iki šefų kovos
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „iki šefų kovos“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „iki šefų kovos“.
Nepakartojamo skonio jūros gėrybių troškinys pagal Liutaurą Čepracką: turite tai išbandyti
Garsus virtuvės šefas Liutauras Čeprackas laidoje „IKI šefų kovos“ serviruoja nuostabaus skonio patiekalą – jūros gėrybių troškinį. Šis receptas tinka šeimos vakarienei ar jaukiems vakarams su draugais, todėl kviečiame išbandyti.
Jūros gėrybių troškiniui reikės:
200 g baltos žuvies filė gabaliukų
200 g išvalytų krevečių
200 g midijų
Sultiniui reikės:
2 l vandens
500 g pigios šaldytos žuvies (pvz.
Lengvai pagaminama ir nepakartojamo skonio: keptas sterkas pagal šefą Dainių Špakauską
Naujų skonių mėgėjus TV3 televizijos laida „IKI šefų kovos“ siūlo išbandyti garsaus virtuvės meistro Dainiaus Špakausko receptą – keptą sterką. Žuvies mylėtojai tikrai neatsispirs šiam patiekalui.
Keptam sterkui reikės:
Sterko filė
Mažų bulvių
Druskos
Karališkųjų kreivabūžių
Čiobrelių
Česnako
Sviesto
Alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga:
Išimti iš filė atšakas, perpjauti ir apkepti alyvuogių aliejuje.
Tobulai traškios vištienos juostelės pagal „Kitchen Julie“: nepasigailėsite išbandę
Laidoje "IKI šefų kovos" tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorė Julija Steponavičiūtė-Vosylė pasidalijo, kaip namuose pasigaminti traškias vištienos juosteles. Neabejojame, kad aštresnio maisto mėgėjai tikrai nepasigailės.
Traškioms vištienos juostelėms orkaitėje reikės:
400 g vištienos filė
4 š. žemės riešutų sviesto
3 š. sojos
2 š. klevų sirupo arba medaus
2 š. alyvuogių aliejaus
Sezamų plutelei reikės:
½ st.
Viliaus iš „Ūkininkai ieško meilės“ žodžiai sujaudino Nijolę Pareigytę: „Jetau“
„IKI šefų kovos“ laidoje kiekvieną šeštadienį geriausi Lietuvos šefai – Julija Steponavičiūtė-Vosylė, Liutauras Čeprackas ir Dainius Špakauskas – susiduria su neprognozuojamais iššūkiais. Tačiau šį kartą laidoje bus ne tik kulinarijos meistriškumo, bet ir širdžių kovos laukas.
Lengvas ir gaivus desertas: mangai, ožkos sūris ir traškus pagrindas
Ieškote neįprasto deserto recepto? Išbandykite Liutauro Čepracko ožkos sūrio pyrago receptą – modernų desertą, kuris sujungs švelnų ožkos sūrio kremą, gaivų mangų kompotą ir traškų riešutų pagrindą.
Greiti ir tinkantys kiekvieno skoniui: kepti batatai su mėsos arba tuno įdaru
Ieškote idėjų gardžiai ir nesudėtingai vakarienei? Išbandykite orkaitėje keptus ir įdarytus batatus – patiekalą, kurį siūlo laidos „IKI šefų kovos“ virtuvės virtuozė ir tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorė Julija Steponavičiūtė-Vosylė.
Azijos skoniai: saldžiarūgštė vištiena su Udon makaronais
Šeštadienį laidoje „IKI šefų kovos“ garsus virtuvės šefas Dainius Špakauskas kviečia išbandyti gardų ir greitai paruošiamą patiekalą – saldžiarūgštę vištieną su Udon makaronais.
Saldžiarūgštei vištienai su Udon makaronais reikės:
2 vištienos krūtinėlių
1 pak. Udon makaronų
1 česnako
1 svogūno
Grybų
1 brokolio
Čili saldžiarūgščio padažo
Medaus
Sojos padažo
Laimo sulčių
Kalendros
Gamybos eiga:
Susipjaustyti visas daržoves.
