Džiovinti abrikosai
                    Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Džiovinti abrikosai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Džiovinti abrikosai“.
            
 Receptas. Tirpstanti Sniego pusnis - varškės tinginys
                                Labai skanus ir greitai paruošiamas desertas, kuris pradžiugins bet kurį.  
 INGREDIENTAI:    400 gramų   varškės    1 pakelis   sausainių    8 vienetai   džiovintų slyvų    6 vienetai   džiovintų abrikosų    4 valgomieji šaukštai   cukraus    4 valgomieji šaukštai   grietinės    1 sauja   žemės riešutų    1 sauja   razinų    Glajui:     100 gramų   juodojo šokolado    4 valgomieji šaukštai   grietinėlės    Papuošimui:     1 saujelė   džiovintų ananasų    Paruošimo laikas: Apie 1 val.
                            
 Receptas. Vaisių sriuba
                                INGREDIENTAI:    2 saujos   makaronų    1 sauja   džiovintų abrikosų    1 sauja   džiovintų slyvų    1 sauja   spanguolių    2 saujos   džiovintų obuolių    1 sauja   vyšnių    Paruošimo laikas: Apie 20 min.  Porcijų skaičius: 4   PARUOŠIMO BŪDAS:   Visus produktus sudedu į vandenį (1 litras) ir paverdu apie 10 min.   Reikia, kad pastovėtų 10-15 minučių ir valgome šiltą, žinoma skanu ir šalta.   Jeigu norite, dėkite cukraus, bet aš nededu - taip sveikiau :). Labai skanu ir paprasta.
                            
 Receptas. Sveikuoliški skanėstai šventėms
                                INGREDIENTAI:    1 sauja   džiovintų abrikosų    1 sauja   razinų    1 sauja   džiovintų spanguolių    1 sauja   migdolų drožlių    1 vienetas   bananų tyre    2 valgomieji šaukštai   medaus    2 valgomieji šaukštai   avižinių dribsnių    Paruošimo laikas: Apie 5 min.  Porcijų skaičius: 6   PARUOŠIMO BŪDAS:   Viską gerai išmaišyti.   Viską sudėti į skardą ant kepimo popieriaus. Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje 20 minučių.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  Receptas. Marokietiškas troškinys su kuskusu
                                Šis patiekalas yra tradicinio tadžino kitokia versija. Nors tradiciškai tadžinui naudojama aviena, ją galima pakeisti kitokia mėgstama mėsa. Aš pasirinkau kalakutieną, nes ji yra gerokai raudonesnė nei vištiena ir estetiškai geriau atrodo su kuskusu. Citrinų žievelės ir mėtų lapeliai suteikia kuskusui ypatingą skonį - burnoje liks lengvai šaldantis, gaivus skonis. O kuminas mėsai suteikia egzotišką skonį ir kvapą.
                            
  
  
  
  
  
  
  
 