ali gadžijevas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „ali gadžijevas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „ali gadžijevas“.
Ali ir Patricija Gadžijevai tapo daugiavaikiais tėvais: atskleidė naujagimio lytį
Garsus konditeris, virtuvės šefas Ali Gadžijevas su žmona Patricija pasidalijo džiugiomis naujienomis – žinomai porai gimė trečias vaikelis.
Apie tai socialiniame tinkle pranešė Patricija Gadžijeva.
„Sveika atvykusi, Dukryte! Akimirkomis atrodo, kad sapnuojam… Padovanojai mums galimybę vėl pajusti tuos neišmatuojamus tėvystės džiaugsmus“, – instagrame rašė moteris.
Primename, kad Gadžijevų šeima šiuo metu augina du sūnus – Ajų ir Noelį.
Ali ir Patricija Gadžijevai laukia šeimos pagausėjimo: gims trečias vaikelis
Garsus konditeris, virtuvės šefas Ali Gadžijevas su žmona Patricija pasidalijo džiugiomis naujienomis – žinomai porai gims trečias vaikelis.
Apie tai sutuoktiniai pranešė socialinių tinklų paskyrose. Patricija pasidalino jaukia nuotrauka su visa šeima, kurioje matyti ir jau suapvalėjęs nėščiosios pilvukas.
Primename, kad Gadžijevų šeima šiuo metu augina du sūnus – Ajų ir Noelį.
Pora aukso žiedus sumainė 2016-ųjų metų rugpjūtį Babriškių Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčioje.
Garsios TV3 laidos laukia pokyčiai: keisis vedėjai
Po 7 metų gyvavimo eteryje pirmoji Lietuvoje konditerinė TV laida „Gardu Gardu“ netrukus pristatys naujus vedėjus. Laidą nuo pat įkūrimo vedęs Ali Gadžievas ir vėliau prisijungęs kulinaras Gian Luca Demarco teigia jaučiantys, kad ištikimų žiūrovų auditorijos pamėgtą šou pagaliau ryžosi patikėti kitiems. Apie juos netrukus bus pranešta viešai.
„Lietuvoje „Gardu Gardu“ tapo pirmąja konditerine laida.
Savaitgalio pasilepinimui – ypatingas japoniškas patiekalas: idealiai tiks sotiems pietums
Nors pavasario orai vis dar apgaulingi ir ne visada džiugina, TV3 laidos „Gardu Gardu“ virtuvės šefai – Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas – bandys nuotaiką pakelti bent jau namuose. Šįkart jų patiekalai ypatingai tiks savaitgalio pasilepinimui.
Gian Luca laidoje dalinsis japoniškos virtuvės paslaptimis, o Ali kvies pasimėgauti nepamirštamo skonio desertu.
Ramen – vienas mėgstamiausių paties Gian Lucos patiekalų, puikiai tiksiančių sotiems pietums pakeisti.
Paprasti keksiukai, kurie paskatins vaikus valgyti daugiau daržovių: pavyks kiekvienam
Ką pagaminti vaikams, kad jie valgytų daržoves? Šį šeštadienį TV3 laidoje „Gardu gardu“ virtuvės šefas bei žinomas tėtis Gian Luca Demarco bandys atsakyti į šį visiems rūpintį klausimą. Kulinaras siūlys išsikepti keksiukus su cukinijomis, kurie taps ne tik skaniu, bet ir patogiu valgyti užkandžiu.
Šie keksiukai puikiai tiks iškyloms, o vaikai pageidaus juos neštis ir į mokyklą. Pagaminti patiekalo tešlą – labai paprasta, o čia „pasislėpusios“ daržovės puikiai tiks skoniui pagyvinti.
Gian Luca – atvirai apie mielas žmonos staigmenas ir pasiruošimą ypatingai dienai
Žinomas šefas Gian Luca Demarco jau kurį laiką gyvena išties įtemptai – jis ne tik toliau stebina savo kulinariniais šedevrais, bet ir dalyvauja muzikiniame projekte „X faktorius. Žvaigždės“.
Šios savaitės pradžioje jis atšventė ir savo gimtadienį.
Savaitgalio pusryčiams omletas su špinatais ir sūriu: skonis nepaliks abejingų
Pačioje nuotaikingiausioje kulinarinėje laidoje „Gardu Gardu“ kaip įprastai šeštadienio ryte ir vėl žiūrovus linksmins ir stebins šefai Gian Luca Demarko ir Ali Gadžijevas.
Šį kartą konditerijos meistras Ali nukels į rytus ir gamins sniego baltumo labai saldų desertą su riešutais – nuga. Kas yra keliavęs po šiuos kraštus, tikrai yra jį ragavęs. Jam nereikės daug ingredientų ar gaminimo etapų, tačiau reikia labai tiksliai laikytis nurodymų.
Laidoje „Mano pinigai“ Ali Gadžijevas atviraus apie šeimos finansus
Bendro biudžeto valdymas gali kelti iššūkių ir jaunoms šeimoms, ir jau ne vienus metus kartu gyvenantiems sutuoktiniams. Dviejų sūnų tėvas, verslininkas ir laidų vedėjas Ali Gadžijevas neslepia, kad jo šeimoje taisyklės paprastos: būtiniausiems dalykams atidedama, o visa, kas lieka išleidžiama kelionėms, arba, kaip juokauja žinomas vyras, visas taupymas susijęs su šeimos atostogomis.
Ali pasakoja, kad taupyti pinigus ir planuoti išlaidas jis ėmė tik sukūręs šeimą.
Tobuli patiekalai – tobulam savaitgaliui: skanu ir gražu
Tradiciškai šeštadienio rytą virtuvės profesionalai Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas kviečia pasigaminti gardžių patiekalų, rašoma pranešime spaudai.
Televizijos laidoje „Gardu Gardu“ Ali pagamins Gian Lucos mėgstamiausią prancūzišką desertą – eklerus. Burnoje tirpstančius plikytos tešlos pyragaičius jis įdarys šokoladiniu kremu. Taip pat pamatysite detalų ir linksmą gaminimo procesą.
Ali Gadžijevas antrąkart tapo tėvu: išrinko neįprastą vardą
Šiuo metu „Ali šokoladinės“ bendraturčiai, sutuoktiniai Ali Gadžijevas ir Patricija Gadžijeva išgyvena pačias gražiausias akimirkas – žinoma pora susilaukė antrosios atžalos, sūnelio. Šia žinia garsi pora pasidalijo instagrame. Tėvai vaikeliui skyrė Noelio vardą. Sūnelis pasaulį išvydo šią naktį. Apie nėštumą Patricija taip pat buvo pranešusi savo socialinio tinklo paskyroje. „Šiais metais savo antrąsias vestuvių metines švenčiame ne bet kaip, o jau su keturiomis iš meilės plakančiom širdim.
REKLAMA
REKLAMA
Pasakiškai gardus derinys: tobulo skonio pyragas ir įdaryta vištiena
Besibaigiant rudeniui ir po truputį artėjant didžiosioms metų šventėms, „Gardu Gardu“ laidos vedėjų gaminami patiekalai taip pat įgauna šventiškumo tiek išvaizda, tiek skoniu. Linksmasis virtuvės šefas Gian Luca Demarco pagamins lietuviškos vištienos suktinukus su itališkais ingredientais bei patieks juos su orkaitėje kepto moliūgo garnyru. Profesionalūs patarimai bus naudingi kiekvienai šeimininkei ir iš pažiūros sudėtingas patiekalas taps tikrai lengvai ir greitai pagaminamu.
Virtuvės profesionalai parodė kaip pasigaminti tradicinį itališką „Tiramisu“
Pirmąjį spalio šeštadienį laidos vedėjai pagaliau išpildys žiūrovų pageidavimą ir apsikeitę rolėmis, anot Ali, išeis iš komforto zonos bei pademonstruos savo sugebėjimus vienas kito „virtuvėje“. Ali šį kartą pagamins pagrindinį laidos patiekalą pagal savo sukurtą ir šeimos pamėgtą receptą. Receptas gimė tada, kai jis norėjo greitai ir sveikai pamaitinti savo sūnų, grįžusį iš darželio, ir liko nustebęs, kad sūnus su pasigardžiavimu viską suvalgė.
Taip cukinijų dar neruošėte: skonis ir kvapas sukvies visus
Jau šį šeštadienį charizmatiškasis duetas: profesionalus virtuvės šefas ir lietuvių kalbos perliukais pagarsėjęs italas Gian Luca Demarco bei modernios konditerijos pradininkas Lietuvoje ir žiūrovių numylėtinis Ali Gadžijevas sugrįžta! Pirmoji naujojo sezono laida bus lyg duoklė pasibaigusiai karštajai vasarai ir laidos vedėjai susitiks studijoje, įrengtoje Smiltynėje ant Kuršių marių kranto. Kaip įprastai vėluojantis Gian Luca krantine atskries savo motoroleriu su kava rankose.
Gian Luca tikisi daugiau moterų dėmesio: prakalbo apie pokyčius naujajame laidos „Gardu gardu“ sezone
Žiūrovų širdis užkariavę laidos „Gardu gardu“ vedėjai Gian Luca Demarko ir Ali Gadžijevas nuo rudens šeštadienių rytais kvies smagiai praleisti laiką bei pasigaminti nesudėtingų gardžių patiekalų bei desertų. Naująjį penktąjį sezoną „Gardu gardu“ laida startuos netradicinėje studijoje.
Ali Gadžijevo žmona Patricija laukiasi kūdikio: „Meilė kuria stebuklus“
„Ali šokoladinės“ bendraturčiai, sutuoktiniai Ali Gadžijevas ir Patricija Gadžijeva patvirtino jau ne pirmą mėnesį internetinėje erdvėje sklindančius gandus. Pora laukiasi kūdikio. Šią žinią Patricija pranešė savo socialinio tinklo paskyroje. „Šiais metais savo antrąsias vestuvių metines švenčiame ne bet kaip, o jau su keturiomis iš meilės plakančiom širdim. Meilė kuria stebuklus“, – socialiniame tinkle rašė ji.
Gadžijevų šeima sužavėjo gerbėjus: visi kartu jie švyti iš laimės
„Ali šokoladinės“ bendraįkūrėja, veikli moteris ir motina Patricija Gadžijeva žavi žmones savo moteriškumu ir darbais. Žinoma mama dažnai demonstrauoja meilę savo šeimos nariams: vyrui Ali ir sūnui Ajui.
Patricija nevengia įvairių asmeninio gyvenimo akimirkų paviešinti ir socialiniuose tinkluose. Neseniai „Instagram“ ji pasidalijo miela šeimos nuotrauka, kurioje visi atrodo labai laimingi. Grotažymėmis moteris pažymėjo, kad šeima jai visuomet bus aukščiau visko.
„Gardu Gardu“ receptai: gaivus juodojo šokolado desertas ir ryžių apkepas
Paskutinį balandžio šeštadienį pakviesime žiūrėti paskutinę šio sezono „Gardu Gardu“ laidą. Nors visos laidos metu nostalgijos pagauti vedėjai dažnai apie tai užsimins, tačiau nestokos humoro ir geros nuotaikos. Ali pašmaikštaus, kad viso sezono metu jie turėjo praturtinti žiūrovų žodyną ne tik puikiais receptais, bet ir Gian Lucos lietuvių kalbos naujadarais.
Receptas, kurį būtina išbandyti: puikiai dera duona ir kalmarai
Šeštadienio rytą su linksmai nusiteikusiais charizmatiškaisiais virtuvės virtuozais Ali Gadžijevu ir Gian Luca Demarco galėsite pasigaminti vasariškų, Viduržemio jūros dvasia alsuojančių patiekalų. Laidoje „Gardu Gardu“ profesionalus kulinarijos šefas Gian Luca pagamins juoda duona įdarytus kalmarus, kurių receptas jam gimė tada, kai reikėjo pagaminti pietus iš to, kas yra apytuščiame šaldytuve.
Ali Gadžijevas sukūrė didžiausią modernų desertą: įvertinkite
Konditeriniais stebuklais nuolat stebinantis šokolado meistras Ali Gadžijevas „Volfas Engelman“ 165 m. jubiliejaus šventėje pristatė didžiausią modernų desertą, kurį pavadino „Pasaulio skoniais“. „Daugelis iš mūsų mėgsta atostogas, keliones, taigi aš šįkart visus noriu trumpam išleisti į saldžią kelionę po skirtingus pasaulio žemynus.
Itališkos virtuvės pamokėlė: keturių grūdų sriuba ir desertas nepaliks abejingų
Kaip ir kiekvieną šeštadienį TV3 televizija vėl pakvies žiūrėti, anot Ali Gadžijevo, nuotaikingiausią maisto gaminimo laidą – „Gardu Gardu“, ir, kartu su charizmatiškaisiais virtuvės virtuozais pasigaminti nesudėtingų, bet įspūdingų patiekalų. Šį kartą Gian Luca vėl pagamins tradicinį itališką patiekalą „Zuppa ai cereali“ – tirštą keturių grūdų sriubą su daržovėmis.
