punšas
                    Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „punšas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „punšas“.
            
 Receptas. Migdoliniai krepšeliai su punšo kremu
                                INGREDIENTAI:    šiek tiek   bruknių (papuošimui)    75 mililitrai   cukraus    1 valgomasis šaukštas   imbierų (Santa Maria, maltas)    50 gramų   migdolų (malti)    1 vienetas   kiaušinių (tryniai)    250 mililitrų   kvietinių miltų    200 mililitrų   grietinėlės (35% riebumo, punšo kremui)    100 gramų   sviesto    2 valgomieji šaukštai   punšo (punšo kremui)     PARUOŠIMO BŪDAS:   Gaunasi ~ 25 vnt.
                            
 Įdomiausi įvairių šalių kalėdiniai gėrimai
                                Šv. Kalėdos – laikotarpis, kurį mes praleidžiame su savo artimaisiais prie šventinio stalo, kuris būna perpildytas įvairiausių patiekalų ir gėrimų. Tai, kaip atrodys stalas, priklauso nuo šalies, kurioje atsidursime. Kiekvienoje kultūroje egzistuoja savi kalėdiniai patiekalai ir gėrimai, kurie privalo būti ant šventinio stalo.
                            
 Nealkoholiniai kokteiliai vestuvių vakarėliui
                                Pateikiame keletą idėjų, kuo pavaišinti vestuvių (ir netik) vakarėlio svečius ir atsigaivinti šventės įkarštyje.
  Visi gėrimai skaičiuoti 40-čiai porcijų.
  Gaivus punšas
  4 l spanguolių sulčių
  1 l ananasų sulčių
  1 l apelsinų sulčių
  2 l imbierinio limonado arba toniko
  2 apelsinai
  ledo kubelių
  Visus gėrimus supilkite į didelį indą, atvėsinkite šaldytuve. Prieš patiekdami sudėkite griežinėliais supjaustytus apelsinus. Patiekite aukštose stiklinėse su ledo kubeliais.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  Karšto vyno paslaptys
                                Karštas gėrimas su vynu šaltą žiemos dieną daro stebuklus. Jis sušildo sielą ir kūną, žavi savo spalva ir aromatu, suteikia ypatingo jaukumo. Glintveino, punšo ir grogo ruošimas – tikras menas. Tačiau kam šovė į galvą mintis gaminti tokius gėrimus?
  Glintveino gamybos receptų daugybė, tačiau jų visai neprivalu laikytis. Mat svarbiausia taisyklė – dalyvauti (tiksliau, stebėti) ruošiant šį karštą, prieskoniais gardinamą vyną.
                            
 