perlinių
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „perlinių“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „perlinių“.
Šis perlinių kruopų troškinys sužavės visus: užuodę recepto klaus net kaimynai
„Drąsiai į troškinius dedu viską, ką randu šaldytuve ir stebiu kas iš to gausis. O gaunasi gerai ir net labai. O jei kažkas truputį ne taip, visada išgelbėja prieskoniai ar padažai“, – sako recepto autorė.
Troškiniui reikės: 440 g jautienos; 200 g išmirkytų perlinių kruopų; 2 morkos; 1 paprikos; 6 pievagrybių; 1 svogūno; 4 skiltelės česnako; 2 šaukštų pomidorų pastos; pagal skonį druskos; pagal skonį maltų juodųjų pipirų; daržovių sultinio; aliejaus kepimui.
Šis perlinių kruopų troškinys taps rudens hitu: pigu, greita ir skanu
„Tuštinu maisto atsargų spinteles ir vietoj bulvių į troškinį kviečiu perlines kruopas. Patikėkite, mes, bulvių mėgėjai, šiame troškinyje jų nepasigedome“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.
Porcijos 4. Užtruksite daugiau nei 1 val: 1,5 st perlinių kruopų; 1 morka; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako; 500 g kiaulienos kumpio; 300–500 ml sultinio / vandens; 30 g sviesto; 1 a. š. džiovintų žolelių; Druskos pagal skonį; Žiupsnis juodųjų pipirų; Šlakelis aliejaus.
Šis perlinių kruopų troškinys nepaliks abejingų: greita, pigu ir labai skanu
„Sotus ir maistingas maistas. Vietoj bulvių į troškinį kviečiu perlines kruopas. Patikėkite, mes, bulvių mėgėjai, šiame troškinyje jų nepasigedome“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.
Porcijos 4, Užtruksite daugiau nei 1 val: 1,5 st perlinių kruopų; 1 morka; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako; 500 g kiaulienos kumpio; 300–500 ml sultinio/vandens; 30 g sviesto; 1 a. š. džiovintų žolelių; Druskos pagal skonį; Žiupsnis juodųjų pipirų; Šlakelis aliejaus.
Šis perlinių kruopų troškinys sužavės visus: pigu, greita ir labai skanu
„Pas mus šiandien vieno puodo patiekalas – perlinių kruopų troškinys su kiaulienos šonine“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.
Reikės: ~ 0.7 kg. kiaulienos šoninės, ~ 0.5 kg. perlinių kruopų, 2–3 morkų, 2–3 bulvių, 2 svogūnų, česnako, mėsos prieskonių, maltos paprikos prieskonių, pipirų ir druskos, lauro lapelių, rozmarino, prieskoninių žolelių, aliejaus kepimui.
Rasa siūlo išbandyti šį nuostabaus skonio troškinį: prireiks perlinių kruopų ir mėsos
„Kruopų mėgėjams siūlau išbandyti nuostabaus skonio troškinį čenakinėse”, – sako tinklaraštininkė Rasa.
Trims čenakinėms (mano 0,5 l talpos) paruošti reikės: 600 g mėgstamos mėsos (galima naudoti jautieną, veršieną, kiaulieną, vištiena ir kt.); 150 g perlinių kruopų (mirkytų vandenyje per naktį); 2 vnt. morkų didelių; 3 vnt. bulvių vidutinio dydžio; 1 vnt. svogūno; 4 skiltelių česnako; 3 valg. šaukštų pomidorų padažo; pagal skonį druskos, maltų pipirų; vandens.
Atskleidė skaniausią perlinių kruopų košę: „Ji mano šeimos mėgstamiausia“
„Ši perlinių kruopų košė pagaminama labai greitai, o taip pat ji yra mano šeimos mėgstamiausia“, – sako recepto autorė.
Ingredientai: 100 gramų perlinių kruopų; ~10 gramų lydyto sviesto; 80 gramų morkų; 80 gramų pievagrybių; 60 gramų svogūnų; šiek tiek druskos.
GAMINIMAS
Iš pradžių iš vakaro perplaukite perlines kruopas šaltu vandeniu bei užmerkite, kad brinktų per visą naktį.