Vakarienė „be pykčių“ pagal 3 žinomus Lietuvos šefus: atskleidė, kaip įtikti net išrankiausiems vaikams
Trijų geriausių Lietuvos šefų – Julijos Steponavičiūtės-Vosylės, Liutauro Čepracko ir Dainiaus Špakausko – kiekvieną šeštadienį laukia iššūkis. Jie iš anksto nežino nei to, kam gamins, nei kuo ragautojus teks nustebinti. Visgi visi jie vienodai sutaria, kad didžiausias iššūkis yra gaminti vaikams… O šį šeštadienį TV3 žiniasklaidos grupės laidoje „IKI šefų kovos“ jų laukia ir dar sunkesnė užduotis. Jiems teks paruošti vakarienę.
Išbandykite lengvą ir greitą makaronų receptą: vienas ingredientas tikrai nustebins
Ieškote įdomaus recepto vakarienei ar ruošiatės nustebinti draugus? Verta išbandyti Liutauro Čepracko makaronų receptą, kuriame naudojama degtinė suteikia neįprastą, bet subtilų skonį.
Penne alla vodka reikės:
300 g penne rigate makaronų
30 g sviesto
Alyvuogių aliejaus
100 g svogūno
5 g česnako
400 g smulkintų konservuotų pomidorų
80 g degtinės
150 g grietinėlės
5 g čili dribsnių
50 g kietojo sūrio
10 g baziliko
1 vnt.
Neįprasti, bet lengvai paruošiami makaronai: pelėsinio sūrio, kriaušės ir citrinos derinys
Ieškote neįprasto makaronų recepto? Išbandykite šefės, tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorės Julijos Steponavičiūtės-Vosylės siūlomą receptą, kuriame susilieja pelėsinio sūrio ir saldžios kriaušės skoniai.
REKLAMA
REKLAMA
Nukeliaukite atgal į vaikystę: lengvai paruošiamas mėsos kukulių receptas
Ieškote naujų idėjų pietums ar vakarienei? Išbandykite „IKI šefų kovų“ virtuvės virtuozo Dainiaus Špakausko siūlomą makaronų su mėsos kukuliais receptą, kuris nukels tiesiai į vaikystės prisiminimus.
Makaronams su mėsos kukuliais reikės:
200 g jautienos faršo
200 g kiaulienos faršo
Linguine spagečių
Druskos
Pipirų
Pomidorų pastos
Kietojo sūrio
Padažui reikės:
1 ind.
Virtuvės šefas Čeprackas paneigė populiarų mitą apie makaronus: „Rasti kvailesnio išradimo turbūt neįmanoma“
Tai, kad trys geriausi Lietuvos virtuvės šefai – Julija Steponavičiūtė-Vosylė, Liutauras Čeprackas ir Dainius Špakauskas – atvyksta gaminti į vis kitų lietuvių namus, jau tampa gražia tradicija. O šį šeštadienį TV3 laida „IKI šefų kovos“ žiūrovus pakvies apsilankyti pas Kaune įsikūrusias studentes. Daugelis sutiktų, kad makaronai – pagrindinis studentų patiekalas.
Egzotiškas daržovių karis su šamo kukulaičiais pagal Liutaurą Čepracką: išbandykite!
Garsus virtuvės šefas Liutauras Čeprackas laidoje „IKI šefų kovos“ serviruoja išskirtinio skonio patiekalą – daržovių karį su žuvies kukulaičiais. Šis receptas puikiai tinka tiek jaukiai vakarienei, tiek ypatingoms progoms, todėl kviečiame išbandyti!
Daržovių kariui su žuvies kukulaičiams reikės:
350 g šamo filė
1 baltymo
120 ml ledinio vandens
2 š. kukurūzų krakmolo
¼ a.š. česnako miltelių
¼ a.š. kario miltelių
¼ a.š. maltų juodųjų pipirų
1...
Tobulas naminis humusas pagal „Kitchen Julie“: išbandę nepasigailėsite
Tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorė Julija Steponavičiūtė-Vosylė laidoje „IKI šefų kovos“ pasidalijo, kaip namuose pasigaminti tobulo skonio humusą. Neabejojame, kad išbandę tikrai nepasigailėsite.
Lašišos sashimi – šefo Dainiaus Špakausko išskirtinis receptas su egzotišku prieskoniu
Mėgstantiems eksperimentuoti virtuvėje TV3 televizijos laida „IKI šefų kovos“ pateikia naujų idėjų. Šį kartą dalijamės virtuvės meistro Dainiaus Špakausko išskirtiniu receptu – lašišos sashimi.
Iššūkis žinomiems Lietuvos šefams: „Virtuvė gal ir išvalyta, bet kaltės jausmo taip lengvai neišvalysi“
Trys kiečiausi Lietuvos šefai – Julija Steponavičiūtė-Vosylė, Liutauras Čeprackas ir Dainius Špakauskas – atvyksta į jūsų namus tam, kad sukurtų čia restoraną. Negana to, jie pasiruošę išpildyti kiekvieną jūsų norą ir atskleisti savo kulinarines paslaptis – būtent tokiai avantiūrai kiekvieną šeštadienį nuo šiol kviečia TV3 laida „IKI šefų kovos“. Tiesa, patys šefai niekuomet nežino, kam ir ką gamins.
Ispaniškas skonis jūsų virtuvėje: bulvių omletas pagal Liutaurą Čepracką
Šefas Liutauras Čeprackas kviečia leistis į kulinarinę kelionę ir pasigaminti ispanišką bulvių omletą – klasikinį, paprastą, tačiau nepaprastai gardų patiekalą.
Lengvai pagaminami bananų blyneliai: Julijos receptas pusryčiams ar desertui
Virtuvės virtuazė Julija Steponavičiūtė-Vosylė laidoje „IKI šefų kovos“ kviečia pradėti dieną saldžiai ir gardžiai – jos bananų blynelių receptas yra ne tik lengvai pagaminamas, bet ir kupinas jaukių skonių. Patiekti su vaisių salotomis ir švelniu kokosų kremo padažu, šie blyneliai taps tikru atradimu tiek pusryčiams, tiek desertui.
Savaitgalio skonių atradimas: tortilijos omletas ir gaivios salotos
Gurmaniškų nuotykių mėgėjus kviečia naujoji TV3 televizijos laida „IKI šefų kovos“, kuri dalijasi garsaus virtuvės meistro Dainiaus Špakausko pirmuoju receptu – tortilijos omletu.
Prie prekybos tinklo „Iki“ komandos jungiasi šefai Liutauras Čeprackas, Dainius Špakauskas ir Julija Steponavičiūtė-Vosylė
„Iki“ praneša apie komandos papildymą – prie prekybos tinklo komandos jungiasi garsūs virtuvės šefai Liutauras Čeprackas ir Dainius Špakauskas bei receptų kūrėja, tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorė Julija Steponavičiūtė-Vosylė.
Prie „Iki“ prisijungę maisto profesionalai padės tobulinti „Iki“ deli prekės ženklo, siūlančio jau paruoštus patiekalus, asortimentą – klientų jau pamiltus gaminius bei prisidės kuriant dar pasirodysiančias naujienas.
Lietuvos virtuvės virtuozai atvyksta gaminti į jūsų namus: patiekalus vertins ne prabangių restoranų lankytojai, o paprasti žmonės
Apsilankius geriausiai vertinamuose restoranuose, atsiminimai lieka dar ilgam. Su kiekvienu kąsniu suprantame, kad tai – daugiau nei tik patiekalas. Tai – emocijos, jausmai, o gal netikėtai užplūdę prisiminimai, kuriuos prie vieno stalo dalinamės su brangiausiais žmonėmis.
Jausmas – ypatingas.