rimas narkus
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „rimas narkus“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „rimas narkus“.
Žemaičio Rimuko receptai užkariavo lietuvių širdis: internete plinta žaibo greičiu
Iš Žemaitijos krašto, Salantų miestelio kilęs Rimas Narkus savo kulinariniais receptais džiugina ne vieną portalo skaitytoją ar „Facebook“ socialinio tinklo vartotoją. Internete vyras visiems žinomas „Pas Rimuką virtuvėje“ slapyvardžiu bei turi beveik 100 tūkst. sekėjų. Kuo be kulinarijos užsiima ir domisi vyras, R. Narkus sutiko papasakoti tv3.lt naujienų portalui.
Čeburekai pagal Rimuką: jie verti nuodėmės
Tinklaraštininkas Rimas Narkus išbandė čeburekus iš lavašo, kurie nepalieka abejingų. Jums reikės: 300 gramų vištienos, paprikos, svogūno, kelių skiltelių česnako, morkos, tarkuoto sūrio, lavašų. Gerai susmulkinkite visas daržoves ir vištieną. Viską gerai sumaišykite ir apkepinkite ant sviesto. Baigdami kepti suberkite į keptuvę ir tarkuoto sūrio, pagardinkite mėgstamais prieskoniais.
Rimuko guliašas, kuriam nėra lygių: receptu norisi dalintis
Tinklaraštininkas Rimas Narkus siūlo pagaminti guliašą. Jo teigimu, tai greiti ir gardūs pietūs, kurie nepaliks abejingų. Jums reikės: kilogramo sprandinės, svogūno, kelių skiltelių česnako, aliejaus, sultinio puodelio, kelių šaukštų pomidorų pastos. Supjaustykite kubeliais sprandinę. Apkepinkite kartu su svogūnais, česnaku. Aliejaus pilkite mažiau. Apkepkite ir užpilkite sultinio puodelį, sumaišykite su pomidorų pasta. Uždengus dangtį, patroškinkite dar pusvalandį.
Įdaryti kotletai: tokie skanūs, kad net nespės atvėsti!
Tokią darganotą dieną būtina pasirūpinti sočiais pietumis. Rimas Narkus sako, kad įdaryti kotletai su raugintais kopūstais - puikus pasirinkimas išalkusiai šeimynėlei. Jums reikės: kilogramo mėgstamo faršo, 2 morkų, svogūno, tarkuoto sūrio, kiaušinio, druskos, prieskonių. Miltų paniravimui. Į faršą įmuškite kiaušinį, įdėkite mėgstamų prieskonių. Įdarui naudokite tarkuotas morkas, svogūną ir tarkuotą sūrį.
Pietūs kaip pas mamą: vištiena su ypatingu padažu
Virtuvės guru Rimas Narkus, gyvenantis Airijoje, ir vėl džiugina tv3.lt skaitytojus gardžiais patiekalais. Šiandien jis siūlo paragauti vištienos krūtinėlės. Paruošti ją - nesudėtinga, o skonis bus tikrai ypatingas. Jau vien pažvelgus į nuotraukas susidaro įspūdis, kad taip pagaminta krūtinėlė primena mamos ruoštus pietus. Tad kimbame į darbus ir gaminame. Išmuškite vištienos krūtinėlę, paniruokite ją miltuose, kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
Feisbuko sensacija vadinamo Rimuko gyvenimas - kaip meksikietiška drama
Feisbuke puslapyje „Pas Rimuką virtuvėje“ – beveik šimtas tūkstančių gerbėjų. Visi jie varvina seilę žiūrėdami į Rimuko gaminamus patiekalus, liaupsina puslapio įkūrėją, tačiau retas težino, kas iš tiesų jis yra. Yra tekę girdėti, kad tai gali būti išgalvotas personažas, o maistą, į kurį žvelgdami gerbėjai varvina seilę, gamina kažkas kitas. Vis dėlto naujienų portalui tv3.lt pavyko pakalbinti garsųjį Rimuką.