faršo patiekalai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „faršo patiekalai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „faršo patiekalai“.
Receptas. Sotus faršo apkepas
INGREDIENTAI: 500 gramų kiaulės faršo 1 vienetas svogūnų 3 skiltelės česnakų 3 žiupsneliai prieskonių (Vegeta) 1 vienetas raudonosios paprikos 3 valgomieji šaukštai majonezo 150 gramų sūris Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Į kiaulienos faršą beriame prieskonius, išspaudžiame česnaką, sutarkuojame svogūną. Gerai viską išmaišome.
Receptas. Jautienos kukuliai su alyvuogėmis ir pomidorais
INGREDIENTAI: 150 gramų alyvuogių (be kauliukų, žaliosios) 3 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek maltos kalendros 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų 400 gramų konservuotų pomidorų 1 vienetas svogūnų 800 gramų jautienos faršo 2 vienetai kiaušinių 200 gramų pieno šiek tiek druskos 2 vienetai bandelių Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Receptas. Faršo blyneliai
INGREDIENTAI: 3 valgomieji šaukštai majonezo 150 gramų sūris 3 vienetai kiaušinių 300 gramų kiaulės faršo 1 vienetas svogūnų 1 žiupsnelis prieskonių (Vegeta) Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 9 PARUOŠIMO BŪDAS: Fermentinį sūrį sutarkuojame, įmušame kiaušinius, dedame majonezą. Viską išmaišome. Tešlą pilame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame apie 15 minučių. Ataušiname.
Receptas. Firminiai Mano kotletai
INGREDIENTAI: 700 gramų mesos (mėsa, puikiai tiks jautiena su kiauliena) 3 vienetai svogūnų 50 gramų lašinių šiek tiek pipirai (juodieji) šiek tiek prieskonių (mėsos su žolelėmis) 3 kiaušinių 2 stiklinės džiūvesėlių šiek tiek aliejaus (kepimui) Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Lašinukus smulkiai supjaustyti ir pačirškinti keptuvėje.
Receptas. Marokietiškas troškinys su kuskusu
Šis patiekalas yra tradicinio tadžino kitokia versija. Nors tradiciškai tadžinui naudojama aviena, ją galima pakeisti kitokia mėgstama mėsa. Aš pasirinkau kalakutieną, nes ji yra gerokai raudonesnė nei vištiena ir estetiškai geriau atrodo su kuskusu. Citrinų žievelės ir mėtų lapeliai suteikia kuskusui ypatingą skonį - burnoje liks lengvai šaldantis, gaivus skonis. O kuminas mėsai suteikia egzotišką skonį ir kvapą.
Receptas. Netikras zuikis
INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulės faršo 5 vienetai kiaušinių 2 valgomieji šaukštai grietinės 1 žiupsnelis pipirai 3 valgomieji šaukštai svogūnų 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis kvapiųjų pipirų 100 mililitrų grietinėlės Paruošimo laikas: Apie 1 val.