2014 metų pasaulio čempionatas brazilijoje

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2014 metų pasaulio čempionatas brazilijoje“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2014 metų pasaulio čempionatas brazilijoje“.

Atranka į pasaulio čempionatą: Namibija atsilaikė prieš Afrikos čempionus

Trečiadienį vakare Afrikos regiono F grupėje buvo sužaisti du kvalifikaciniai mačai dėl patekimo į kitos vasaros Pasaulio čempionatą. Jie abu pasibaigė lygiosiomis. Afrikos čempionai Nigerija šiandien svečiuose žaidė prieš Namibijos rinktinę. Rungtynės pasibaigė lygiosiomis 1-1. Nigerija aktyviai pradėjo rungtynes, tačiau Namibijos gynyba dirbo užtikrintai ir aktyvus Nigerijos spaudimas vaisių nedavė.
2013-06-13

Bosnija sutriuškino latvius, Malta iškovojo istorinę pergalę

Be Lietuvos rinktinės mačo su Graikija šiandien Europoje buvo sužaista dar 15 kvalifikacinių rungtynių, kuriose buvo ir netikėtų rezultatų. Iš tokių galime išskirti Kroatijos pralaimėjimą Škotijos rinktinei. Net 4 vietą FIFA reitinge užimantys kroatai namuose pralaimėjo 0-1, o pergalingą įvartį pelnė Robertas Snodgrassas. Istorinę pergalę pasiekė Maltos rinktinė, kuri svečiuose 1-0 nugalėjo Armėniją. Savo šalies didvyriu tapo Michaelis Mifsudas, kuris pasižymėjo 8 minutę.
2013-06-08
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų