ruslanas bolgovas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „ruslanas bolgovas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „ruslanas bolgovas“.
Impotencijos gydymas: specialistai paaiškino, kaip sau padėti
Nesėkmes lytiniame gyvenime vyrai dažnai įvardija kaip impotenciją laikydami ją negrįžtamu procesu. Tačiau, pasak specialistų, lytinio pajėgumo nepakankamumas gali būti ir laikinas. Jį gali sukelti ir fizinės, ir psichologinės priežastys, tokios kaip nesusikalbėjimas su partneriu, depresija, kaltės jausmas.
Virtuvės šefas Bolgovas apie su metais neblėstančio vyriškumo receptą: „Gamta jau viską mums davė“
Žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas tikina, jog gera žmogaus savijauta yra neatsiejama nuo jo mitybos. Vis tik, metai bėga, organizmas neišvengiamai sensta, o kartu padaugėja ir įvairių ligų bei sveikatos problemų.
Laimei, anot Ruslano, daugelį negalavimų galima išspręsti pasitelkiant gamtos pagalbą, svarbu tik laiku pastebėti kūno siunčiamus signalus.
Garsi švenčių planuotoja Budrienė ėmėsi naujos veiklos: „Išgyvenu, jei kas nors nepavyksta“
Savo namuose virtuvės neturinti ir anksčiau šeimos pusryčiais, pietumis ar vakariene pasirūpinti nuosavo restorano personalui leisdavusi žinoma švenčių planuotoja Inga Budrienė prie puodų jau kurį laiką sukasi pati. Tiesa, ji ruošia ne tik įprastus valgius, bet daugiausiai dėmesio skiria pagal savo ištobulintą receptą gaminamai duonelei.
Žinomos moterys prakalbo apie buitį: namuose svarbi tvarka
„Dėl tvarkos niekada nepanikuoju. Man idealu turi būti dviejose namų vietose – vonioje ir virtuvėje“, – pasakojo renginių planuotoja Kristina Kaikarienė, prieš pusmetį iš buto Kauno centre persikėlusi gyventi į nuosavą namą priemiestyje.
Pašnekovė šypsosi – pakeitus gyvenamąją vietą, jos tvarkymosi įpročiai nepasikeitė, rašo pranešime spaudai.
„Mūsų būsto plotas išliko panašus, nes gyvenome nemažame bute, o namą įsirengėme ne per didelį – jame erdvės tiek, kiek reikia“, – šypsosi pašnekovė.
Tinklaraštininkė Mūza pasirodė viešumoje su vyru Ryčiu: veidus puošė šypsenos
Ketvirtadienio vakarą žinomi Lietuvos žmonės rinkosi į kokybiško maisto šventę – renginio metu pristatyti mylimiausi grilio ekspertų receptai. Renginiui dirigavo Simona Albavičiūtė-Bandita, o ant žarijų keptų maisto gaminimo paslaptimis dalinosi žymus virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, rašoma pranešime spaudai.
Sveikesnes mėsainių alternatyvas pristatė „Nestoras maistas“ tinklaraščio įkūrėja Ieva Greičiūnaitė.
Sunku atsispirti: garsenybės mėgavosi itin brangiu patiekalu
Kviestiniams svečiams surengtoje egzotiškų sušių degustacijoje netrūko emocijų – žinomi žmonės su įkvėpimu ir energija dalinosi įspūdžiais apie tai, kur bei kada yra tekę skanauti neįprastų patiekalų, rašoma pranešime spaudai. „Ingredientai ir sušių forma turi daugybę variantų, bet pagrindiniai, naudojami beveik visuose sušiuose, yra ryžiai, žalia žuvis ar jūros gėrybės, daržovės.
Inga Budrienė restorano atidaryme traukė visų akis: pasirinko ryškų įvaizdį
Nuo šiol ne tik Vilniaus centre, kur koncentruojasi didžioji dauguma restoranų, galima bus pasimėgauti gurmaniška virtuve, rašoma pranešime spaudai. Fabijoniškių gyvenamajame rajone duris atvėrė modernios europietiškos virtuvės restoranas „Trio“, o už jo virtuvės vairo stoja šefas iš Šri Lankos Dilanas Dampella Gamage. „Miegamuosiuose Vilniaus rajonuose itin mažai vietų kur būtų galima mėgautis gurmaniškais ir išieškotais patiekalais.
