kas ant stalo?
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kas ant stalo?“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kas ant stalo?“.
Picomis garsėjantis restoranas labai nuvylė ragautojus: „Fu! Pasiimkite atgal“
Tinklalaidė „Kas ant stalo“ po savaitės ir vėl grįžo į jūsų ekranus, tačiau maisto vertintojų grupės sudėtis šį kartą kiek kitokia – prie komandas vėl prisijungė Jevgenijus, o Donatas ir Eimantė išėjo atostogų, todėl tinklalaidės studijoje pirmą kartą apsilankė svečias.
Naujausioje tinklalaidės laidoje maisto apžvalgininkai ragavo ir vertino „Bonocosi“ restorano picas, o į svečius užsuko komikas, vienas iš „Neragauta Lietuva“ įkūrėjų – Kristoforas Vaidutis.
Kaunas prieš Vilnių: kuris miestas turi geresnius restoranus?
Naujausioje tinklalaidės „Kas ant stalo?” laidoje, maisto apžvalgininkai ragavo ir vertino tikrą retenybę Lietuvoje – graikiškos virtuvės restoraną „Kalimera”.
Laidos metu ragauti tokie patiekalai, kaip graikiškas apkepas „Musaka”, pita souvlaki kotopoulo su vištiena bei daržovėmis, „Merida” dėžutė su halloumi sūriu ir kaimiškos graikiškos salotos. Šie patiekalai buvo lyginami ir su pačioje Graikijoje išbandytu maistu.
Įspėjo, kokio patiekalo negalima rinktis populiariojoje „Užupio picerijoje”
Viena žymiausių picerijų Vilniuje, o gal net ir visoje Lietuvoje – „Užupio picerija“ pateko ir į restoranų apžvalgų tinklalaidę „Kas ant stalo?“. Jos metu restoranų apžvalgininkai ragavo ir vertino keturis picerijos patiekalus, tačiau ne visi patiekalai buvo priimti teigiamai. Tinklalaidės epizode vedėjai pataria, ką šioje picerijoje verta ragauti ir ką geriau praleisti.
Užsienio virtuvės: lietuviai už ar prieš autentiškus skonius?
Indiški „paneer“ sūrio troškiniai, meksikietiškos kesadijos, japoniški „yakitori“ iešmeliai – tai tik dalis patiekalų, kuriuos jau spėjo paragauti ir apžvelgti „Kas ant stalo?“ tinklalaidės dalyviai.
Ar gastronominiai festivaliai gali gyvuoti Lietuvoje?
Šiltuoju metu Lietuvoje karts nuo karto vis pasirodo įvairūs maisto festivaliai: „Vyno dienos”, „Gastronomijos savaitė”, „Burger festas”, „Šaltibarščių festivalis”, „Farm on Fire”. Ar Lietuva jau pasiruošusi tokiems gastronominiams renginiams?
Naujausioje „Kas ant stalo?” laidoje, jos dalyviai dalijosi žiniomis ir patirtimi dalyvaujant tokiuose festivaliuose.
Vėlyvieji pusryčiai: pasiturinčiųjų išmislas, ar malonus kulinarinis laikas su artimaisiais?
Dvidešimtojo amžiaus pabaigoje, Anglijoje, o vėliau Jungtinėse Amerikos Valstijose atsiradęs vėlyvųjų pusryčių terminas pagaliau baigia įsitvirtinti ir Lietuvoje. Tai konceptas, kadaa tarp pusryčių ir pietų meto valgomi tam tikri, lengvesni patiekalai su priderintais gėrimais. Dažniausias vėlyvųjų pusryčių metas – savaitgaliais, kada niekur neskubant galima susitikti su draugais ar šeimos nariais ir ramiai papusryčiauti.
Geriausi ir blogiausi restoranai Lietuvoje: įvardijo, kur patirsite maisto ekstazę, o kur – apsinuodijimą
Ne paslaptis, kad „Kas ant salo?“ laidos vedėjai skaičiuoja ne vienerius metus apžvelgdami restoranus. Todėl trečiosios laidos metu su žiūrovais jie dalijosi geriausiomis ir blogiausiomis aplankytomis vietomis per visą tą laiką.
Prie blogiausiųjų patirčių buvo aptartas ir, turbūt, neišvengiamas kiekvieno maisto apžvalgininko krikštas – apsinuodijimas. O taip pat ir neprofesionalus ar net agresyvus aptarnavimas bei aptarnavimo lygio pasikeitimas po pandemijos.
Pasipiktino lietuvių požiūriu dėl kylančių kainų restoranuose: „Galva sproginėja, kad žmonės nesupranta“
Dažnas lietuvis tikriausiai jau spėjo pastebėti, kaip restoranuose kyla patiekalų kainos. Dalis žmonių dėl to piktinasi ir iškoneveikia restoranų savininkus, tačiau vienas tinklalaidės „Kas ant stalo?“ vedėjų Donatas Karklius paaiškino, kodėl pykti ant jų nėra logiška.
„Man galva sproginėja, kad žmonės nesupranta“, – tinklalaidėje „Kas ant stalo?“ sakė D. Karklius.
KAS ANT STALO? Kiek dėmesio vertas „Bernelių užeigos“ maistas ir kodėl restoranai taip kelia kainas?
Ne paslaptis, kad infliacija veikia įvairius verslo sektorius Lietuvoje. Kainų kilimas neaplenkia ir restoranų. Naujojoje tinklalaidėje „Kas ant stalo?“ restoranų apžvalgininkai diskutavo, kiek tai padarė įtakos besilankantiems ir ar šis pokytis nuves į gerą.
KAS ANT STALO? „Čili pizza“ apžvalga: sentimentali atgyvena ar vis dar dėmesio vertas deimantas?
Lietuvos tinklalaidžių padangėje startavo naujas projektas, pavadinimu „Kas ant stalo?“. Laidos metu patyrę maisto apžvalgininkai ragauja restoranų maistą, dalinasi įžvalgomis ir neseniai lankytomis vietomis, o taip pat diskutuoja restoranų industrijai ir jų lankytojams aktualiomis temomis.
Pirmojoje laidoje „Kas ant stalo?“ komanda – Donatas Karklius, Eimantė Rimašauskaitė, Paulius Balčiukynas, Jevgenijus Misevič – apžvelgia „Čili pizza“ restoraną.
REKLAMA
REKLAMA