pupelių mišrainė
                    Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „pupelių mišrainė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „pupelių mišrainė“.
            
 Receptas. Pupelių salotos
                                INGREDIENTAI:    1 skardinė   pupelių (raudonos)    1 skardinė   pupelių (baltos)    1 skardinė   pupelių (šparaginės, konservuotos)    3 vienetai   pomidorų pastos    1 valgomasis šaukštas   svogūnų (raudoni)    5 skardinės   agurkų (rauginti)    30 mililitrų   aliejaus    Paruošimo laikas: Apie 10 min.  Porcijų skaičius: 5   PARUOŠIMO BŪDAS:   Pupeles nusausinti ir nuvarvinti skystį. Pomidorus, agurkus ir svogūnus supjaustyti žiedeliais.
                            
 Receptas. Rudeninė mišrainė
                                INGREDIENTAI:    2 vienetai   morkų (virtos)    1 vienetas   agurkų    1 vienetas   porų    4 saujos   pupelių (virtos)    50 gramų   sūris    3 valgomieji šaukštai   majonezo    2 žiupsneliai   kvapiųjų pipirų    Paruošimo laikas: Apie 20 min.  Porcijų skaičius: 2   PARUOŠIMO BŪDAS:   Morkas pjaustau kubeliais, dedu pupeles, smulkintus agurkus ir porus, skaninu pipirais ir maišau su majonezu.
                            
 Receptas. Mišrainė
                                INGREDIENTAI:    2 riekės   juodos duonos    3 saujos   besėklių vynuogių    2 saujos   pupelių    50 gramų   sūris    2 valgomieji šaukštai   majonezo    1 skiltelė   česnakų    Kepimui:     šiek tiek   aliejaus    Paruošimo laikas: Apie 10 min.  Porcijų skaičius: 2   PARUOŠIMO BŪDAS:   Pupeles pamerkiu 12 valandų ir vėliau verdu, iki suminkštės.   Duoną pjaustau kubeliais ir apkepu aliejuje.   Viską maišau, tarkuoju sūrį, spaudžiu česnaką, dedu majonezą ir dar kartą gerai permaišau.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  Receptas. Burokėlių ir pupelių salotos
                                INGREDIENTAI:    150 gramų   pupelių (Virtos ar konservuotos )    3 vienetai   burokėlių (virti)    2 vienetai   agurkų (marinuoti)    1 vienetas   svogūnų    2 valgomieji šaukštai   majonezo    šiek tiek   druskos    Paruošimo laikas: Apie 1 val.  Porcijų skaičius: 4   PARUOŠIMO BŪDAS:   Išvirtus burokėlius ir agurką supjaustykite kubeliais.   Pasmulkinkite svogūną.   Supilkite pupeles, įdėkite druskos, užpilkite majonezu ir išmaišykite.
                            
 