„Gardu Gardu“ laidos idėja šventinei vakarienei – makaronai su baklažanais
Diplomuotas kulinarijos šefas Gian Luca Demarco šį šeštadienį laidos „Gardu Gardu“ žiūrovus vėl pradžiugins itališkos virtuvės klasika: gamins jautienos faršu įdarytus „Cannelloni“ makaronus su baklažanais. Ali išgirdęs labai apsidžiaugs ir prisipažins, kad tiesiog dievina baklažanus. Tuo metu Gian Luca perspės, kad šis patiekalas pareikalaus daugiau pastangų ir pasibuvimo prie viryklės, todėl pasiūlys jį įtraukti į šventinių patiekalų sąrašą.
Konditerijos meistras A. Gadžijevas atskleidė geriausio sumuštinio receptą
Italas, kulinaras Gian Luca Demarco apei kavą gali pasakoti ilgai ir yra jai ypatingai išrankus. TV3 laidoje „Gardu Gardu“ jis savo kolegai Ali pasiūlys paragauti naujos rūšies itališkos espreso kavos. Profesionalus konditerijos šefas Ali pastebės, kad jo šeštadienio rytai tampa kupini atradimų. Išgėrę po puodelį „energijos užtaiso“ laidos vedėjai žiūrovams pristatys šeštadienio ryto patiekalus. Gian Luca gamins vištienos sriubą su avokadu.
Šventiniam savaitgaliui – kakaviniai „Ali bučiniai“
Šventinį savaitgalį reikia švęsti ir smagiai praleisti laiką, tad šeštadienio rytas pats tinkamiausias metas pažiūrėti, pasak Ali Gadžijevo, nuotaikingiausią kulinarijos ir konditerijos laidą „Gardu Gardu“ bei pasisemti gardžių idėjų šventiniams pietums. Šį šeštadienio rytą Gian Luca pratęs žiūrovų supažindinimą su klasikiniais, gilią istoriją turinčiais itališkais patiekalais.
Itališkos duonos receptas nepaliks abejingų: liksite sužavėti ne tik skoniu
Dvi laidas iš eilės pasisvečiavę pas Gian Lucą kulinarijos studijoje, šį šeštadienį laidos GARDU GARDU vedėjai sugrįš į įprastą studijos virtuvę ir pradžiugins ištikimus žiūrovus ypatingai savaitgaliui tinkančiais patiekalais. Temperamentingasis kulinarijos šefas pagamins ilgą istoriją turinčią populiariąją itališką duoną fokačiją su trijų rūšių pagardais.
Įdaryta paprika itališkai: su permazano sūriu ir alyvuogių aliejumi
Šventinį Trijų Karalių šeštadienį „Gardu Gardu“ laidos virtuvėje Gian Luca pasidalins šios šventės šventimo tradicijomis Italijoje, o Ali apgailestaus, kad Lietuvoje tokių tradicijų nėra. Šmaikštusis kulinarijos šefas papasakos, kad Italijoje per Tris Karalius ateina Kalėdų senio žmona ir geriems vaikams palieka kojinę, prikimštą įvairiausių gardėsių, o blogiems vaikams – kojinę, prikimštą anglių.
Šventinis stalas pagal „Gardu Gardu“ šefus Ali ir Gian Lucą
Šį šeštadienį ypatinga kalėdinė „Gardu Gardu“ laidos virtuvė persikels į Gian Lucos Kulinarijos studiją: bus daug šurmulio, daug šventinės nuotaikos ir net netikėtų svečių. Visos laidos metu tvyros pakili šventinė nuotaika, o profesionaliems virtuvės šefams asistuos jų pačių atžalos.
Atskleidė, ką per Kūčias valgo Ali Gadžijevas ir Gian Luca
Šį šeštadienį „Gardu Gardu“ laidos virtuvėje – gardžiai kvepianti šviežia kava, šventinė nuotaika ir paskutinės šventinių patiekalų bei dovanų idėjos. Na, ir be abejo, draugiški virtuvės virtuozų „pasikandžiojimai“. Pavyzdžiui Gian Luca panoro išsiaiškinti, ar Ali per Kūčias valgo migdolinius orinukus, kaip daugelis galvoja, ar vis dėl to tradiciškai – silkę.
Gurmaniška fiesta savaitgaliui – triušio kojelės ir damų piršteliai
Tradiciškai pradėdami laidą su įprastiniais ryto ritualais, laidos „Gardu Gardu“ vedėjai iš karto kibs į darbą, nes ketina nustebinti žiūrovus, mėgstančius ilgiau pasikuisti virtuvėje. O įgudusios laidos gerbėjų akys pastebės, kad patiekaluose jau persipina lietuviškos ir itališkos virtuvės tradicijos bei laidos vedėjai nejučia perima vienas kito nacionalinius bruožus.
Netikėti kulinariniai eksperimentai: patiks ir jums, ir svečiams!
„Gardu Gardu“ laidos vedėjų pasisakymus tuoj bus galima įtraukti į sentencijų žodyną, nes jų kalbos ir ritualai jau tampa giliai įsišaknijusiomis laidos tradicijomis. Gian Luca prisipažįsta, kad jis net gyventi negalėtų be kavos, o tuo metu Ali suabejoja kolegos pasirinkimo sveikumu ir tuo, ar kava geresnis energijos užtaisas nei košė. Šį šeštadienį Gian Luca pasidalins itališkais įpročiais šeštadienio vakarą susitikti su draugais ne vakarienei, o aperityvui – užkandžiams.
Po Helovino liko moliūgo? Virtuvės šefas Gian Luca problemą siūlo spręsti vyriškai
Praūžus Helovinui ir įpusėjus rudens gėrybių naikinimo sezonui, laidoje „Gardu Gardu“ – jaukūs rudeniški receptai savaitgalio pasisėdėjimams su šeima ar draugais. Ir žinoma, kaip visada nepailstančio Gian Lucos minčių srautas su itališku akcentu bei tiesioginis ir žiūrovo ausiai labiau priimtinas Ali vertimas į lietuvių kalbą. Kaip sako pats Gian Luca, tai vienintelė pasaulyje kulinarinė TV laida su tiesioginiu vertimu.
Kad netikėti svečiai neįvarytų streso: virtuvės šefo Gian Lucos patarimai
Gian Luca dalijasi savo įspūdžiais iš gyvenimo Lietuvoje: pasirodo, jį iki šiol stebina, kad lietuviai visuomet jaučiasi ypatingai susirūpinę ir įsipareigoję, kai laukia svečių, o lietuvės moterys dažniausiai jų laukia pasitempusios, lyg būtų ką tik sugrįžusios iš teatro. Ali pritars kolegai ir šmaikštaudamas sakys, kad tai skamba lyg pasakojimas apie jo paties kasdienybę.
Italas moko: naminė pasta su pomidorų pažadu, kuri privers aikčioti
Lai virtuvėje šeimininkauja tikras italas, joks darbas neprasideda be stiprios kavos puodelio. Taigi laidos „Gardu Gardu“ itališkos tradicijos jau susiformavo: vėluoti į laidą ir nepradėti darbo be kavos. Italijos dvasia dažniausiai ima viršų ir gaminant patiekalus. Gian Luca šį kartą gamins tradicinę naminę pastą pagal šiaurės rytų Italijos regioną Emiliją – Romaniją.
Apsilaižysite pirštus: šis grybų patiekalas taps jūsų favoritu!
Jau tampa tradicija, kad kuris nors iš laidos „Gardu Gardu“ vedėjų vėluoja į laidą: ir šį kartą Ali atskuba nepusryčiavęs, o Gian Luca atbėga besisegdamas prijuostę. „Rytais negaliu pradėti darbo be puodelio espreso“ – pasiteisina jis ir begurkšnodamas kavą, pasidalina su Ali, ką šiandien gamins. Ali solidarizuojasi su kolega ir abu gamins savo patiekalus naudodami vieną bendrą ingredientą – sluoksniuotą tešlą.
Ali Gadžijevas siūlo savaitgalio desertą: vien pasakojimas kelia aistras
Ali Gadžijevas ir Gian Luca Demarco gerbėjus nuolat stebina ne tik puikiais patiekalais, bet ir atvirumu bei pasakojimais apie savo gyvenimą. Šį šeštadienio rytą laidoje „Gardu Gardu“ Ali atskleis savo jautriąją pusę ir taip jausmingai pasakos apie šokoladinį desertą, kad Gian Lucai teks jį raminti. Laidą vedėjai pradeda nuo kavos ir iškart užverda diskusija apie puodelių dydį, kuris Gian Lucai iš karto primena apie kavos gėrimo įpročių skirtumus tarp italų ir lietuvių.
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco išdavė tikros itališkos picos paslaptis
Nuo vaikystės pripratęs rytais valgyti košę ir šią tradiciją dabar kartu su sūnumi puoselėjantis Ali laidą pradeda nuo greito paruošimo košės vietoj kavos. Šiek tiek pavėlavęs ir atskubėjęs Luca Demarco stebisi lietuvių įpročiu valgyti sočius pusryčius: „Jūs lietuviai valgote lyg išeidami į karą“. Į tai Ali sureaguoja šypsena ir šmaikščia pastaba, kad italai, turėdami penkias valandas siestos, gali sau leisti dienos metu daug kartų valgyti, todėl jiems pusryčiams ir užtenka kavos puodelio.
Savaitgalio pietums: išskirtiniai receptai iš dviejų charizmatiškų virtuvės šefų
Jau šį šeštadienį TV3 eteryje startuoja ketvirtasis atsinaujinusios kulinarinės-konditerinės pokalbių laidos „Gardu Gardu“ sezonas. Šį sezoną virtuvės įrankius surems profesionalas, modernios konditerijos pradininkas Lietuvoje, „Ali šokoladinės“ įkūrėjas – Ali Gadžijevas bei Italijos kulinarijos instituto absolventas, profesionalus virtuvės šefas ir „Kulinarijos studijos“ įkūrėjas – Gian Luca Demarco.
Desertų meistras Ali Gadžijevas parodė savo mylimąją Patriciją
Belgiško šokolado ambasadorius ir išskirtinių šokoladinių Vilniuje įkūrėjas Ali Gadžijevas nusifotografavo romantiškoje kalėdinėje fotosesijoje kartu su savo mylimąja Patricija. Kalėdinį stalą, prie kurio buvo įamžintos gražiosios akimirkos, stilizavo jie patys, naudodami interjero dizaino studijas baigusios Patricijos parinktus lininius stalo dekoro elementus iš namų tekstilės parduotuvės „Linen tales”, ir, žinoma, Ali kurtus eklerus.
Ali Gadžijevas: konditerijoje „išrasti dviratį“ dar įmanoma
LRT Televizijos laida „Stilius“, LRT.lt „Kartais saldumas, visą dieną esantis burnoje, vargina. Ateini ir – dar šitą reikia paragauti, gal ne...“, – pasakoja šokoladinės savininkas, konditeris Ali Gadžijevas, teigiantis, kad nepaisant tokių akimirkų, saldumynus labai mėgstąs. Jo teigimu, „suvalgyti skanų saldumyną yra kaip mini orgazmas“. Ali tiki, kad konditerija yra ta sritis, kur galima atrasti ir kurti dar labai ir labai daug.
Konditeriai A. Gadžijevas ir J. Buldakova meta iššūkį močiučių receptams
Moterų televizijos TV8 konditerinė laida „Gardu Gardu“ šį penktadienį 20.30 val. taps rimtu išbandymu talentingų konditerių duetui. Šokolado meistras Ali Gadžijevas ir profesionali konditerė Jekaterina Buldakova rodys, kad iš populiariųjų rudens gėrybių galima pasigaminti stulbinančių desertų. Tokių, kurie gali nukonkuruoti tradicinį obuolių pyragą ir įprastas uogienes.
Parduos šokoladą su istorija
Laura Juozaitytė / Ekonomika.lt Virtuvės šefas Ali Gadžijevas balandžio pabaigoje vilniečiams atvers „Ali šokoladinės“ duris. Tapęs prabangaus belgiško šokolado prekės ženklo „Callebaut“ ambasadoriumi Lietuvoje, buvęs virtuvės mitų griovėjas gamins ypatingus rankų darbo šokoladinius saldainius ir kitokius gardumynus. „Mano klientai – mėgstantys keliauti ir išrankiu skoniu pasižymintys žmonės.
Kulinarinių „Oskarų” apdovanojimuose „Virtuvės mitų griovėjai” pripažinti geriausiais Rytų Europoje
Šį savaitgalį Paryžiuje, Luvro muziejuje, vyko prestižiniai pasaulio maisto ir vyno knygų apdovanojimai „Gourmand World Cookbook Awards 2013“, neatsitiktinai vadinami kulinariniais „Oskarais”. Juose „Virtuvės mitų griovėjų” trijulė pristatė pirmąją savo knygą “7 ingredientai”, kuri pripažinta pernai metų geriausia kulinarine knyga Lietuvoje ir antra geriausia kulinarine knyga Rytų Europoje.
Antrosios „Virtuvės mitų griovėjų“ knygos pristatyme – gurmaniški užkandžiai ir būrys įžymybių
Žavieji kulinarijos chuliganai, „Virtuvės mitų griovėjai“ Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius pristatė jau antrąją savo knygą – „7 ingredientai draugams“. Pirmadienio vakarą į sostinės klube „Exit“ vykusį pristatymą susirinko ne tik „šaukšto broliai“ – mėgėjai gaminti ir naujų skonių ieškotojai, bet ir būrys įžymybių: aktorius Aistis Mickevičius, renginių organizatorius Jogaila Morkūnas su savo drauge, stiliste Austėja Jablonskyte, vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė, s...
A. Ivanausko iššūkis sau – ledai per vieną minutę
Šeštadienį, spalio 13 dieną Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Panorama“ įvyko knygos „7 ingredientai“ pristatymas, kuriame Alfas Ivanauskas ir Ali Gadžijevas susirinkusiems vilniečiams pagamino tris patiekalus iš šios knygos.
Ilgiausiai paruošti trunkantys orkaitėje vytinti pomidorai su prieskoniais buvo pašauti į krosnį pirmi. Jiems vystant Ali Gadžijevas paruošė karamelizuotų alyvuogių su kepintais svogūnais, o po to ir braškinių ledų.
Trys žavūs kulinarai išleido didžiausią virtuvės mitą sugriovusią knygą
„Virtuvės mitų griovėjai“ Martynas Praškevičius, Alfas Ivanauskas ir Ali Gadžijevas išleido savo pirmąją kulinarinę knygą, kurią pavadino simboliškai - „7 ingredientai“. Knygos šūkis ir pagrindinis sugriautas mitas - kad skaniam maistui reikia daugybės mistiškų produktų ir begalės laiko. Anot knygos autorių, tai visiška netiesa, dažniausiai pakanka septynių žemiškų, kasdienių produktų ar prieskonių, o kartais ir dar mažiau.
J. Smoriginas kritikos pažėrė ir „Virtuvės mitų griovėjams“
Šio šeštadienio kulinarinės TV6 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ svečias – žymusis Lietuvos baletmeisteris, reiklusis choreografas Jurijus Smoriginas.
V. Šapranauskas „Virtuvės mitų griovėjams“ pasiūlė mėšlo
Šio šeštadienio kulinarinės TV6 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ svečias – populiarus aktorius ir skandalingas televizijos laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas vietoj medaus virtuvėje siūlė naudoti mėšlą ir sakus! O išvydęs produktus, su kuriais laidos vedėjai Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius griovė mitą, jog vakarėlių užkandžiai negali būti originalūs, aktorius pasiūlė gaminti pomidorų trąšas.
Vilniaus mero kabinete – kiaušinių virimas ant virdulio
Kulinarinės laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ vyrukai – Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius – nesiliauja stebinę. Šį kartą jie pasišovė įrodyti, jog paruošti visavertį ir skanų patiekalą galima net biure. Drąsiai žengę į sostinės savivaldybę vyrukai sugriovė mitą, jog valdininkai ar kiti biuro darbuotojai turi tenkintis šaltais užkandžiais arba pašildytu greitu maistu.
Ledai iš grikių
„Grikiai – nepelnytai nuvertinamos kruopos. Daugelis žino, kad jos nepaprastai maistingos ir turi naudingų medžiagų, tačiau mano, jog tinka tik garnyrui“, – sako TV6 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ vedėjas Alfas Ivanauskas. Jis su kolegomis Martynu Praškevičiumi ir Ali Gadžijevu pasišovė įrodyti, kad grikiai gali tapti neišsenkamu kulinarinio įkvėpimo šaltiniu. Tuo įsitikino kulinariniame lofte viešėjusi „69 danguje“ narė ir „Ūkininkas ieško žmonos“ vedėja Nijolė Pareigytė.