Meile Lietuvai alsuojančiame renginyje – švytinti grupės „Funky“ lyderė Beata
Šį ketvirtadienio vakarą profesionalus virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas artėjančiam Lietuvos šimtmečiui paminėti skirtame vakarėlyje „American pizza burger“ restorane pramogų pasaulio garsenybes vaišino lietuviško skonio mėsainiais ir rekordinio dydžio namine pica.
Žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas skelbia gurmanišką turą per Lietuvą
Jo patiekalų ragavo pats seras Eltonas Johnas, legendinį agentą Džeimsą Bondą įkūnijęs aktorius Rodžeris Mūras ir daugybė kitų garsenybių - vienas žinomiausių mūsų šalies virtuvės šefų Ruslanas Bolgovas, savo valgomais šedevrais gurmanus stebinantis 25 metus, iki šiol pamena visas menkiausias detales, ko pageidavo vienas ar kitas reiklesnis jo svečias.
Dekoravimo paslaptys su I. Budrienės prabangos akcentais: tūkstančiai alyvų ir vakarienė dvare
Viena žinomiausių vestuvių ir renginių organizatorė Inga Budrienė pakvietė savo mokines pasisemti patirties į net tris dienas vykusius mokymus ir seminarus Paliekio dvare. Gegužės pabaigoje antruosius praktinius dekoravimo mokymus organizavo „Luxury by Inga Budrienė“. I. Budrienė gerai atpažįstama iš prabangių, ryškių ir skoningų dekoro detalių. Pasiklausyti jos išminties ir patarimų, panoro dvylika jos mokinių, atvykusių ne tik iš Lietuvos.
REKLAMA
REKLAMA
Kalėdų patiekalai kitaip pagal virtuvės šefą Ruslaną Bolgovą
Nors pasiruošimas gražiausioms metų šventėms visuomet sukelia šiek tiek streso, šiemet situacijos nepalengvina dar ir tai, jog Kalėdos bus švenčiamos savaitgalį, tad dirbantieji neturės daug laiko ilgoms ingredientų Šv. Kalėdų stalui paieškoms ar maistui ruošti. Laimei, yra gausybė būdų įspūdingą šventinį stalą paruošti tikrai greitai.
Viešumoje seniai matytos garsenybės šėlo prabangiame vakarėlyje
„Visko bus daugiau, ryškiau, skaniau!“, - tokiu šūkiu naująjį sezoną pradėjo verslininkų Ingos ir Dariaus Budrių baras „Jack Pub“, esantis Kauno senamiestyje. Ypatingąjį vakarą gausiam būriui įžymybių itin gardžių kulinarinių šedevrų pateikė virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas. Būtent šis garsus skonių žinovas ir jų kūrėjas yra atsakingas už „Jack Pub“ meniu. „Ruslanas pasiūlė į baro valgiaraštį įtraukti tikrai „amerikietiško“ dydžio mėsainius ir šonkauliukus.
Krepšininko karjerą baigęs Ramūnas Šiškauskas leidžia sau papiktnaudžiauti saldumynais
Nors sakoma, kad krepšininkų, kaip ir policininkų – buvusių – nebūna, gerai Lietuvoje žinomas sportininkas Ramūnas Šiškauskas prieš tris metus paskelbė apie savo, profesionalaus krepšininko, karjeros pabaigą. Nuo tada vyras leidžia sau pasmaližiauti ir pasimėgauti įprastai sportininkų racione neegzistuojančiais gardumynais. TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ kartu su šeima apsilankęs vyras atskleidė, kad jis ypač mėgsta saldėsius.
Lietuvos žvaigždės virtuvėje: kam atiteko geriausiojo šefo vardas?
Ketvirtadienio vakarą italų restoranas „Vapiano“ atšventė penkių metų gimtadienį. Šia proga garsiausi Lietuvos pramogų verslo atstovai kovojo dėl geriausiojo šefo vardo. Virtuvėje rungėsi dainininkas Edgaras Lubys, kuris nustebino vegetarišku receptu, Jean Claude Edorth, pristatęs sveikuoliškus makaronus su krevetėmis, nepasidavė ir garsios moterys – aktorė Aušra Štukytė ir dizainerė Indra Dovydėnaitė.
