teresa ulozienė
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „teresa ulozienė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „teresa ulozienė“.
Išgirdusi, kiek pinigų reikia duoti pusseserės mergvakariui, Ilona įtūžo: „Pasaulis išprotėjo“
Mergvakariai ir bernvakariai dažniausiai yra neatsiejamos jaunųjų šventės prieš vestuves, kurias organizuoja jų draugai. Veiklos šiomis dienomis galima sugalvoti kuo įvairiausios: nuo kelionės į užsienį iki vakarienės mieste. Tačiau šių švenčių kainos taip pat labai skiriasi. Viskas priklauso nuo jaunųjų draugų piniginės storio.
Naujienų portalui tv3.lt skaitytoja Ilona atsiuntė laišką, kuriame piktinasi, jog pusseserės mergvakariui teks pakloti nemenką sumą pinigų.
Keičiasi vestuvių kainos Lietuvoje: štai, kiek atsidėti ragina ekspertai
Susituokti ketinančios poros jau planuoja vestuves 2025-aisiais metais, tačiau kiek pinigų derėtų atsidėti šiai meilės šventei? Augančios kainos neaplenkė ir šios srities, tad planuojantiems vestuves, šiemet teks atseikėti ne vieną dešimtį tūkstančių eurų.
Vestuvių planuotojos Justina Vasiljevaitė iš „Piktas Keksas“ ir Teresa Ulozienė iš „Vestuvių laikas“ vienbalsiai sutaria – vestuvių paslaugų kainos išaugo.
Lietuvoje keičiasi vestuvių mados: populiarumo viršūnėje – 1 dovana
Vasara – tikras vestuvių vajus ir nors nenumaldomai artėja ruduo, dar daugybė porų šią vasarą sumainys žiedus. Neatskiriama artėjančios šventės dalis ir mergvakariai, kurie švenčiami vis kūrybiškiau.
Vestuvių planuotoja Teresa Ulozienė sako, kad tiek mergvakariai, tiek vestuvių šventės būna itin skirtingos, bet yra dalykų, be kurių šventė sunkiai įsivaizduojama bei pataria, ką vertėtų žinoti ne tik jaunavedžiams, bet ir vestuvių svečiams.
Vestuvėse jokiu būdu nedarykite šių klaidų: teks raudonuoti iš gėdos
Prasidėjęs vasaros vestuvių sezonas gali tapti tikru galvos skausmu ne tik jaunavedžiams, tačiau ir gražios šventės svečiams. Laimei, yra keletas etiketo taisyklių, kurios padės ne tik neprašauti su apranga ar dovanomis, tačiau ir leis jaustis daug labiau pasitikinčiais savimi. Apie tai naujienų portalui tv3.lt sutiko papasakoti „Vestuvių laikas“ vedybų planuotoja Teresa Ulozienė.
Šiemet vestuvės kainuos brangiau: 10–15 tūkst. eurų gali jau nebeužtekti
Tikriausiai kiekvienas pastebėjo Lietuvoje kylančias kainas beveik visose gyvenimo srityse – nuo sąskaitų už komunalines paslaugas, maisto prekių iki pramogų ar grožio procedūrų. Tad natūralu, kad ir šiemet norintiems susituokti už vestuves teks pakloti daugiau nei pernai. Kaip keitėsi vestuvių kainos, naujienų portalas tv3.lt klausė vestuvių planuotojų Teresos Ulozienės, Ingos Šmigelskienės ir Liutauro Galinio.
Į vestuves lietuviai plūsta su pinigais vokeliuose: pasakė, ką daryti, kad nebūtų gėda
Vestuvės – viena gražiausių gyvenimo švenčių, kurios metu jaunieji savo meile dalijasi ne tik tarpusavyje, bet ir su susirinkusiais svečiais. Vis dėlto, vestuvės, kaip ir kitos šventės, neišvengia pokyčių, o dalį jų lemia ir pasaulį sukausčiusi pandemija.
Nepaliestas neliko ir dovanų klausimas – vis populiarėjant piniginėms dovanoms, galvos skausmu tampa klausimas, kokią sumą dovanoti jauniesiems.
Koronavirusas įvedė naujas lietuviškų vestuvių madas: sumos vokeliuose nepasikeitė
Vestuvės – tai šventė, kuomet žmonės švenčia meilę. Tačiau visus planavimo rūpesčius pastaraisiais mėnesiais nustelbė baimė dėl šventės likimo, kuomet prasidėjo griežti apribojimai, kuriuos padiktavo įsisiūbavusi koronavirusinės infekcijos pandemija. Vestuvių planuotoja Teresa Ulozienė naujienų portalui tv3.lt papasakojo, kaip koronavirusas pakeitė vestuvių planus ir atsakė į amžiną klausimą – kiek pinigų svečiams dera dėti į vokelį.
Skaiva atskleidė, nuo kada privalo prisižiūrėti, ką valgo: būčiau dvigubai didesnė, nei dabar
Daugybė žmonių, paklausti, kokią pasaulio virtuvę mėgsta labiausiai, vienareikšmiškai atsako, jog italų. Ne išimtis ir žinomi žmonės, dalyvavę itin spalvingo restorano naujojo meniu pristatyme.
Kas gali būti geriau už autentiškos itališkos virtuvės skonį – švieži, rankų darbo makaronai, burnoje tirpstantys padažai, ravioliai, bruschettos, picos, o dar ir puiki kompanija… Net ir akylai savo svorį sekančios garsenybės šį vakarą nesivargino skaičiuoti kalorijų, rašoma pranešime spaudai.
Randers prabilo apie mitybą: neseniai į maisto racioną įtraukė populiarų produktą
Trečiadienio vakarą įvyko oficialus japonų bistro „Asaki“ atidarymas. Kviestiniai svečiai galėjo paragauti ir įvertinti rytietiškos virtuvės patiekalus. Sušiai, karšti japonų virtuvės „wok“ patiekalai, salotos, sriubos ir užkandžiai – renginio dalyviai pasijuto tarsi patekę į japoniškų patiekalų rojų, rašoma pranešime spaudai. Duris „Ogmios mieste“ atvėręs restoranas svečius vaišino specialiai šiam vakarui paruoštu meniu.
Kaikarienė atskleidė mitybos paslaptį: geria specialų gėrimą
Trečiadienio vakarą įvyko oficialus įvairių šalių virtuvių skonius sujungiančio restorano „Bola“ atidarymas. Daugelio gurmanų širdis jau spėję užkariauti ryškiaspalviai dubenėliai suviliojo būrį garsenybių. Jos panoro įvertinti šį ne tik skanų, bet ir labai fotogenišką patiekalą.
REKLAMA
REKLAMA
Marius Ulozas
Marius Ulozas Šeškinės apygarda Nr. 6
Seimo nario mandatas yra priemonė kovoti už tai, kas svarbu visiems Lietuvos gyventojams – kiekvienam prieinamą kokybišką išsilavinimą, paramą jaunoms šeimoms, skaidrų ir atsakingą valstybės valdymą, kurį prižiūrėtų aktyvi pilietinė visuomenė.
Šios sritys yra svarbios visiems Lietuvos gyventojams. Visi turime šeimas, kai kurie ir vaikų, anūkų.