grilyje
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „grilyje“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „grilyje“.
Išskirtinio skonio šamas patiks net nemėgstantiems žuvies: patarė, kaip jį kepti ant grilio
Grilio sezono įkarštyje daugelis tradicinių patiekalų receptų jau išbandyti, tad ieškome naujų patiekalų idėjų, kaip nustebinti savo artimuosius. Prekybos tinklo „Rimi“ kulinarijos technologas Vidas Nadzeika įsitikinęs, kad įvairios žuvies rūšys, ant grilio keptos su skirtingais garnyrais, taip lengvai tikrai nepabos.
Vasariškai vakarienei grilyje šefas rekomenduoja išsikepti šamo filė su šviežiais smidrais, paprikomis, cukinijomis bei kukurūzų burbuolėmis.
Išdavė, kaip ant žarijų išsikepti skaniausius šonkaulius: patiks visiems
Šylant orams ir daugiau dėmesio skiriant lengvesniems patiekalams, vertėtų nepamiršti ir mėsos. Tinkamai pasirinkus mėsos rūšį ir gabalėlį, ją nesudėtinga paruošti ne tik ant viryklės ar oraitėje, bet ir ant grilio, o dūmo aromatu dvelkiantys kepsniai ar šonkauliukai gali tapti puikiu vakarienės akcentu.
Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad mėsa yra kasdienio pirkinių krepšelio prekė, o mėgstamiausia – kiauliena.
Kepama mėsytė bus tobula: mėgausitės nuo pirmo kąsnio
Atšilus orams, vis daugiau ir daugiau žmonių išsiruošia į lauką ir ruošia maistą ant laužo. Nors parduotuvėse galima rasti daugybę priemonių, skirtų mėsos kepimui grilyje, dažnai žmonės daro vieną klaidą. Taigi, kaip tobulai iškepti mėsą grilyje? Virtuvės šefas ir TV3 laidos „Gardu gardu“ vedėjas Gian Luca Demarco sakė, kad mėsą reikėtų rinktis tokią, kokią mėgsti. Be to, virtuvės šefas davė svarbų patarimą apie mėsos kepimą.