grilio
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „grilio“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „grilio“.
Jokių kulinarinių įgūdžių neturintis aktorius Kazlauskas metė sau iššūkį: „Laimėjau prieš patį save“
Ant grilio iš tiesų įmanoma paruošti viską. Paprasčiausius ir pigiausius, tačiau gardžius patiekalus – taip pat! Būtent tokius šį penktadienį pristatys du TV3 laidos „Lidl grilio talentai“ dalyviai.
Lietuvos skoniai susipynė su argentinietiška dvasia: kuris patiekalas pavergs Radzevičiaus širdį?
Šio penktadienio laida „Lidl grilio talentai“ taps ypatinga, nes čia susitiks Lietuva ir Argentina. Šios dvi šalys TV3 eteryje jau ne kartą buvo susipynusios dėl tango, o šįkart jas suvienys maistas. Žiūrovai pagaliau sužinos viską apie jautieną, ir kaip ant grilio ją paruošti yra geriausia.
Anot laidos vedėjo Vytaro Radzevičiaus, geras jautienos kepsnys jau savaime yra pats tikriausias fenomenas.
Iglė atskleidė mėgstamo patiekalo receptą: rekomenduoja išbandyti visiems
Praėjusį penktadienį TV3 televizijos eteryje „Lidl grilio talentų“ laida persikėlė į nuostabiu kraštovaizdžiu ir gastronomijos atradimais garsėjančią Merkinę. Joje susirungė grilio entuziastas bei renginių vedėjas Evaldas Ragelis ir dainininkė Iglė Bernotaitytė. Jiems teko nelengvas iššūkis – paruošti vegetariškus patiekalus ant grilio ir taip nustebinti laidos vedėją Vytarą Radzevičių.
Renginių vedėjas Evaldas pasakoja, kad maistas jo gyvenime užima ypatingą vietą.
Renata Šakalytė-Jakovleva atskleidė superinį vištienos receptą: užsirašykite iš karto
Šį šeštadienį TV3 eteryje startavusi „Lidl grilio talentų“ laida žiūrovus kvietė stebėti įtemptą kovą prie griliaus. Pirmoje laidoje susitiko 30 metų grilinimo patirtį sukaupęs Nerijus Karbauskas bei iškalbingoji televizijos laidų vedėja Renata Šakalytė–Jakovleva. Kiekvienas jų pristatė savo receptus ant grilio, kuriais bandė pavergti laidos vedėjo Vytaro Radzevičiaus širdį ir užsitarnauti pirmojo grilio meistro vardą.
Vytaras Radzevičius prabilo apie su šeima brandintą svajonę: „Dabar tokią galimybę man suteikia laida“
Grilis – neatsiejama lietuvių švenčių, šeimos pietų, o kartais – tiesiog kulinarinių eksperimentų dalis. Ne veltui, kaip pastebi žinomas keliautojas bei kulinaras Vytaras Radzevičius, vos prasidėjus pavasariui, skaniausi kvapai staiga pasklinda po visą Lietuvą – kad ir kur benuvažiuotum.
Garsus grilio ekspertas Blauzdavičius kulinarinių idėjų semsis Lietuvos ūkiuose
Šią vasarą, kaip ir praeitą, impozantiškasis virtuvės šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius keliaus po Lietuvos regionus, svečiuosis įdomiuose ūkiuose, lankysis vietiniuose restoranuose, kurie gamina patiekalus iš Lietuvoje užaugintų produktų, ir apie visa tai pasakos TV3 laidos „Ūkio šefas“ žiūrovams.
„Seną svajonę turėjau – aplankyti Lietuvos ūkininkus, ir regionų restoranėlius, ir kartu su jais gaminti. Tai tą svajonę ir išpildysiu laidoje“, – džiaugėsi Vylius Blauzdavičius.