vištienos blauzdelės
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „vištienos blauzdelės“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „vištienos blauzdelės“.
Nekainuos nė 3 eurų: taip keptos vištienos blauzdelės sužavės visus
Vištiena ir jos blauzdelės – nepakartojama kasdienybės klasika, kuri mėgstama dėl savo universalumo ir patogumo valgyti. Pridėkime daržovių, prieskonių, ir namuose paruošime gardžių bei nebrangių patiekalų.
Keletą jų siūlo išmėginti prekybos tinklas „Lidl“, kviečiantis išbandyti gardžius ir nebrangius vištienos blauzdelių receptus, po kurių norėsis pirštus apsilaižyti, rašoma pranešime spaudai.
„Vištienos blauzdelės – viena paklausiausių ir pirkėjų mėgstamiausių mėsos dalių visus metus.
Atsakė, ar tikrai reikia plauti žalią vištieną: įsidėmėkite kartą ir visiems laikams
Šventiniam Tėvo savaitgaliui ar tiesiog oficialiai vasaros pradžiai norisi ko nors ypatingo ir išskirtinio. Planuoti ilgų valandų virtuvėje visai nebūtina – grilyje iškepkit tiek išvaizda, tiek skoniu įspūdį paliekančių vištienos „ledinukų“.
Pasak prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovės Gintarės Kitovės, šį įdomų receptą įvertins ir norintys sutaupyti, nes jam reikės vienos pigiausių vištienos dalių – blauzdelių, rašoma pranešime spaudai.
Atrado sultingų vištienos blauzdelių receptą: paprasta ir labai skanu
„Tai viena skaniausiai pagamintų mano vištienos patiekalų. Blauzdelės sultingos su daržovių sluoksniu ir skaniu padažu. Šiuo receptu puikiai tinka kepti ir naminę vištieną, nes ji gaunasi sultinga ir minkšta, kepant neišsausėja“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.
Porcijos 4. Užtruksite daugiau nei 1 val.
REKLAMA
REKLAMA
Atsakė, ar reikia plauti vištieną: kiti daro neteisingai
Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės – vienas iš patiekalų, kuris nepalieka abejingų. Jas su malonumu valgo net vaikai ar norintys gyventi sveikiau, o paruošti yra nebrangu ir visai paprasta.
Receptas. Vištienos blauzdelės su ypatingu marinatu: skanu, greita ir pigu
„Šiandien namai kvepia kepama vištiena, marinuota česnaku ir barbekiu padažu“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.
Reikės: vištienos blauzdelių, bulvių, morkų, bulvių prieskonių + druskos
Marinatui naudojau: vištienos prieskonius, saldžiosios paprikos prieskonius, sojų padažą, barbekiu padažą, džiovintą česnaką; pipirų ir druskos
Vištienos blauzdelių receptas
Vištienos blauzdeles nuploviau, nusausinau ir įtryniau sausais prieskoniais (vištienos, paprikų prieskoniais, česnaku, pi...
