patiekalai su obuoliais
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „patiekalai su obuoliais“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „patiekalai su obuoliais“.
Itališkas obuolių pyragas: išbandykite šį receptą
Ruduo – obuolių metas. Gali būti, kad jūsų sode užderėjo tokia gausybė obuolių, kad jau net nebežinote kur juos dėti. Turime jums pasiūlymą – kaitinkite orkaitę, griebkite indą tešlai ir išbandykite apačioje pateiktą gardžiausio obuolių pyrago receptą.
Itališkas obuolių pyragas
Jei norite išbandyti kažką visai naujo, pats laikas virtuvėje paskleisti Italija dvelkiančio pyrago aromatą.
Jums reikės:
180 g miltų;
6 vnt. obuolių;
2 vnt.
Atskleidė superinį rudens troškinį: neišbandyti būtų nuodėmė
Nustebinkite savo šeimą nepakartojamo skonio patiekalais – obuolių pudingu su karamele ir rudeniniu vištienos troškiniu su grybais ir sviestiniais pyragėliais. Kaip žingsnis po žingsnio paruošti šiuos gardžius patiekalus, pamatysite jau šį šeštadienį TV3 laidoje „Gardu gardu“.
Pasigaminę šiuos patiekalus nepasigailėsite, nes jį pasigardžiuodama valgys visa šeima!
Obuolių pudingas su karamele
Jums reikės:
6 vnt.
Receptas. Obuolių tinginys
INGREDIENTAI: 4 pakeliai sausainių (sutrupinti) 1 kilogramas obuolių (nulupti ir sutarkuoti per burokinę tarką) 500 gramų grietinės 100 gramų sviesto (arba margarinas, ištirpintas) 0.5 stiklinės cukraus šiek tiek razinų (galima ir nedėti) 3 valgomieji šaukštai želatinos (ištirpinta) Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Receptas. Ryžių apkepas su obuoliais
INGREDIENTAI: 800 gramų obuolių 300 gramų ryžių 3 vienetai kiaušinių 2 valgomieji šaukštai cukraus 20 gramų sviesto 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus šiek tiek druskos Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Ryžius užpilti virintu vandeniu, įdėti sviestą, įberti cukrų truputį druskos užvirti ir pavirti apie 5-7 minutes. Nukelti nuo ugnies uždengti ir palikti. Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir apibarstyti vaniliniu cukrumi ir išmaišyti.