Tabasko padažas
                    Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Tabasko padažas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Tabasko padažas“.
            
 Receptas. Aštrios krevetės grilyje
                                INGREDIENTAI:    400 gramų   krevečių    5 valgomieji šaukštai   tabasko padažo    0.5 arbatinio šaukštelio   čili pipirų    1 vienetas   žaliųjų citrinų    Paruošimo laikas: Apie 10 min.  Porcijų skaičius: 4   PARUOŠIMO BŪDAS:   Jei krevetės šaldytos, atitirpinti. Nusausinti.   Krevetes apiberti čili, apšlakstyti padažu.   Kepti grilyje po 2 minutes iš kiekvienos pusės.   Patiekti su žaliosios citrinos skiltele.
                            
 Receptas. Vištiena su traškia kokosine plutele
                                INGREDIENTAI:    šiek tiek   juodųjų pipirų (malti)    1 vienetas   svogūnų (raudonieji)    600 gramų   vištiena (krūtinėlė)    2 vienetai   kiaušinių    3 valgomieji šaukštai   kvietinių miltų    3 valgomieji šaukštai   džiūvesėlių (malti)    šiek tiek   druskos    šiek tiek   aliejaus ((kepimui))    100 gramų   kokosų (drožlės)    2 valgomieji šaukštai   kečupo (aštrus)    5 vienetai   tabasko padažo (lašai)     PARUOŠIMO BŪDAS:   Vištienos krūtinėlę supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais.
                            
 Receptas. Kepti šonkauliukai su BBQ padažu
                                INGREDIENTAI:    2   česnakų (BBQ padažui)    šiek tiek   juodųjų pipirų (malti, BBQ padažui)    3 valgomieji šaukštai   medaus (BBQ padažui)    2 valgomieji šaukštai   garstyčių (BBQ padažui)    1 vienetas   svogūnų (BBQ padažui)    1 kilogramas   kiaulienos šonkaulių    šiek tiek   druskos (BBQ padažui)    2 valgomieji šaukštai   aliejaus (BBQ padažui)    1 valgomasis šaukštas   čili pipirų (malti prieskoniai, BBQ padažui)    100 mililitrų   kečupo (BBQ padažui)    1 arbatinis šaukštelis   tab...
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  Receptas. Žuvų maltinukai
                                INGREDIENTAI:    1 valgomasis šaukštas   petražolių (smulkintos)    1 vienetas   salierų (gumbas)    1 vienetas   svogūnų    1 vienetas   kiaušinių    450 gramų   menkių (filė be odos)    3 vienetai   džiūvesėlių (riekelės)    2 valgomieji šaukštai   majonezo (neriebus)    šiek tiek   druskos    3 valgomieji šaukštai   aliejaus    1 arbatinis šaukštelis   tabasko padažo     PARUOŠIMO BŪDAS:   Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus, sudėkite smulkintą salierą, svogūną, trumpai pakepinus uždenkite...
                            
 Receptas. Krabų lazdelių užtepėlė
                                INGREDIENTAI:    1 arbatinis šaukštelis   česnakų (milteliai arba smulkinti švieži)    šiek tiek   juodųjų pipirų (malti)    šiek tiek   muskato (maltas)    1/4 stiklinės   kvietinių miltų    1.5 stiklinės   pieno    1/4 stiklinės   parmezano sūrio (tarkuotas)    1 stiklinė   krabų lazdelių (susmulkintos)    1/4 stiklinės   sviesto    šiek tiek   tabasko padažo     PARUOŠIMO BŪDAS:   Ištirpinkite gilioje keptuvėje sviestą, suberkite miltus ir maišydami kaitinkite, kol miltai gerai išsimaišys.
                            
 Receptas. Gaidžio sparnai
                                INGREDIENTAI:    1 vienetas   česnakų    5 vienetai   vištienos sparnelių    šiek tiek   sojos padažo    šiek tiek   tabasko padažo     PARUOŠIMO BŪDAS:   Šie sparneliai yra greitai paruošiami, labai gero skonio, ypač tinka užkandžiams.  Papildomai reiks: majonezo citrinos balto vyno šaukšto medaus šaukšto druskos  pipirų  Pirma pasiruoškite marinatą: sumaišykite keturis šaukstus sojos, du arbatinius šaukstelius tabasco ir gerai ištrinkite sparnelius, įdekite į šaldytuvą porai valandų.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  Receptas. Kepsnys "Dainius"
                                INGREDIENTAI:    1 vienetas   apelsinų    3   česnakų    šiek tiek   juodųjų pipirų    500 gramų   kiaulienos    šiek tiek   druskos    2 valgomieji šaukštai   aliejaus    4 lašai   tabasko padažo     PARUOŠIMO BŪDAS:   Iš grūsto česnako, išspaustų apelsinų sulčių, "Tabasko" padažo, pipirų, druskos ir aliejaus paruošti marinatą, juo įtrinti supjaustytą mėsą ir valandai palikti šaltai.
                            
 Receptas. Aštri pomidorienė su ryžiais ir vištiena
                                INGREDIENTAI:    4   česnakų    šiek tiek   juodųjų pipirų    šiek tiek   krapų    šiek tiek   pomidorų pastos (konservuoti supjaustyti)    1 sauja   ryžių    1 vienetas   svogūnų    šiek tiek   vištos filė    šiek tiek   druskos    šiek tiek   tabasko padažo (arba kito aštraus padažo)     PARUOŠIMO BŪDAS:   Vištieną išvirti, išvirusią smulkiai supjaustyti ir apkepinti su smulkiai supjaustytu svogūnu (kiekį pasirinkite pagal tai, kiek virsite sriubos, daug labai nereikia, kad nebūtų nei per tirš...
                            