5 būdai kaip paįvairinti greitai paruošiamus makaronus
Kažkas yra pasakęs, kad noras valgyti paverčia mus dievais virtuvėje. Šiuose žodžiuose yra daug tiesos, nes kartais net ir iš kirvio košę gebame išvirti arba netikėtai sukurti tokių kulinarijos šedevrų, kuriais liekame nustebinti patys.
Šefo Ruslano Bolgovo pusryčių receptai
Ruslanas Bolgovas siūlo du puikius, daugeliui tikrai patiksiančius receptus, kurie idealiai tinka pusryčiams - virtuvės šefas siūlo pasilepinti ir šeimos narius palepinti gardžiais lietiniais su varške arba puriais varškėčiais. Žymus virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas šypsodamasi sako, kad savaitgalis pats tinkamiausias metas palepinti ir nustebinti brangius žmones. „Juk savaitgaliais laiko turime daugiau ir kurdami mažus kulinarinius stebuklus galime niekur neskubėti, tiesiog, improvizuoti.
Vilniuje „sužaliavo“ trijų metrų aukščio valgoma eglė
Vakar sostinėje, prie Kareivių g. įsikūrusio RIMI prekybos centro, „išaugo“ bene skaniausia ir didžiausia iš saldžių žagarėlių pagaminta kalėdinė eglė, kurios aukštis siekė net 3 metrus. Tokią dovaną artėjančių Šv. Kalėdų proga miestiečiams padovanojo mažmeninės prekybos tinklas „Rimi Lietuva“ ir Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija. Iš žagarėlių pagamintos kalėdinės eglės „statybas“ stebėjo daugybė RIMI parduotuvės pirkėjų ir aplinkinių rajonų gyventojų.
Strutienos patiekalus ruošęs R. Bolgovas: man labiau patinka šokti aplink puodus negu aplink partneres
Ketvirtadienio vakarą „Gero skonio klubas“ gurmanus ir rinktinius svečius sukvietė į renginį restorane „Le Gout“, kuriame virtuvės meistras Ruslanas Bolgovas stebino itin išradingais patiekalais: strutienos „carpaccio“, kepenėlėmis, skrandeliais, širdimi. Renginio vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė vakaro svečiams pasakojo apie šios mėsos privalumus, subtilų skonį ir naudą sveikatai.
Pretendentės į Radži širdį vos neapnuodijo svajonių jaunikio
Kai merginos nusprendė į Radži širdį patekti per skrandį, Ruslanas Bolgovas gelbėjo nuo apnuodijimo.
Jau šiandien vakare, tiesioginiame LNK eteryje, vėl išvysite Radži, besirenkantį sau tobulą nuotaką. Vaikino kriterijai – griežti. „Mano išrinktajai vieno talento nepakaks. Noriu, kad ji ir šoktų, ir dainuotų, ir gerai mane maitintų. Juk prasta žmona, jei vyrą valgydina neaiškia putra“, – sako Radži.
Lietuvos žvaigždės džiaugėsi naujai atidaryta stilingų drabužių parduotuve
Šį vakarą Vilniuje duris atvėrė nauja „Pepe Jeans London“ parduotuvė, įsikūrusi „Ozo“ prekybos centre. Atvykusių svečių laukė žaviosios Baibos Skurstenės pasirodymas su britiško stiliaus muzikos pragrama. Vaišėmis pasirūpino Ruslanas Bolgovas iš „Maisto detektyvų“.
Renginyje dalyvavo gausus burys žinomų veidų, kurie neabejingi madai bei šiuolaikiškam stiliui ir gražiam gyvenimui.
I. Martinkėnaitė ir J. Tymošenko – lyg du vandens lašai
Lietuvos pramogų pasaulio atstovai stengiasi būti originalūs ir nustebinti savo išvaizda. Kartais netgi tampa panašūs į pasaulio muzikos ar politikos žvaigždes. „Jūs man primenate vieną žinomą asmenį... Gal būsite Julija Tymošenko?“, - anglų kalbos projekte „Žvaigždės (ne)moka“ dalyvaujantis aktorius Eimutis Kvoščiauskas vienoje iš rungčių angliškai kreipėsi į dainininkę Ingridą Martinkėnaitę.
