2022 metų pasaulio čempionatas katare

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2022 metų pasaulio čempionatas katare“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2022 metų pasaulio čempionatas katare“.

Pirmadienį Lietuva sužinos savo varžovus Pasaulio čempionato atrankoje

Gruodžio 7 d. 19 val. virtualioje ceremonijoje bus traukiami 2022 metų FIFA Pasaulio čempionato atrankos burtai. 13 iš 55 Europos komandų pateks į finalinį Pasaulio čempionato etapą, kuris 2022 metais vyks Katare. Lietuvos rinktinė burtų traukimo ceremonijoje bus penktame iš šešių pagal pajėgumą krepšelyje ir varžovų iš savo krepšelio negaus. 1 krepšelis: Belgija, Prancūzija, Anglija, Portugalija, Ispanija, Italija, Kroatija, Danija, Vokietija, Nyderlandai.
2020-12-07

PSG vadovas dėl galimo milžiniško kyšio patraukė teisėsaugos dėmesį

Paryžiaus „Saint-Germain“ vadovas Nasseras Al-Khelaifi sulaukė teisėsaugos pareigūnų susidomėjimo. Jis tiriamas dėl įtariamo kyšininkavimo. Tokių pat kaltinimų sulaukė ir buvęs FIFA sekretorius Jeromas Valcke, kuris įtariamas priėmęs kyšius iš N.Al-Khelaifi, taip pat dokumentų klastojimu. UEFA Vykdomajam komitetui priklausantis N. Al-Khelaifi sulaukė kaltinimų dėl savo veiklos bendrovėje „beIN Media Group“. Teigiama, kad vyras sumokėjo J. Valckei 1,25 mln.
2020-02-20

Medvedevas sureagavo į Rusijos diskvalifikaciją: tai chroniška antirusiška isterija

Dopingo skandalas Rusijos sportui kirto skaudžiai. Po pirmadienį priimto nutarimo paaiškėjo, kad nukentės ne tik olimpiadose dalyvaujantys sportininkai, bet ir šalies futbolo rinktinė. Oficialiai skelbiama, kad Pasaulinė antidopingo agentūra (WADA) skyrė ketverių metų diskvalifikaciją Rusijos sportininkams. Jie negalės dalyvauti jokiuose svarbiausiuose sporto turnyruose.
2019-12-09
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų