečių be kevalo (virtos) 300 gramų braškių šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai aliejaus PARUOŠIMO BŪDAS: Braškes perpjauti per pusę. Nuo vienos citrinos nutarkuoti žievelę. Iš abiejų citrinų išspausti sultis.
2022-02-16

Receptas. Jūros gėrybių salotos su ananasais

INGREDIENTAI: 100 gramų alyvuogių (žalios) 3 ananasų (konservuoti) šiek tiek juodųjų pipirų (padažui, citrininiai) 0.5 vieneto paprikų 1 sauja salotų 100 gramų krevečių be kevalo (virtos) šiek tiek druskos 100 gramų krabų lazdelių 5 valgomieji šaukštai grietinės (padažui) šiek tiek prieskonių (padažui, žuvies) 2 valgomieji šaukštai žalumynų (padažui, kapoti) PARUOŠIMO BŪDAS: Salotas suplėšyti.
2022-02-16

Receptas. Kiaulienos kepsnys "Gaspadorius"

INGREDIENTAI: šiek tiek mangų (1/4) 4 vienetai kiaulienos kumpio 2 valgomieji šaukštai majonezo 200 gramų krevečių be kevalo 50 gramų sviesto šiek tiek prieskonių (kepsnių) 100 gramų sūris (Čedaro) PARUOŠIMO BŪDAS: Papildomai reikės: 1 pakelio Gallina Blanka sūrio padažo Mėsą išmušti, paprieskoniuoti ir pakepti ant 20 g sviesto. Į kepimo indą sudėti kepsnius, ant jų dėti po riekelę mango ir užbarstyti sutarkuoto čedaro sūrio.
2022-02-16

Receptas. Krepšeliai su krevečių mišraine

INGREDIENTAI: 1 vienetas agurkų (švieži) šiek tiek krapų 3 vienetai morkų 1 vienetas ryžių šiek tiek majonezo 1 vienetas krevečių be kevalo (pakelis) šiek tiek druskos šiek tiek prieskonių PARUOŠIMO BŪDAS: Papildomai reikės: nesaldžių kreprelių. Ryžius išvirkite. Morkas išvirkite ir supjaustykite kubeliais, agurką taip pat. Krevetes nusausinkite, dalį jų pasilikite puošimui.
2022-02-16

Receptas. Grikiai su krevetėmis

INGREDIENTAI: 1 stiklinė grikių (nevirti) šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek laurų lapų (lapeliai) 1 vienetas morkų 1 vienetas paprikų (raudonoji, pjaustyta kubeliais) 200 gramų krevečių be kevalo šiek tiek druskos 1 stiklinė sultinio 200 gramų šparagų 0.5 vieneto grybų (itališki, aliejuje, indelis) PARUOŠIMO BŪDAS: Į ugniai atsparų indą sudedame šparagus, pjaustytą kubeliais papriką, nevirtus grikius, krevetes, griežinėliais pjaustytą mork...
2022-02-16

Receptas. Cezario salotos su krevetėmis

INGREDIENTAI: šiek tiek alyvuogių 2 česnakų 100 gramų pomidorų pastos 100 gramų salotų 20 gramų garstyčių 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (kepimui) šiek tiek batono 150 gramų majonezo 150 gramų jogurto (natūralus) 15 vienetų krevečių be kevalo 30 gramų parmezano sūrio šiek tiek druskos 100 gramų ančiuvių Paruošimo laikas: Apie 5 min.
2022-02-16

Receptas. Krevetės tempura tešloj su majonezo-wasabio padažu

INGREDIENTAI: 400 gramų krevečių be kevalo (tigrinės) 0.5 vieneto tešlos (tempura (ji būna prie visų kinietiškų produktų), maišeliuose) PARUOŠIMO BŪDAS: Tešla - tai tiesiog maišelio miltelius sumaišome su vandeniu, kol gausis tirštoka tešla. Man išėjo maždaug pusė pakelio tos tešlos. Krevetės imame už uodegėlių, merkiame į tešlą, paliekant pačią uodegėlę neįmerktą, ir verdame aliejuje, kol gražiai apskrus.
2022-02-15

Receptas. Aštri krevečių sriuba

INGREDIENTAI: 50 gramų baklažanų šiek tiek petražolių 1 vienetas pomidorų pastos 30 gramų svogūnų (kepti) 80 gramų konservuotų kukurūzų 800 mililitrų vandens šiek tiek grietinėlės 100 gramų krevečių be kevalo šiek tiek čili pipirų 200 gramų pekino kopūstų PARUOŠIMO BŪDAS: Supjaustome pekino kopūstą, pomidorą, baklažaną, viską sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Supjaustome svogūnus ir juos apkepiname keptuvėj.
2022-02-15

Receptas. Salotos su krevėtėmis

INGREDIENTAI: 0.5 vieneto agurkų 6 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai) šiek tiek alyvuogių aliejaus 1 sauja batono (skrebučiai) šiek tiek acto (balzaminis) 100 gramų krevečių be kevalo (tigrinės) 50 gramų pieno ("džiugas") šiek tiek garstyčių padažo šiek tiek gražgarsčių 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų (pakepintos) Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Viską sumaišykite.
2022-02-15

Receptas. Krevetės su daržovėmis kiniškai

INGREDIENTAI: 2 valgomieji šaukštai cukraus 4 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 valgomasis šaukštas krakmolo 0.5 stiklinės vandens 200 gramų krevečių be kevalo 2 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui) 0.5 stiklinės sultinio (daržovių) 400 gramų daržovių (šaldytos, įvairios) 2 valgomieji šaukštai austrių padažo PARUOŠIMO BŪDAS: Keptuvę su aliejumi įkaitiname ant didelės ugnies.
2022-02-14

Receptas. Krevečių sriuba

INGREDIENTAI: 1 česnakų 1 arbatinis šaukštelis medaus 2 vienetai morkų 1 vienetas paprikų 1 vienetas svogūnų 100 gramų spagečių 200 gramų krevečių be kevalo 200 mililitrų kokosų (pienas) PARUOŠIMO BŪDAS: Susmulkintą česnaką apkepti su smulkinta paprika, morka, svogūnu bei poru. Įdėti šaukštelį medaus, sudėti krevetes, užpilti kokosų pienu, sudėti virtus makaronus ir troškinti apie 15 min. Patiekti šiltą. Skanaus.
2022-02-14

Receptas. Pica su krevetėmis

INGREDIENTAI: Tešlai: 1 stiklinė kvietinių miltų 0.5 stiklinės vandens 50 mililitrų alyvuogių aliejaus 7 gramai sausų mielių 1/4 arbatinio šaukštelio druskos Įdarui: 200 gramų krevečių be kevalo 150 gramų mocarelos sūrio 100 mililitrų pomidorų padažo 1 sauja kaparėlių Pabarstymui: šiek tiek petražolių Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. PARUOŠIMO BŪDAS: Miltus sumaišyti su mielėmis ir druska.
2022-02-14
Į viršų