Sotus ir greitas raugintų kopūstų troškinys pagal Editą: „Išėjo labai gardus“

„Anksčiau buvau didelė troškinių mėgėja – taigi patogu, viską sumeti į puodą ir troškini, o ir plauti tik vieną puodą tenka“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

Edita troškiniui naudojo: raugintus kopūstus; karšto rūkymo dešreles; bulves; aštrų pomidorų padažą; grietinę; druską.

Kopūstus pakišame po šalto vandens srove ir nuplauname, taip dingsta dalis rūgšties. Kopūstus užpilame vandeniu ir statome puodą ant viryklės. Tuo tarpu pjaustome nuskustas bulves ir dešreles..

Keletą minučių bulves pakepiau gerai įkaitintoje keptuvėje ir sudėjau į suminkštėjusius kopūstus. Kai bulvės buvo link išvirimo pabaigos, sumečiau paskrudintas keptuvėje dešreles ir viską pagardinau pomidorų padažu bei grietine. Galite dėti mėgstamų prieskonių, bet man apart druskos čia nieko netrūko. Nesigiriant, bet troškinys gavosi gardus.

 

 


Rašyti komentarą...
S
Senele
2020-11-26 15:10:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
Rugstyje bulves neisverda ,gali vyrti valanda ,dvi....
Atsakyti
-11

A
Ai
2020-11-26 16:58:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nesuprantu kodėl visi į raugintus kopūstus deda pomidorų padažo. Jis visai nedera:(
Atsakyti
-10

K
Kopūstas
2020-11-26 15:52:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
Skaniausei bulves su lupenom.
Visur tinka.
Atsakyti
-9

SKAITYTI KOMENTARUS (22)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų