Džiovinti krapai
                    Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Džiovinti krapai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Džiovinti krapai“.
            
 Receptas. Tuno salotos
                                INGREDIENTAI:    200 gramų   tunų (gabaliukai)    3 vienetai   kiaušinių (virti)    100 gramų   svogūnų laiškų    4 valgomieji šaukštai   majonezo    1 pakelis   traškučiai    4 žiupsneliai   džiovintų krapų    Paruošimo laikas: Apie 5 min.  Porcijų skaičius: 4   PARUOŠIMO BŪDAS:   Ant gilios lėkštės išdedame iš indelio tuno gabaliukus, juos sutriname.  Tuomet tarkuojame virtus kiaušinius, ant kiaušinių dedame pjaustytus svogūnų laiškus.  Viską aptepame majonezu.
                            
 Receptas. Slėgtainis
                                INGREDIENTAI:    1 vienetas   kiaulės karkos    300 gramų   kiaulės faršo    2 vienetai   česnakų    1 arbatinis šaukštelis   pipirai    6 vienetai   laurų lapų    1 žiupsnelis   druskos    1 žiupsnelis   džiovintų krapų    1 žiupsnelis   raudonėlių    Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.  Porcijų skaičius: 6   PARUOŠIMO BŪDAS:   Kiaulės karką (išimu kaulą) pabarstau prieskoniais, druska, išspaudžiu daug česnako. Faršą taip pat paskaninu prieskoniais, įpilu truputuką vandens.
                            
 Receptas. Lavašo užkandėlė
                                INGREDIENTAI:    1 vienetas   lavašo    200 gramų   lydyto sūrio    50 gramų   dibrtinių ikrų    50 gramų   sūris    50 gramų   šaltai rūkytos lašišos    1 žiupsnelis   džiovintų krapų    Paruošimo laikas: Apie 10 min.  Porcijų skaičius: 2   PARUOŠIMO BŪDAS:   Ant lavašo (pirktas) tepu sūrelį, barstau netikrus ikrus, sudedu smulkiai pjaustytą lašišą, gardinu krapais.   Susuku ir paslėgiu 1-2 valandoms. Pjaustau ir gabalėlius apveliu smulkiai tarkuotu sūriu.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  Receptas. Lietuviški traškučiai
                                INGREDIENTAI:    šiek tiek   bulvių    šiek tiek   juodųjų pipirų    šiek tiek   džiovintų krapų    šiek tiek   maltos saldžiosios paprikos    šiek tiek   druskos    šiek tiek   aliejaus    šiek tiek   prieskoniai bulvėms    Paruošimo laikas: Apie 20 min.   PARUOŠIMO BŪDAS:   Nuskuskite bulves ir gerai įkaitinkite puodą su aliejumi.  Bulvių skustuko pagalba suskuskite bulves plonais griežinėliais ir dėkite į puodą apkepti.
                            
 Receptas. Omletas su džiovintais pomidorais
                                INGREDIENTAI:    3 vienetai   kiaušinių    2 valgomieji šaukštai   vandens    1 sauja   alyvuogių be kauliukų (mėgstamos, supjaustytos)    1 saujelė   saulėje džiovintų pomidorų (smulkinti)    1 žiupsnelis   džiovintų krapų (džiovinti)    šiek tiek   aliejaus    šiek tiek   druskos    šiek tiek   pipirai    Paruošimo laikas: Apie 10 min.  Porcijų skaičius: 3   PARUOŠIMO BŪDAS:   Kiaušiniai išplakami su vandeniu (galima pienu).   Įberti pomidorus, alyvuoges, krapus. Išmaišyti.
                            
 Receptas. Tobulieji falafeliai su jogurtiniu padažu
                                Dalinosi receptu, pagal kurė iškepsite net 30 gardžiųjų falafelių kotletukų. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com Matavaimui naudojau 200 ml stiklinę.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  Receptas. Rūkytos žuvies sumuštinis - užkandis
                                Greitai pagaminamas, gardus ir sotus užkandis – štai tokį sumuštinį gigantą gausite gamindami pagal mano receptą. Sumuštinį galima laikyti šaldytuve keletą dienų, nuo to jis tampa tik skanesnis, nes visi skoniai ir sluoksniai persigeria. Duonos pluteles galite ir nupjauti jei norite, bet nėra būtina, skonio tai nekeičia.
                            
 Receptas. Sotūs karšti sumuštiniai
                                INGREDIENTAI:    200 gramų   sūris    200 gramų   dešrelių    100 gramų   lydyto sūrio    1 vienetas   kiaušinių    200 mililitrų   pieno    1 vienetas   batono    3 valgomieji šaukštai   majonezo    3 valgomieji šaukštai   pomidorų padažo    2 arbatiniai šaukšteliai   džiovintų krapų    Paruošimo laikas: Apie 10 min.  Porcijų skaičius: 4   PARUOŠIMO BŪDAS:   Kiaušinį išplakti su pienu. Plakinyje pamirkyti batono riekeles ir dėti į skardą ant kepimo popieriaus.
                            
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 