žuvis ant stalo
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „žuvis ant stalo“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „žuvis ant stalo“.
Netikėto skonio kotletai: tokių dar tikrai nekepėte
Žvelgiant į šiuos baltos žuvies kotletus, ima tįsti seilė. Ir ne be reikalo: tinklaraštininkas Rimas Narkus juos pagamino taip gardžiai, kad iškart jų norisi paragauti. Jei ir jūs jų norite, skaitykite receptą ir bandykite gaminti. Jums reikės: pasirinkos baltos žuvies filė (jūros lydeka, menkė, tilapija), mėgsamų prieskonių, vieno kiaušinio, žiūpsnelio krapų, pipirų, druskos, žuvies prieskonių, mirkytų manų kruopų (1 kilogramui žuvies reikėtų 100 gramų mirkytų manų.
Į ką atkreipti dėmesį perkant žuvį?
Vasarą žuvis ant mūsų stalo – kur kas dažnesnė viešnia nei žiemą. Kokią žuvį geriau rinktis savo patiekalams?
Laura Mureikaitė
Kaip ruošti šviežią ir šaldytą žuvį?
Visiems žinoma, kad skaniausia ir naudingiausia mūsų sveikatai – kuo šviežesnė žuvis. Pasak sveikos mitybos specialistų, laikomos 0 Co laipsnių temperatūroje žuvys išlieka šviežios 11–12 parų. Tokia žuvis gardi, jai nereikia daug prieskonių – netgi galima apskritai jų atsisakyti.