2021 metu fifa futsal pasaulio čempionatas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2021 metu fifa futsal pasaulio čempionatas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2021 metu fifa futsal pasaulio čempionatas“.

FIFA pasaulio salės futbolo čempionato finalas vyks Kaune

Likus mažiau nei penkiems mėnesiams iki 2021 m. FIFA pasaulio salės futbolo čempionato pradžios, buvo paskelbtas turnyro rungtynių tvarkaraštis. Buvo patvirtinta, kad Kaune įvyks atidarymo rungtynės ir finalas, o Vilnius ir Klaipėda pateko į pirmą kartą Lietuvoje organizuojamo FIFA renginio priimančiųjų miestų sąrašą.
2021-04-30

Serbija tapo paskutine pasaulio salės futbolo čempionato Lietuvoje dalyve

Serbijai pavyko įveikti Suomijos pasipriešinimą ir išplėšti paskutinį Europai skirtą kelialapį į 2021 m. FIFA Futsal Pasaulio čempionato finalinį etapą Lietuvoje. Atrankos varžybų atkrintamajame etape serbai laimėjo pirmas rungtynes 1-0, o antrose sužaidė lygiosiomis 5-5. Rungtynių herojumi tapo tris įvarčius įmušęs Lazarevičius, po kartą pasižymėjo Prsičius ir Stojkovičius. Serbia Pasaulio Futsal čempionate žais antrą kartą.
2020-12-10
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų