2022 metų pasaulio futbolo čempionatas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2022 metų pasaulio futbolo čempionatas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2022 metų pasaulio futbolo čempionatas“.

Italai į Lietuvą išvyks su pirmąja pergale kišenėje

Antrąją pergalę 2022-ųjų pasaulio čempionato atrankos varžybų C grupėje, kurioje rungtyniauja ir Lietuvos rinktinė, iškovojo Italijos futbolininkai. Roberto Mancini auklėtiniai išvykoje 2:0 nugalėjo Bulgarijos vienuolikę. Italai po vieną įvartį pasiekė abiejuose kėliniuose – pirmojo pabaigoje tiksliai mušė 11 metrų baudinį realizavęs Andrea Belotti, o mačui einant į pabaigą laimėtojų persvarą įtvirtino po keitimo į aikštę žengęs puolėjas Manuelis Locatelli.
2021-03-29

Pirmadienį Lietuva sužinos savo varžovus Pasaulio čempionato atrankoje

Gruodžio 7 d. 19 val. virtualioje ceremonijoje bus traukiami 2022 metų FIFA Pasaulio čempionato atrankos burtai. 13 iš 55 Europos komandų pateks į finalinį Pasaulio čempionato etapą, kuris 2022 metais vyks Katare. Lietuvos rinktinė burtų traukimo ceremonijoje bus penktame iš šešių pagal pajėgumą krepšelyje ir varžovų iš savo krepšelio negaus. 1 krepšelis: Belgija, Prancūzija, Anglija, Portugalija, Ispanija, Italija, Kroatija, Danija, Vokietija, Nyderlandai.
2020-12-07
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų