cukinijų blynai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „cukinijų blynai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „cukinijų blynai“.
Šių firminių blynų receptą padiktavo draugė: gamina tik taip
„Šie blynai šiek tiek kitokie, nei mes esame įpratę. Cukinijos pjaustomos mažais gabaliukais maždaug 0.3mm. Ir kitas skirtumas, kad cukinijos nėra užpilamos druska. Tad viskas šiuose blynuose yra daroma, kad cukinijos būtų jaučiamos. Netgi kepama, kad cukinijos išliktų šiek tiek traškios.
Taigi, stengiamės, kad cukinijose išliktų kuo daugiau mums reikalingų maistinių medžiagų. Vitamino A ir antioksidantų (daugiausia minkštoje žievelėje), skaidulų.
Šie Ingridos cukinijų blynai taps vasaros hitu: rašykitės receptą
„Jeigu jau turiu voveraičių tai valgau iki... kol pabos. Daug kam nuobodūs cukinijų blynai (man jie skanūs vidada) su voveraičių padažu suskamba visai kitomis natomis...“ – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.
Reikės: 1 cukinija; 1 kiaušinis; 200 g grūdėtos varškės; 2 v. š. miltų; žiupsnis druskos; šlakelis aliejaus, kepimui; 1 v. š. žalumynų: krapai, svogūnų laiškai, bazilikai, petražolės.
Vilnietė ragina neišmesti maisto likučių: nustebsite, ką padaro iš jų
Vilnietė Brigita Uyar (32) socialiniame tinkle „Instagram“ kuria maisto tinklaraštį, pavadinimu „Lets Make It Delicious“ – dalinasi receptais, kurie yra lengvai paruošiami ir draugiški kišenei.
Mergina neslepia, kad visada stengdavosi neišmesti maisto, tačiau tai daryti ne visada pavykdavo. Pakeitus pirkimo bei gaminimo įpročius, viskas pasidarė paprasčiau ir dabar savo žiniomis ji gali dalintis su sekėjais.
Šie blynai taps rudens hitu: minkšti, lengvi ir be galo skanūs
„Buvo be galo skanu pasilepinti šiais blyneliais – minkštučiai, lengvučiai ir malonios tekstūros“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.
Cukinijos blynams reikės: 1 cukinijos (260g); 1 kiaušinio; 30g parmezano sūrio (tinka Džiugas ar kitas kietas sūris); 2 v.š. miltų; žiupsnelis šv.krapų; druskos ir juodųjų pipirų.
1. Cukiniją sutarkuokite per burokinę tarką ir nuspauskite vandens perteklių.
Išdavė gardžiausių cukinijų blynų receptą: išeina minkštutėliai
Vasara – cukinijų derliaus metas, o koks geresnis būdas juos panaudoti nei išsikepti gardžius blynus? Jurgita išdavė skaniausių cukinijų blynų receptą, tad išbandykite jį jau šiandien.
Blynams reikės: 400 gr cukinijos (svoris nuluptos ir išskobtos); 100–130 gr mocarelos; 1 kiaušinio; apie 5 v. š. miltų; pusė svogūno; krapų; itališko žolelių mišinio; druskos.
Padažui: grietinės; česnako; krapų; druskos.
Sveikuoliškas cukinijų blynų receptas – tokio purumo tikrai dar neragavote
Nors rudens gėrybių sezonas jau baigėsi, vienur kitur dar galima rasti užsilikusią cunikiją, su kuria ne visada žinai, ką daryti. TV3 laida „Į sveikatą“ nusprendė padėti ir pasidalinti sveiku cukinijų blynų receptu.
Jums reikės:
Cukinijos – 400 g
Rikotos sūrio – 250 g
Tarkuoto kietojo sūrio – 2 šaukštai
Kiaušinio – 1 vnt.
Atrado skaniausių cukinijų blynų receptą: rekomenduoja išbandyti
„Bepasirodant cukinijų derliaus laukiu labiausiai. Nes tai viena mėgstamiausių mano daržovių. Pradedu troškintomis daržovėmis prie pietų kepsnio, sriuboms, o pabaigiu desertais. Šį kartą labai užsinorėjau cukinijų blynų“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.
Receptas. Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
INGREDIENTAI: 600 gramų cukinijos 2 vienetai kiaušinių 1 vienetas svogūnų 70 gramų sūris 5 valgomieji šaukštai miltai 1 sauja petražolių 1 sauja krapų 2 skiltelės česnakų 1 arbatinis šaukštelis bazilikų 1 arbatinis šaukštelis druskos 1 žiupsnelis pipirai Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame skystį, jei jo labai daug.
Receptas. Miltiniai blynais su cukinija
Aš cukiniją tarkavau smulkia tarka šį kartą, bet skaniau, kai sutarkuota stambiau.
INGREDIENTAI: 1 stiklinė miltai 1 stiklinė cukinijos (tarkuota) 1 vienetas kiaušinių 1 valgomasis šaukštas cukraus 1 valgomasis šaukštas grietinės 1 žiupsnelis druskos 3 žiupsneliai kepimo miltelių Kepimui: šiek tiek aliejaus Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Visus ingredientus sumaišyti iki vientisos masės.
Receptas. Blyneliai su cukinija
INGREDIENTAI: 6 valgomieji šaukštai miltai šiek tiek grietinės šiek tiek cukinijos ((smulkiai tarkuota)) šiek tiek uogienės (įvairios) šiek tiek cukraus 1 vienetas kiaušinių šiek tiek pieno ((tešlos paruošimui)) šiek tiek aliejaus Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Cukiniją sutarkuoti smulkiai. Iš miltų,pieno,cukraus,kiaušinio paruošti norimos konsistensijos tešlą.Suberti tarkuotą cukiniją,viską gerai išmaišyti.
REKLAMA
REKLAMA
Receptas. Cukinijų ir morkų blyneliai
Naujai atrasti skoniai. Labai paprasta ir dar labiau skanu.
INGREDIENTAI: 1 vienetas cukinijos (vidutinio dydžio) 3 vienetai morkų 3 vienetai kiaušinių 3 valgomieji šaukštai kokosų miltai 0.5 vieneto svogūnų 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis pipirai šiek tiek aliejaus (kepimui) Viršui: 4 valgomieji šaukštai graikiško jogurto 100 gramų sūdytos lašišos Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Cukinijų blyneliai su žalumynais pagal Jurgitą: gaminsite vėl ir vėl
Jeigu esate cukinijų mėgėjai, privalote išbandyti šiuos blynelius. Jų gaminimas nesudėtingas, o skonis nepaliks abejingų.
Jums reikės: 800 gr. cukinijos; 2 kiaušiniai; 10 v.š. miltų (su vidutiniu kaupu); 2 v.š. smulkintų krapų; 1 v.š. smulkintų petražolių; 100 gr. fermentinio sūrio; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako; druskos; pipirų.
Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Jei labai vandeningos – nuspaudžiame skystį.