pagardas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „pagardas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „pagardas“.

Atskleidė, ar sveika valgyti majonezą: kiti mano neteisingai

Nors kai kurie žmonės gali nevalgyti majonezo kasdien, yra daugybė žmonių, kurie jį mėgsta. Nors daugelis žmonių gali manyti, kad kečupas yra mėgstamiausias pasaulio pagardas, tačiau tai ne visai tiesa, nes įrodyta, kad majonezas yra dar labiau mėgstamas.   Nors galite neįsivaizduoti, kad bulvytės būtų mirkomos į ką nors kita, išskyrus kečupą, majonezas vis dar karaliauja.
2023-12-24

Receptas. Fettucine Alfredo padažas su vištiena

INGREDIENTAI: 2 vienetai vištiena (krūtinėlė) 55 gramai sviesto 235 gramai grietinėlės (riebi) 120 gramų sūris (tarkuotas, "Džiugas") 2 arbatiniai šaukšteliai petražolių 1 skiltelė česnakų Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Supjaustykite vištienos krūtinėlę nedideliais gabalėliais ir pakepkite ant vidutinės ugnies su druska, pipirais ar kitais mėgstamais prieskoniais, kol apskrus.
2022-03-03

Receptas. Irenos žalioji vegeta

Vegeta iš žalių daržovių. Laikyti šaldytuve, o ne šaldiklyje. Tinka dėti į sriubas, salotas, mėsos ir žuvies patiekalus, į padažus taip pat galima užsidėti ant duonos sviesto ir užsidėti vegetos! INGREDIENTAI: 1.5 kilogramo morkų 1.5 kilogramo pomidorų pastos 1 kilogramas svogūnų 400 gramų druskos 200 gramų paprikų 50 gramų krapų 0.5 arbatinio šaukštelio malti juodieji pipirai 0.5 arbatinio šaukštelio malti lauro lapai 1 žiupsnelis bazilikų 1 ži...
2022-02-02

Išbandykite šį pagardą: patiekalams suteiks fantastiško skonio

Kaip žinia, čatnis yra iš Indijos kilęs pagardas prie mėsos ar sūrių, dažniausiai gaminamas iš kokių nors vaisių ar uogų, svogūnų, razinų ar datulių. Šis kriaušių pagardas jūsų virtuvėje niekuo nenusileis uogienei ar džemui, o ir jūsų svečius nustebins išskirtiniu savo skoniu.
2018-08-25

Nepaliks abejingų: šio pagardo receptas plinta kaip virusas

Jei netrukus kepsite šašlykus, būtinai prie jų paruoškite gardžių svogūnų, kurie nepaliks abejingų. Bet prieš tai pamėginkite paklausti bet kurios šeimininkės, kaip ji juos marinuoja. Tikėtina, kad atsakymas bus su cukrumi ir druska.  Vis dėlto, jeigu nežinote tiksliai ir detaliai, kaip tai daryti, mes jums išduosime paslaptį.  Jums reikės:  2 svogūnai, 40ml acto 7%, 100ml verdančio vandens, 1a.š. druskos, 2a.š. cukraus, keli lauro lapeliai, keli juodieji pipirai.
2018-05-06
Į viršų