indijos virtuvė

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „indijos virtuvė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „indijos virtuvė“.

Indijos skonių kelionė: 5 patiekalai, kuriuos verta išbandyti

Indijos virtuvė – tarsi kelionė per spalvų, kvapų ir pojūčių pasaulį. Ji laikoma viena seniausių ir turtingiausių pasaulyje, o jos paslaptys slypi ne tik ingredientuose, bet ir ypatingoje pagarboje maistui. Indijoje maistas nėra tik kasdienis poreikis – tai ritualas, būdas išreikšti meilę, svetingumą ir gyvenimo džiaugsmą. Šios šalies virtuvė garsėja prieskonių gausa ir jų derinimo meniu.
2025-10-22

Išbandykite šį pagardą: patiekalams suteiks fantastiško skonio

Kaip žinia, čatnis yra iš Indijos kilęs pagardas prie mėsos ar sūrių, dažniausiai gaminamas iš kokių nors vaisių ar uogų, svogūnų, razinų ar datulių. Šis kriaušių pagardas jūsų virtuvėje niekuo nenusileis uogienei ar džemui, o ir jūsų svečius nustebins išskirtiniu savo skoniu.
2018-08-25

Aviena su špinatais indiškai

Sudėtinės dalys: Aviena, 750 gramų Špinatai, 1 kilogramas Jogurtas, 2 šaukštai Sviestas, 3 šaukštai Svogūnai, 3 vienetai Imbieras, geltonasis, milteliai, 0.75 šaukštelio Kalendra, 0.5 šaukštelio Imbieras, maltas, 2 šaukšteliai Čili, 0.25 šaukštelio Kmynai, 1 šaukštas Garstyčios, grūdeliai, 3 šaukšteliai Druska, 1 šaukštelis Gaminimas: Smulkiai supjaustytas svogūnas apkepinamas gerai įkaitintame svieste, įberiama geltonojo imbiero ir 3—4 min.
2010-11-03
REKLAMA
REKLAMA

Kofta

Esate vegetaras? O gal tiegiog norite pamėginti pasigaminti kažką vegetariško? Šis patiekalas kaip tik jums! Ingredientai: 300g panyro(saldaus pieno sūris),150 g špinatu lapų, 80 g žirnių miltų, druskos, masalos (šių prieskonių galima įsigyti pas mus Radharaneje), asafetidos (šių prieskonių galima įsigyti pas mus Radharaneje), aliejus arba ghi (lydytas sviestas) virimui. Padažui: 500 g pomidorų, druskos, cukraus, šviežios kalendros lapų arba petražolių, tarkuoto šviežio imbiero šaknies.
2010-04-23
Į viršų