bbq
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „bbq“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „bbq“.
Troškinys gamtoje pranoks visus lūkesčius: keli triukai ir įgaus nepaprastą skonį
TV3 eteryje startavusi kulinarinė laida ,,Ūkio šefas" ir jos vedėjas Vylius Blauzdavičius pristatė pirmąjį receptą. Prienų rajone lankydamasis pas ūkininką Vidmantą Rasimą, laidos vedėjas gavo kokybiškos jautienos kulninės ir kepė ją gamtoje ant Nemuno kranto. Šį receptą Blauzdavičius vadina troškiniu. Šiam receptui reikės: anguso kulninės, bulvių, morkų, svogūno, česnako, salierų, grybų.
Grilio patiekalai iš paukštienos: kaip paruošti ir su kuo derinti?
Dažnas sunkiai įsivaizduoja savaitgalį be grilio patiekalų. Tačiau ilgainiui norisi įvairovės – naujų skonių ir jų derinių. Lietuvių taip mėgstama kiauliena, nors išlieka neabejotinai populiariu pasirinkimu, vis daugiau vietos kepsninėje ima užleisti baltai mėsai – vištienai ar kalakutienai.
6 mėsainių tendencijos: ką mėgsta lietuviai?
Lietuviai nebijo išbandyti naujovių ir vis labiau vertina gurmaniškus mėsainius. Tačiau šefai pastebi – populiariausių sąrašo viršuje vis dar puikuojasi klasikinis mėsainis su jautiena. Lietuviai renkasi nuo standartinio iki vieno kąsnio dydžio, spėjo pamėgti ir plėšytą mėsą. Apie šiemet vyraujančias mėsainių tendencijas pasakoja šefai Jonas Jonušas ir Vylius Blauzdavičius bei „Vilkmergės“ someljė Vidmantas Čičelis.