apkepėlė
                    Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „apkepėlė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „apkepėlė“.
            
 Greita mėsos apkepėlė su bulvėmis: „Taip skanu, kad norisi pirštus apsilaižyti“
                                „Kalakutiena karaliauja ant mano pietų stalo. Greitai pagaminama, skani ir soti apkepėlė. Kalakutiena, bulvės, grietinėlė – tai jau ne dietos derinys. Bet patikėkite tai taip skanu, kad norisi pirštus apsilaižyti“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.
                            
 Cukinijų ir vištos skrandukų apkepėlė
                                Ingredientai:
  2 vidutinio dydžio cukinijos  250 g rūkytų vištų skrandukų  300 g fermentinio sūrio  300 ml grietinėlės  2 svogūnų  aliejus  maltų juodųjų pipirų  druskos  kitų prieskonių
  Gaminimas:
  Cukinijas paruošiamos taip: nulupamos, perpjaunamos išilgai, išimamos sėklos. Paruošta cukinija supjaustoma pusžiedžiais. Svogūnai susmulkinami ir kepinami aliejuje, suberiami smulkiai supjaustyti skrandukai. Kai jie apkepa, sudedami cukinijų pusžiedžiai.
                            
 Grybų sezono pradžiai – voveraičių apkepas su krevetėmis
                                Lietuvos miškuose augančias voveraites drąsiai galima vadinti tautiniu gurmanišku pasididžiavimu. Neseniai prasidėjęs voveraičių sezonas skatina pasitelkti kulinarinę fantaziją, kad šis ingridientas taptų gardžia paslaptimi vasaros mitybos racione.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  