 Receptas. Alaus kokteilis „Pragaro ugnis“
                                INGREDIENTAI:    30 mililitrų   alaus (imbierinis)    120 mililitrų   alaus (šviesus (pvz., Pilsner))    šiek tiek   ledukų    30 mililitrų   romo    1/4 vieneto   žaliųjų citrinų    3 lašai   tabasko padažo     PARUOŠIMO BŪDAS:   Išspauskite laimo sultis į stiklinę, sudėkite ledukus, supilkite romą, įlašinkite tabasco padažo ir supilkite imbierinį alų, Viską užpilkite šviesiu alumi ir patiekite.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
   
  Receptas. Sūrio krepšeliai su krevetėm
                                INGREDIENTAI:    1 vienetas   avokadų    šiek tiek   krapų    2 valgomieji šaukštai   jogurto (natūralus)    250 gramų   krevečių be kevalo    šiek tiek   prieskonių    šiek tiek   tabasko padažo    40 gramų   sūris (kietas, pvz. Parmezano)     PARUOŠIMO BŪDAS:   Sūrį sutarkuoti, sudėti į keptuvę su teflonine danga. Ant vidutinės ugnies ištirpinti sūrį iki vientisos masės. Mentelės pagalba atsargiai paimti gautą "blyną" nuo keptuvės ir uždengti juo stiklinę. Palikti atvėsti.
                            
 Receptas. Padažas totoriškam steikui
                                INGREDIENTAI:    10 gramų   garstyčių    šiek tiek   svogūnų    500 gramų   majonezo    šiek tiek   raugintų agurkų (smulkinti)    šiek tiek   baltųjų pipirų (malti)    50 gramų   kečupo    šiek tiek   tabasko padažo    10 gramų   vorčesterio padažo    šiek tiek   kaparėlių     PARUOŠIMO BŪDAS:   Viską sumaišykite. Skanaus!  Pastabos: Laikyti šaldytuve iki 5 dienų.     Autorius: Šarūnas dromdrom.
                            
 Receptas. Vištienos ir keptų paprikų drebučiai
                                INGREDIENTAI:    šiek tiek   bazilikų (šviežias, lapai)    šiek tiek   juodųjų pipirų    2 vienetai   paprikų (raudona)    2 vienetai   paprikų (žalia)    500 gramų   vištos filė    1 valgomasis šaukštas   apelsinų sulčių    1 valgomasis šaukštas   brendžio    šiek tiek   druskos    1 valgomasis šaukštas   aliejaus    1 litras   sultinio (vištienos)    1 arbatinis šaukštelis   prieskonių (provanso žolelės)    20 gramų   želatinos (Dr.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
  
  Receptas. Kokteilis Kruvinoji Meri
                                INGREDIENTAI:    šiek tiek   juodųjų pipirų    60 mililitrų   pomidorų sulčių    40 mililitrų   degtinės    šiek tiek   druskos    6 lašai   tabasko padažo    5 mililitrai   vorčesterio padažo     PARUOŠIMO BŪDAS:   Viską sumaišyti ir tiekti taurėje su šiaudeliu. Papuošti tinka citrinos skiltele bei marinuotu agurkėliu.
                            
 Receptas. Laukiniai šonkauliukai
                                INGREDIENTAI:    1 vienetas   citrinų    3   česnakų (smulkinti)    šiek tiek   juodųjų pipirų (malti)    1 valgomasis šaukštas   medaus    2 valgomieji šaukštai   garstyčių    šiek tiek   kiaulienos šonkaulių (ar jautienos šonkauliai)    4 valgomieji šaukštai   sojos padažo    4 valgomieji šaukštai   romo (tamsus)    1 arbatinis šaukštelis   tabasko padažo    3 valgomieji šaukštai   vorčesterio padažo    3 valgomieji šaukštai   pomidorų pastos     PARUOŠIMO BŪDAS:   Šonkauliukus apšlakstome ali...
                            
 Receptas. Kokteilis „Kanibalo pusryčiai“
                                INGREDIENTAI:    1   citrinų (žalios)    1 vienetas   vyšnių    125 mililitrai   pomidorų sulčių    50 mililitrų   degtinės    3 vienetai   ledukų    2 arbatiniai šaukšteliai   druskos    0.5 arbatinio šaukštelio   tabasko padažo    50 mililitrų   kampario     PARUOŠIMO BŪDAS:   Stiklinės kraštus ištrinkite citrinos sultimis ir pavoliokite druskoje. Tuomet į stiklinę įberkite ledukus. Ant ledukų supilkite kamparį, degtinę, tabasko padažą ir pomidorų sultis. Papuoškite stiklinę vyšnia.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
  
  Receptas. Rausvoji žuvienė
                                INGREDIENTAI:    1 arbatinis šaukštelis   bazilikų (džiovintas)    4 vienetai   bulvių    1 arbatinis šaukštelis   cukraus    2   česnakų    4 vienetai   pomidorų pastos    400 gramų   menkių (arba kita baltoji žuvis, šaldyta)    šiek tiek   vandens    šiek tiek   druskos    2 valgomieji šaukštai   aliejaus    2 lašai   tabasko padažo    600 gramų   daržovių (šaldytos)    1 valgomasis šaukštas   raudonėlių (džiovinti)     PARUOŠIMO BŪDAS:   Šiek tiek atšaldytas žuvis supjaustykite nedideliais ga...
                            
 