burokėlių mišrainė

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „burokėlių mišrainė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „burokėlių mišrainė“.

Atrado superinę burokėlių mišrainę žiemai: dings žaibišku greičiu

„Ateinu pas jus su skanios burokėlių mišrainės receptu. O ar jūs vis dar konservuojate? Mano paskutinės atsargos žiemai būtent šios“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida. Reikės: 4 kg virtų burokėlių; 1 kg svogūnų; 1 st aliejaus; 1 st acto; 1 st cukraus; 1 v. š. druskos; 1 l vandens. Burokėlius sutarkuojame, svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Sudedame viską į puodą. Gerai išmaišome. Troškiname apie 20 min.
2024-12-02

Ši mišrainė nuo šventinio stalo dings pirma: rašykitės receptą

„Kai pamačiau šią mišrainę pas Loretą, tikrai žinojau, kad ją gaminsiu ir nelauksiu jokių švenčių. Taip ir nutiko. Skania mišraine su burokėliais ir kelmučiais mėgaujuosi jau dabar. Bet šią mišrainę būtinai įtraukiu į šventinį meniu“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė. Porcijos 6. Užtruksite apie 10 min. Reikės: 2–4 virti burokėliai; 2 marinuoti agurkėliai; 2 virtos morkos; 2 virti kiaušiniai; 100 ml marinuotų kelmučių; 100 ml kons. kukurūzų; 100 ml kons.
2023-12-08

Receptas. Burokėlių mišrainė su obuoliais

INGREDIENTAI: 500 gramų burokėlių 1 vienetas svogūnų 1 vienetas obuolių 200 gramų žirnių (konservuoti) 4 valgomieji šaukštai aliejaus (iš vynuogių kauliukų) šiek tiek druskos šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Burokėlius išvirti, nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Svogūną ir obuolį smulkiai supjaustyti ir kartu su žirneliais sudėti į burokėlius.
2022-02-27

Cepelinai – kitaip: tokių dar neragavote

Lietuvos valstybės atkūrimo diena – puiki šventė prisiminti mūsų kulinarinį paveldą. Lietuviška virtuvė neįsivaizduojama be bulvinių patiekalų, ant šventinio stalo dažnai karaliauja ir mėsiški delikatesai. Šiemet siūlome pasigaminti klasikinius, kiekvieno virtuvėje bent keletą kartų per metus gaminamus patiekalus, kurie papuoš jūsų pietų stalą.
2022-02-15

Receptas. Burokėliai Kūčioms

INGREDIENTAI: 2 vienetai burokėlių 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai 1 vienetas svogūnų 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 2 valgomieji šaukštai citrinų sultys Paruošimo laikas: Apie 5 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Burokėlius sutarkuoti ir pagardinti kitais ingredientais.
2022-02-13

Receptas. Pikantiška mišrainė su lašiša

INGREDIENTAI: 200 gramų bulvių (virtos) 200 gramų morkų (virtos) 200 gramų burokėlių (virti) 100 gramų agurkų (marinuoti) 150 gramų lašišų (karšto rūkymo) 50 gramų lašišų (šalto rūkymo) 1 galva svogūnų 4 valgomieji šaukštai majonezo 1 lapas tešlos (sluoknsniuota bemielė) šiek tiek druskos šiek tiek pipirai 3 valgomieji šaukštai žirnių Paruošimo laikas: Apie 20 min.
2022-02-11

Receptas. Burokėlių salotos

INGREDIENTAI: 2 vienetai burokėlių 1 vienetas svogūnų 1 vienetas obuolių 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 2 valgomieji šaukštai acto (balto vyno) šiek tiek druskos šiek tiek krapų Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Burokėlį nuplaukite, išvirkite ir truputį atvėsinkite. Tada nulupkite ir sutarkuokite. Svogūną nulupkite, suraikykite žiedais.
2022-02-10

Receptas. Burokėlių ir pupelių salotos

INGREDIENTAI: 150 gramų pupelių (Virtos ar konservuotos ) 3 vienetai burokėlių (virti) 2 vienetai agurkų (marinuoti) 1 vienetas svogūnų 2 valgomieji šaukštai majonezo šiek tiek druskos Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Išvirtus burokėlius ir agurką supjaustykite kubeliais. Pasmulkinkite svogūną. Supilkite pupeles, įdėkite druskos, užpilkite majonezu ir išmaišykite.
2022-02-07

Receptas. Burokėlių salotos Kūčioms

INGREDIENTAI: 3 vienetai burokėlių 2 vienetai svogūnų 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis pipirai 2 valgomieji šaukštai aliejaus 250 gramų raugintų kopūstų Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Burokėlius išvirti. Svogūną ir virtus burokėlius supjaustyti. Sumaišyti burokėlius, svogūnus, prieskonius ir raugintus kopūstus. Pagardinti aliejumi. Pateikti truputį palaikius šaldytuve.
2022-02-02
Į viršų