Tai – ne pirmas kartas, kuomet Ingrida nustebina projekto dalyvius originalia išvaizda.
Anglų kalbos besimokanti D. Anužytė prasitarė mėgstanti vyrų mėsą
Renginių organizatorė, ,,Mis Lietuva„ titulą pelniusi Daiva Anužytė, šiuo metu dalyvaujanti projekte ,,Žvaigždės (ne) moka“, vienoje iš anglų kalbos pamokų mokytojai prasitarė mėgstanti ,,mail meat". Tai lietuviškai reikštų vyrų mėsą. Pamačiusi nuostabos pilnas mokytojos akis, D. Anužytė suskubo klaidą ištaisyti. Pasirodo, Daiva Anužytė galvoje turėjo ne vyrų mėsą, o veršieną (angl.
Virtuvės šefas R. Bolgovas: kol kas šoku tik aplink puodus
Tam, kad kiekvieną šeštadienį ant parketo išeinančios šokėjų poros galėtų džiuginti publiką naujais savo pasirodymais jos turi ne tik daug treniruotis, bet ir gerai pailsėti bei gerai maitintis. Už šviežią, skanų, ką tik pagamintą maistą „Kviečiu šokti“ dalyviai dėkoja visuomet energingam ir besišypsančiam profesionaliam virtuvės šefui Ruslanui Bolgovui.
Virtuvės šefas – tikras „mačo“
Naujojo „Kviečiu šokti“ sezono pradžioje išskirti aiškius lyderius ir tuos, kuriuos šokti sekasi prasčiau praktiškai neįmanoma. Poros, vieną savaitę sulaukę itin palankių komisijos vertinimo, kitą gali gauti dvigubai tiek kritikos. Taip šeštadienį nutiko virtuvės šefui Ruslanui Bolgovui ir Rolandai Maniuškaitei – buvę vienais iš lyderių antrąją savaitę, po trečiojo savo pasirodymo iš komisijos komplimentų jie jau nesulaukė.
R. Bolgovas: pusryčiais palepinu tik tas, kurios patiko naktį
Ar poros ginčus geriau spręsti lovoje ar virtuvėje? Kol psichologai nesutaria, ar gerai, kai visą dieną besitęsusius ginčus pora apvainikuoja audringu pasimylėjimu, į šį klausimą pamėgins atsakyti pažinčių laidos „Būk mano meile!“ atsakys svajonių jaunikis - „Auksinio peilio“ savininkas ir „Kotrynos vyninės“ virtuvės šefas – Ruslanas Bolgovas ir trys labai skirtingos nuotakos.
Šiuo metu kitame LNK projekte „Kviečiu šokti" dalyvaujantis Ruslanas studijoje tryško energija ir nuoširdumu.
Kolegas šokėjus maitinti užsimojęs R. Bolgovas: ricinos aliejaus į salotas nepilsiu
LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ komanda jau seniai gyvena kaip šeima: kartu švenčia gimtadienius, nakvoja vieni pas kitus, kartu linksminasi iki paryčių. Todėl virtuvės šefo Ruslano Bolgovo pasiūlymas savo kolegoms prieš šeštadienio transliacijas paruošti pietus nieko nenustebino.
„Aš geriausias ne šokių aikštelėje, o virtuvėje. Todėl noriu savo talentu gaminti dalintis su visais savo kolegomis šokėjais.
K. Liukaitytei ir D. Dimšai tryliktasis poros numeris prišaukė nelaimę
Prieš porą savaičių LNK šokių projekto dalyviai išsitraukė porų numerius. Televizijos žinių laidos orų pranešėjai Karolinai Liukaitytei su Dainiumi Dimša teko tryliktasis numeris, nors Karolina buvo viena iš nedaugelio šokėjų, kuri vengė šio skaičiaus.
Panašu, kad tryliktasis numeris ne veltui laikomas nesėkmę nešančiu. Vienos geriausiai šokančių porų – buvusios balerinos Karolinos ir šokėjo Dainiaus dalyvavimas LNK šokių projekto premjeroje šį šeštadienį pakibo ant plauko.