2014 metų pasaulio čempionatas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2014 metų pasaulio čempionatas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2014 metų pasaulio čempionatas“.

Lietuva pasaulio krepšinio čempionatuose (IV dalis): skaudžios traumos išbalansuoti 2014-ieji ir etatiniais skriaudikais tapę prancūzai

Vis labiau artėjant 2023 m. pasaulio vyrų krepšinio čempionatui, portalas tv3.lt tęsia straipsnių ciklą, kuriame apžvelgiame Lietuvos rinktinės pasirodymus per planetos pirmenybių istoriją. Šįkart jūsų dėmesiui ketvirtoji ciklo dalis, kurioje prisiminsime apie 2014 m. pasaulio čempionatą, kai Lietuvos rinktinė liko vos per žingsnelį nuo medalio.
2023-08-20

Lietuvos krepšinio rinktinės kandidatų sąrašas: stresuoti nereikia, bet pažadų apie finalą neišgirsite

„Nereikia stresuoti, bet neišgirs sirgaliai ir pažadų, kad Lietuvos krepšinio rinktinė žais pasaulio čempionato finale. Reikia žiūrėti realiai, pamėginti pasikinkyti sėkmę ir keliauti galbūt iki medalių. Galimybių turi visos komandos, o mūsų juo labiau“, – pamatęs kandidatų sąrašą kalbėjo krepšinio ekspertas Sergejus Jovaiša.
2014-07-01

„Alaus lietus“, arba kaip meksikiečiai liejo pyktį ant JAV gerbėjų

Ne paslaptis, kad Europa visame pasaulyje garsėja savo futbolo gerbėjų žiaurumu. Po rungtynių vykstantys aistruolių susirėmimai, kuriuose neretai nukenčia nekalti asmenys, kelia pasibaisėjimą. Tuo tarpu už Atlanto viskas vyksta kur kas paprasčiau ir gerokai linksmiau. Antradienį Meksikoje vykusiose 2014 metų Pasaulio čempionato atrankos rungtynėse, kuriose susitiko vietos ir JAV futbolo rinktinės, užfiksuotos nulinės lygiosios.
2013-03-28

Krizę išgyvenantis Kipras atsilaikė prieš Šveicariją

Šeštadienio vakarą sužaistos dar vienerios 2014 metų Pasaulio čempionato atrankos rungtynės. E grupėje tarpusavio santykius aiškinosi Kipro ir Šveicarijos rinktinės, kurioms įmušti įvarčių nepavyko. Kipre vykęs susitikimas baigėsi nulinėmis lygiosiomis. Pirmoje rungtynių pusėje komandos progų gausa pasigirti negalėjo. Nors aikštėje labiau dominavo šveicarai, įmušti įvarčių nepavyko nei jiems, nei šeimininkams.
2013-03-23

R. Hodgsonas po Anglijos rinktinės lygiųjų su Lenkija: nebuvome verti 3 taškų

Po lygiosiomis 1:1 pasibaigusių pasaulio čempionato atrankos varžybų tarp Lenkijos ir Anglijos, Anglijos rinktinės strategas Roy Hodgsonas kaltino prastą Varšuvos nacionalinio stadiono aikštės kokybę, tačiau pridūrė nemanąs, kad anglai nusipelnė pergalės. Rungtynės iš antradienio buvo perkeltos į trečiadienį dėl to, kad stiprus lietus antradienį aikštę pavertė panašią į „baseiną“. Iki šiol neaišku, kodėl prieš rungtynes nebuvo užtrauktas „slankiojantis“ stadiono stogas.
2012-10-17

Cs. Laszlo po pergalės prieš Lichtenšteiną: žaidėjai jautė įtampą dėl praėjusių metų rezultato

Lietuvos nacionalinės rinktinės vyriausias treneris Csaba Laszlo po rungtynių Lichtenšteine džiaugėsi, jog iškovoti trys taškai žaidėjams nuims įtampą, kuri kaustė komandą pirmoje rungtynių dalyje. Cs. Laszlo komentaras: „Pirmasis kėlinys nebuvo geras, žaidėjai jautė įtampą dėl praėjusių metų rezultato. Tačiau per pertrauką persigrupavome ir antrajame kėlinyje sužaidėme gerai. Džiaugiuosi dėl komandos ir surinktų taškų.
2012-10-13

FIFA neigia kaltinimus, kad pasaulio čempionate atstovaus tik televizijų interesus

Tarptautinė futbolo organizacija FIFA neigia žiniasklaidos kaltinimus, kuriuose teigiama, jog 2014 metų pasaulio futbolo čempionate Brazilijoje kai kurios rungtynės bus žaidžiamos labai anksti vien tam, kad FIFA galėtų uždirbti daugiau pinigų iš televizijos transliacijų Europoje. Keletas turnyro rungtynių, Brazilijos vietos laiku, prasidės anksti ryte.
2012-09-28

J. Loewas lieka Vokietijos futbolo rinktinės treneriu

Penkiasdešimt dviejų metų Vokietijos futbolo rinktinės treneris Joachimas Loewas ir toliau vadovaus nacionalinei rinktinei, rašo „Goal.com“. Po pasibaigusio Europos futbolo čempionato, iš kurio Vokietija pasitraukė po pusfinalio dvikovos su Italija, J.Loewui teko atlaikyti milžinišką spaudimą dėl prastos komandos taktikos ir komplektacijos. Strategas buvo pareiškęs, kad apsvarstys ateitį rinktinės trenerio poste.
2012-08-07
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų