vištienos sparneliai
                    Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „vištienos sparneliai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „vištienos sparneliai“.
            
 Atrado superinį vištienos sparnelių kepimo būdą: „Dabar gaminu tik taip“
                                „Minkšti, sultingi ir švelniai saldūs – tokie yra šie vištienos sparneliai kepti keptuvėje. Nors aš dažniausiai vištienos sparnelius kepu orkaitėje, nes taip yra tiesiog paprasčiausia ir patogiausia (prisipažįstu už tingėjimą), bet išbandžiusi sparnelius paruošti būtent šiuo būdu, keptuvėje, su tirštu medaus-sojos padažu, dabar sparnelius tik taip ir gaminu.
                            
 Išdavė tobulą vištienos sparnelių marinatą: skanesnio nerasite
                                Kol saulė slepiasi už debesų, o vaišėms gryname ore trukdo netikėtai užklumpantis lietus, lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ kulinarijos meistrai siūlo grilio vakarėlį perkelti į namus.  
Meistrų siūlomos trys užkandžių idėjos leis pajusti vasaros skonį bet kokiu oru, o tuo pačiu ir primins, kad nesvarbu, ar saulė šviečia, ar ne – grilis visada bus geras sprendimas, rašoma pranešime spaudai.
                            
 Pasidalino tobulu vištienos sparnelių receptu: girs visa šeimyna
                                Šį sekmadienį TV3 žiniasklaidos grupės laidoje „La maistas. Iššūkis“ – grilio patiekalai. Atšilus orams, daugelis kuria šašlykines ar kepsnines, o ieškantiems, ką naujo išbandyti, – laidos svečiai išdavė buffalo sparnelių su mėlynojo sūrio padažu ir  sluoksniuoto jautienos šašlyko „Napoleonas“ receptus.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  Atrado tobulą vištienos sparnelių marinatą: skanesnių nerasite
                                „Oi tik nelinčiuokite, kad marinatui naudojau majonezą. Kam nepatinka – negaminkite, o kas nieko prieš majonezą neturi – kviečiu tokių sparnelių išsikepti drauge“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė. 
Porcijos 4. Užtruksite apie 1 val.
                            
 11 tūkst. vištienos sparnelių dėžių už 1,4 mln. eurų pavogusi moteris nuteista kalėti 9 metus
                                Moteris, per metus pavogusi vištienos sparnelių už 1,5 mln. dolerių (1,37 mln. eurų), buvo nuteista kalėti 9 metus. Vera Liddell pavogė apie 11 tūkst. dėžučių vištienos sparnelių, kurie COVID-19 pandemijos įkarštyje buvo skirti moksleiviams maitinti. Prokurorai paaiškino, kad maisto programa buvo skirta aprūpinti maistu vaikus, kai jie mokėsi iš namų. Kadangi daugelis šeimų pasitiki mokyklose teikiamomis nemokamo maitinimo paslaugomis, tai buvo būdas padėti išlaikyti šią galimybę.
                            
 Vištienos sparnelių valgęs vyras atsidūrė reanimacijoje: netikėtas radinys lėmė rimtas problemas
                                Ohajo valstijos (JAV) Aukščiausiasis Teismas priėmė stulbinantį sprendimą byloje dėl vyro, kuris patyrė siaubingų sužalojimų po to, kai savo vištienos sparneliuose be kaulų aptiko šlykštų radinį. Michaelas Berkheimeris 2016 m. Hamiltone (JAV) esančiame restorane „Wings on Brookwood“ mėgavosi maistu su žmona ir keliais draugais, kai užsisakė savo „įprastą“ patiekalą. Jis valgė sparnelius be kaulų su parmezano česnakiniu padažu su šakute ir peiliu, kai pasakė, kad kažką pajuto gerklėje.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  Pasidalino tobulu vištienos sparnelių receptu: apsilaižysite pirštelius
                                Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi gardžiausių patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca pasidalino tobulu pikantiškų vištienos sparnelių medaus padaže receptu – paragavę apsilaižysite pirštelius! 
Medų maisto gamybai šefas pasirinko neatsitiktinai – šįkart jis lankėsi Anykščių rajone, Ugnės ir Eimanto medaus ūkyje, kur pats turėjo galimybę išbandyti jėgas bitininkavime.
                            
 Atskleidė superinį vištienos sparnelių receptą: vienas, du ir yra
                                TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas lankėsi Marijampolėje. Įkvėpti šio miesto laidos vedėjai žiūrovus nustebino pasidalinę rūkytų vištienos sparnelių receptu.
                            
 Atrado tobulą vištienos sparnelių marinatą: „Tikras gardumėlis“
                                „Skubu su jumis pasidalinti gardžia idėja, kuri puikiai tiks pietums, ir vakarienei. Tai vištienos sparneliai, kepti orkaitėje... tikras gardumėlis. Paruošti šį patiekalą labai nesudėtinga, stovėti prie puodų, keptuvių nereikės, nes tai vienos skardos patiekalas. Vienas patarimas, ruošiant šį patiekalą vis tik būtų: vištieną geriausia užsimarinuoti iš anksto. Na, o dabar grįžtu prie recepto“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
   
  Pagardinkite vištienos sparnelius šiais padažais – patenkins kiekvieno skonį
                                Panašu, kad kepti vištienos sparneliai yra vienas populiariausių patiekalų, kuriam nereikia ypatingų pastangų. Laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis pademonstravo, kaip iškepti traškius ir sultingus sparnelius ir parodė 3 skirtingų padažų receptus, kurie patenkins kiekvieno skonį.
                            
 Naglio Šulijos vištienos sparnelių marinato receptas: apsilaižysite pirštus
                                Vasaros sezonas daugeliui neatsiejamas nuo kepimo lauke. Ne išimtis ir TV3 televizijos sinoptikas Naglis Šulija, kuris laidoje „Lidl grilio talentai“ pasidalino savo vištienos sparnelių marinato receptu. 
N. Šulija pasakojo, kad šis receptas labai mėgstamas jo šeimos narių. 
„Mano šeimoje jis išbandytas ne kartą ir yra labai mylimas, gerbiamas. Mes su dukra ypatingai jį mėgstame“, – pasakojo sinoptikas.
                            
 Mėgstamas Naglio Šulijos receptas džiugina visą šeimą: „Nežinojau, kad sudėtinga kepti su medumi“
                                TV3 laidoje „Lidl grilio talentai“ lankėsi metereologas ir orų pranešėjas Naglis Šulija. Žinomas vyras neslepia, kad yra didelis grilinimo gerbėjas ir šiuo pomėgiu jau užsiima apie 13 metų. Jis gamino vištienos sparnelius su ypatingu pažadu. 
„Tai – mano šeimoje išbandytas ne kartą, labai mėgstamas, mylimas ir gerbiamas receptas. O ypač šį marinatą mėgsta mano dukra, ji įkiša piršta į marinatą ir pasako, ar dar trūksta saldumo“, – laidos metu šypsojosi N. Šulija.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
  
  Receptas. Dieviškieji sparneliai
                                INGREDIENTAI:    1 kilogramas   vištienos sparnelių    1 valgomasis šaukštas   krakmolo    1 žiupsnelis   vištiena (prieskoniai)    1 žiupsnelis   druskos    1 valgomasis šaukštas   medaus    1 saujelė   sezamo sėklų (sėklos)    2 pakeliai   ryžių ((garnyrui))    Paruošimo laikas: Apie 1 val.  Porcijų skaičius: 4   PARUOŠIMO BŪDAS:   Gerai nuplaukite sparnelius. Apvoliokite prieskoniuose ir krakmole. Dėkite į kepimo formą ant sviestinio popieriaus ir 220°C temp. kepkite 35 - 40 min.
                            
 Receptas. Grilyje kepti čili sparneliai
                                Labai skanūs vištienos sparneliai su čili tiems, kas mėgsta aštriau.  
 INGREDIENTAI:    1 kilogramas   vištienos sparnelių    500 gramų   grietinės    1 arbatinis šaukštelis   maltos aitriosios paprikos    0.5 arbatinio šaukštelio   bazilikų    1 žiupsnelis   druskos    0.5 žiupsnelio   petražolių    Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.  Porcijų skaičius: 6   PARUOŠIMO BŪDAS:   Į grietinę suberkite visas prieskonines žoleles ir prieskonius.
                            
 Receptas. Kepti vištų sparneliai su daržovėmis
                                INGREDIENTAI:    2 kilogramai   vištienos sparnelių    1 vienetas   cukinijos    5 vienetai   bulvių    2 vienetai   morkų    2 vienetai   svogūnų    1 pundelis   žalumynų    1 pakelis   prieskonių vištienai    50 gramų   sviesto    1 arbatinis šaukštelis   druskos    Paruošimo laikas: Apie 1 val.  Porcijų skaičius: 8   PARUOŠIMO BŪDAS:   Vištieną ištrinti prieskoniais ir palaikyti.   Daržoves susmulkinti, aptrinti druska ir žalumynais.   Skardą pašlakstyti puse tirpinto sviesto.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
  
  Receptas. Užkandžiams vištienos tulpelės su kmynais
                                INGREDIENTAI:    1 kilogramas   vištienos petelių    1 žiupsnelis   kmynų    2 žiupsneliai   prieskonių vištienai    1 žiupsnelis   malti juodieji pipirai    1 skiltelė   česnakų    1 valgomasis šaukštas   alyvuogių aliejaus    1 žiupsnelis   druskos    Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.  Porcijų skaičius: 12   PARUOŠIMO BŪDAS:   Vištienos tulpeles nuplauti ir nusausinti.  Įtrinti vištienos prieskoniais, spaustu česnaku, maltais pipirais, druska, kmynais ir alyvuogių aliejumi.
                            
 Fantastiško skonio traškūs „Buffalo“ vištienos sparneliai: paragavus norėsis dar ir dar
                                TV3 televizijos laidoje „Gardu Gardu“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis parodė, kaip pasigaminti fantastiško skonio traškius „Buffalo“ vištienos sparnelius. Jei dar jų nesate ragavę, tai patikėkite – pasigaminę tikrai nenusivilsite. 
Jums reikės: 
1. 0,5 kg vištienos sparnelių; 
2. Žiupsnelio druskos; 
3. Šaukšto miltų mišinio vištienai gruzdinti.
                            
 Italas šefas Gian Luca Demarco atskleidžia savo mamos sukurtą receptą
                                 Kaip ir kiekvieną šeštadienį laida „Gardu Gardu“ prasidės tradiciškai – nuo kavos. Tik netradicinėje aplinkoje ir kava bus šiek tiek netradicinė – su rytietiškais prieskoniais. Nors laidos vedėjai jau atskleidė savo nusistovėjusį požiūrį į daugelį dalykų ir ištikimybę tam tikrų šalių virtuvėms, tačiau Gian Luca pareikš, kad jis labai mėgsta eksperimentuoti. Tada Ali iš tikrųjų susidomi, kokį gi eksperimentą kulinarijos šefas žada parodyti šiandien savo puode.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
  
  Konkursas JAV: kiek vieštienos sparnelių gali suvalgyti žmogus?
                                Ką gi žmonėms išties patinka valgyti, o kai kuriems net ir visiškai prisiryti ir iš to pasidaryti pramogą. Netrukus trumpam nukelsime jus į aštrių vištienos sparnelių valgymo konkursą už Atlanto. Sunku patikėti, bet konkurso nugalėtojas per duotą laiką sugebėjo praryti ne kelias dešimtis, ir net ne šimtą, o kur kas daugiau sparnelių.
 
Parodyti, kiek gali praryti vadinamųjų Bafalo vištienos sparnelių per 12 minučių nusprendė 11 amerikiečių.
                            
 