Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Prastesnės duonos nei Vilniaus nėra
Prastesnės duonos nei Vilniaus nėra
Pakuotė brangiau kainuoja ,nei ūkininko rugiai toje produkcijoje plius krūvą pagerintoju
Galit branginti, nusipirksiu lenkiškos, vokiškos ir pan.
Daug metų dirbęs mėsos pramonėje, tikra tiesa, į mėsą dedama cukraus ypač į visokius vyniotynius, slegtainius
Išsikepu ruginę duoną su raugu,be jokio cukraus.
parduotuvese 95% duonos su cukrumi, na debilizmas kazkoks. kepejai jus galvas persisvieskit viena kart.
kas per iskrypimas pilti cukru i duona ! Technologai kazkokie tai zombiai, kas jusu praso daryt saldzia duona, ar jus turit smegenu nors kiek ,a ? O del pabrangimo tai vertelgos visada sugalvos priezasti.
Nu blyn kiek galima brangint
Suprantu,kad cukrų deda į pyragus ir bandelias,bet kam cukrų dėti į duoną,jau gamintojams visai stogas nuvažiavo,tuoj cukrų ir į mėsos gaminius pradės dėti
@Vartotojas jau deda ir i mesos gaminius kadangi pigiausias prieskonis.
Suprantu,kad cukrų deda į pyragus ir bandelias,bet kam cukrų dėti į duoną,jau gamintojams visai stogas nuvažiavo,tuoj cukrų ir į mėsos gaminius pradės dėti
Norint galima ir nebranginti produkcijos,cukrus juk Lenkijoje pigesnis nei Lietuvoje.....
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų